Działanie będzie bardziej w głowie, niż w ciele, ale będzie na pewno.
Szkoda, że nie potrzymałeś jeszcze min. tygodnia, to by lepiej spuchły topy i się oszroniły. Nie musiałeś walczyć z niepogodą, pleśnią, czy ścinać w niepewności, czy ktoś nie zajebie krzaków.
Te co scialem wczesniej dziala bardzo fajnie, przyjemnie (wiem nie zrobilem dobrego curingu itp, ale zrobie z reszta. Chociaz mimio wszystko tragedii nie ma :) ) za pare dni wrzuce reszte jak wyglada :)
Mam teraz 31 dzień. Używałem nawozów organicznych i nie mogę okiełznać tej bestii ;//
Chciałbym, żeby mi to zaczęło wychodzić estetycznie a na razie 3 raz z rzędu przyciąłem szczyt po 1 pięterku czy może 2 nie pamietam i daje jej wolną rękę, ale nie rozumiem dlaczego sie tak wyciagą ( bo na moje tak to wyglada ). Znów WW automat (chce dojść do "perfekcji" z jednym rodzajem nawet jak to ma potrwac długo).
Zdjęcia z wczoraj bodajże, ale przez noc to prawie do lampy doszła :v
https://ibb.co/6WdpQPY
https://ibb.co/60TYSwp
https://ibb.co/wpFGFR6
https://ibb.co/tHm0nsn
Zostaw w spokoju.
Czy dobrze zrozumiałem, że 3 razy z rzędu zrobiłeś topping automatowi???
sparafrazuję więc; czy box nie jest za mały? jest on docelowy? Czy masz zamiar przekładać?
01 lipca 2021jezus_chytrus pisze: Jak dla mnie wygląda bardzo OK. Ponaginałbym jej gałązki, ale chyba nie masz tam miejsca.
Zostaw w spokoju.
Czy dobrze zrozumiałem, że 3 razy z rzędu zrobiłeś topping automatowi???
Tak box jest docelowy. Pierwsze co mi przychodzi na myśl to po prostu za dużo ziemi w doniczce może dlatego taki gigant sie robi :P
Też interesowałem się tematem i większość opinii jest jednak na nie. Czy skutek był pozytywny tego nie możesz powiedzieć na 100%, bo nie wiesz, ile plonu wyszłoby bez ciachania.
Co to znaczy, że jest dużo ziemi w doniczce? Powinno być tyle, ile doniczka mieści - żadnego upychania i ubijania. Ziemia musi być luźna. Chyba, że masz na myśli sam rozmiar doniczki, ale jak dasz 50 L, to nie wyrośnie auto gigant.
01 lipca 2021Meedixo pisze: Tak box jest docelowy. Pierwsze co mi przychodzi na myśl to po prostu za dużo ziemi w doniczce może dlatego taki gigant sie robi :P
Jakie masz światło? typ, moc, barwę
Główne przyczyny 'wyciągania się':
- za mało światła, zła temperatura światła - za ciepła
- stymulatory w nawozach, np. na wzrost korzeni
- deficyt P
- genetyka
- konkurencja o światło pomiędzy roślinami, a także poszczególnymi shootami jednej rośliny.
Pędy nie są za gęsto? Jak nie będą miały światła to za dużo z nich nie będzie. Na konkurencji wszystkie stracą. Rozważ przerzedzenie shootów, ew. defloracje starych liści. Nie wiem, czy nie przestrzelisz boxa. Ile im zostało do góry? Ile czasu z deklarowanego przez breedera? Jak lampa mocno grzeje odlicz z 10-20cm od niej, bo jest to przestrzeń nie do zagospodarowania.
Trenować można, ale LST - to minimalny stres w porównaniu do cięć.
Czy świadek może odmówić odpowiedzi na pytania w sprawie o narkotyki? Analiza art. 183 K.p.k.
USA może zaoszczędzić 29 miliardów rocznie dzięki legalizacji marihuany medycznej
"Nalokson ratuje życie uzależnionych od opioidów. Zwiększmy dostępność jak najszybciej" [WYWIAD]
W środku nocy przypomniał sobie o dozorze. Przyjechał na komendę pijany i z narkotykami w kieszeni
Policjanci z Konstantynowa Łódzkiego zatrzymali 47-letniego mężczyznę, który wsiadł za kierownicą mając ponad 2,5 promila alkoholu w organizmie, a do tego ciążył na nim sądowy zakaz prowadzenia. To jednak nie wszystko - podczas przeszukania mężczyzny znaleziono przy nim mefedron. 47-latek sam prosił się o kłopoty, bo w środku nocy przyjechał zgłosić się na dozór.
Narkotyki wysyłane pocztą na cały świat. Policja zatrzymała Polaka
Portugalska policja zatrzymała obywatela Polski podejrzanego o wytwarzanie na masową skalę różnego rodzaju narkotyków — poinformowało radio publiczne RTP. Organy ścigania skonfiskowały m.in. kilkadziesiąt kilogramów marihuany, ecstasy i LSD, a także grzybów halucynogennych.
Miało być wino, było wino i kokaina. Przechwycili transport z Ameryki Środkowej
Około 7,5 miliona złotych - taka jest czarnorynkowa wartość 44 litrów płynnej kokainy, która zabezpieczona została w ramach współpracy służb ze Stanów Zjednoczonych, Republiki Czeskiej oraz Europolu. Transport, w którym miały być tylko markowe wina, został załadowany na kontenerowiec w Panamie. Przechwycono go na terenie województwa lubelskiego. Zatrzymano dwóch mieszkańców tego regionu oraz 53-latka z Kujawsko-Pomorskiego.