"Hej mam nieciekawa akcje.
Osoba miała wysłać 3 paczki
1 otworzyła skrytke i włożyła
2 otworzyła skrytke i nie włożyła bo się pomieszało jej i nie była pewna która włożyć. Ale zeskanowala ta 2 paczke. Potem wzięła 3 i włożyła i zeskanowala wczensiej. Następnie wróciła do 2 i okazało się że nie można jej włożyć, a to dlatego że wcześniej że zeskanowala kod. Mi źle to wytłumaczyla. Ja zrozumiałem że pomyliła skrytki i włożyła do skrytka paczki nr 2 paczke nr 3 i dlatego później została. Jej paczka nr 2. Ale zrobiła jednak tak jak to opisałem wyżej. Zadzwoniłem do InPost. Coś tam zaznaczyli pytali o dane, zawartość etc. Numer z którego dzwonilem był. Inny niż nr nadawcy. I nr z którego dzwoniłem był. Przypisany do innego konta o innych danych. Miała Pani z InPost zgłosić żeby było przeszukanie paczkomatu i wygenerowała mi na nowo kod. Później okazało się że paczka nr 1 wyszła ale nie wyszła paczka nr 3. I ja zadzwoniłem znowu do InPost żeby dopytać o co. W tym. Chodzi i mi powiedzieli że Kurier "nie mogl podjąć paczki". I będzie przew sikanie tego paczkomatu za ta paczka. Według mnie zgarnęli paczke na psiarnie, bo jeśli dobrze zrozumiałem osobę która to wysyłała to paczka nr 3 powinna trafić tak samo jak paczka nr 1. Tylko problem w efekcie był przy paczce nr 2, która obecnie już wyszła. Co o tym myślicie? Jeśli jest komunikat ciągle że paczka nadana w Paczkomacie nie wychodzi mimo że to paczka weekendowa?
Bo jedynie co się mogło stać to:
1) Paczka jakimś cudem została w paczkomacie....
2) Paczke zajeval kurier
3) Paczke zgarnęly psy
4) paczke ktoś podpierdolił przez błąd w paczkomacie bo otworzyły się np 2 skrytki zamiast jednej ( miałem już tak)
Ciężko temat, cały weekend się b3de kurwa stresował. A zależy mi na kliencie tak samo jak na własnej dupie. "
Jak było dzwonione na infolinie to trochę się kolega zmieszał i powiedział, że są to płatki takie wisiorki ozdobne, no generalnie mogli zauważyć, że ktos kto udziela takiej odpowiedzi podaje nieprawdziwa informacje, albo jest zbyt zmieszany. Zaproponowano zatem kupującemu aby zadzwonił do Inpost i zapytał co z jego paczką. Ale czy lepiej nie wzbudzac podejrzeń?
Co jeśli trafią psy na chatę, co mówić? w koncu zadzwoniono z prawdziwego numeru na infolinie i podano pewien przebieg wydarzeń. a rozmowy są nagrywane. Do tego złoszenia paczki podano nr kontaktowy inny. Maila zostawiono. Pytano też się o maila czy taki sam czy aktualny, powiedziano zmieszanym glosem ze tak.
Sry ze w ten sposób opisuje, ale to dla bezpieczeństwa: )
Ja wiem sporo o tej sytuacji ;)
Wobec tego co robić...
10 kwietnia 2021OCPiller pisze: I będzie przew sikanie tego paczkomatu za ta paczka.
Poza tym jak to była weeknowa i do jutra nie dojdzie - to czego byś Ty nie pisał albo ludzie by Ci nie pisali - Pewne jest jedno - Coś się zjebało , coś jest nie tak. Możliwe że ją namierzyli lub zgubiła się. U nich paczki w 95% są w 24h nawet bez paczki weekend. Pozostałe 4% dociera w 48H. A jak dłużej to już jakiś problem stajesz się pechowcem z tego 1dnego %. Ja się z Inpostem znam z 3 lata i do tej pory 2 razy miałem lipę ( na 300 jak nie wiecej przesyłek ) - raz 5 dni była w paczkomacie - nie mam pojecia czemu i dopiero wtedy ktoś ją wyjął , moze mieli braki kadrowe , moze paczkomat się popsuł. Za drugim razem pisało że przesyłka w trasie - NIGDY NIE DOSZŁA - zapomniałem o tym i po ok 8 miesiącach wjazd o 6 rano z przeszukaniem.
