Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
Wchodzi szybko (po ~10 minutach), mocno (trzeźwość, trześwość, JEB, wizuale tak mocne, że prawie nic poza nimi nie widać), przez godzinę taki peak, po dwóch godzinach działania już prawie nie ma, za to jest okrutne zejście. Bodyload też ciężki. Będę opisywał dokładniej w wątku o 25C.
Podane na kreatynie, dawki 3 i 4mg - nie odczułem jakiegokolwiek bólu nosa.
JestemSoba-Chyba pisze:czy mogę substancję z kartonika wyciągnąć do 0,5ml spirytusu w którym już będzie się znajdować 0,5mg 2cp? bo tylko takowy spirytus posiadam.
Materiału zmęczenie, być własnego cienia cieniem
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".