10 kwietnia 2021OCPiller pisze: Potem wzięła 3 i włożyła i zeskanowala wczensiej
10 kwietnia 2021OCPiller pisze: Numer z którego dzwonilem był. Inny niż nr nadawcy. I nr z którego dzwoniłem był.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
10 kwietnia 2021Mordarg pisze:Co to jest Przew sikanie ?? Czym różni się od zwykłego sikania ?? Wczoraj chyba taki temat wrzucałeś i myślałem że to przesikanie to jakies moje urojenia więc milczałem a tu znowu to samo. Tak żeś namieszał z tym że raz paczka nr 2 potem paczka nr 3 ale tak naprawę to paczka nr 1 że nie wiem czy to klony czy to Ty tak to zamieszałeś że za chuia nie rozumiem. Nadałeś paczkę i masz wrazenie że poszła nie tam gdzie chciałeś - tak jest ?? Nie mozna w ten sposób zwięźle napisać ?? Ja nie kumam o co Ci bardziej chodzi o to zeby paczka doszła czy o to że Ty się czegoś boisz bo w sumie nie dostajemy informacji co jest w tych paczkach więc o co chodzi tak naprawdę ?10 kwietnia 2021OCPiller pisze: I będzie przew sikanie tego paczkomatu za ta paczka.
Poza tym jak to była weeknowa i do jutra nie dojdzie - to czego byś Ty nie pisał albo ludzie by Ci nie pisali - Pewne jest jedno - Coś się zjebało , coś jest nie tak. Możliwe że ją namierzyli lub zgubiła się. U nich paczki w 95% są w 24h nawet bez paczki weekend. Pozostałe 4% dociera w 48H. A jak dłużej to już jakiś problem stajesz się pechowcem z tego 1dnego %. Ja się z Inpostem znam z 3 lata i do tej pory 2 razy miałem lipę ( na 300 jak nie wiecej przesyłek ) - raz 5 dni była w paczkomacie - nie mam pojecia czemu i dopiero wtedy ktoś ją wyjął , moze mieli braki kadrowe , moze paczkomat się popsuł. Za drugim razem pisało że przesyłka w trasie - NIGDY NIE DOSZŁA - zapomniałem o tym i po ok 8 miesiącach wjazd o 6 rano z przeszukaniem.
10 kwietnia 2021Mordarg pisze: Co to jest Przew sikanie ?? Czym różni się od zwykłego sikania ?? Wczoraj chyba taki temat wrzucałeś i myślałem że to przesikanie to jakies moje urojenia więc milczałem a tu znowu to samo.
Pozdro dla was dobrzy politoksykomaniace, czy tak zależy do jakiej grupy się zaliczacie.
Sprawa jest banalnie prosta. Były 3 paczki. 1 trafiła do paczkomatu, 2 została skanowana, ale nie trafiła, 3 została nadana. I wrócono do 2 paczki, ale się już nie dało zeskanować, bo była wcześniej zeskanowana. Problem jest z paczką nr 3. Prosto opisane, ale widzę, że niektórym ciężko połączyć kropeczki.
[cut]
Wycięto prowokację do kłótni, to dział Prawo nie Knajpa/Imane Anys
![[mem]](https://hyperreal.top/wtf/memy/9/9e1db0a0-5c27-41b4-86c8-76c77fb68fa5/Screenshot_20231109_090212_Instagram.jpg?X-Amz-Algorithm=AWS4-HMAC-SHA256&X-Amz-Credential=nxyCWzIV8fJz5t5dUSIx%2F20250426%2FNOTEU%2Fs3%2Faws4_request&X-Amz-Date=20250426T080703Z&X-Amz-Expires=3600&X-Amz-SignedHeaders=host&X-Amz-Signature=1dd12a454e03fbcd0d90680906be23a7727f511544f1ece52536e2ad2989b0aa)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/221176_r2_940.jpg)
Alkohol zabija 82 osoby dziennie. "W Radomiu jest więcej monopolowych niż w całej Szwecji"
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/cognitivemarijuana.jpg)
Długotrwałe używanie marihuany może mieć wpływ na zdolności poznawcze
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/3-446297.jpg)
1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji
Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/petru.jpg)
Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły
Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/image-1-1038x692.png)
Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych
W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.