Działy bezpośrednio dotyczące uprawy konopi
ODPOWIEDZ
  • 12452 / 2421 / 0
Jedną kobietę już mam.

Czy te włoski, to włoski, czy "zalążki" nowych listków? Sorry za jakość zdjęcia.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 863 / 122 / 5
Najłatwiej rozróżnisz w ten sposób ( zdjęcie sorki, ale średnia jakość )
Łodyga - liść. Tutaj powinien pojawić się kielich , z dwoma białymi włoskami. To preflowery. Jeśli wygląda to mniej więcej , jak na zdjęciu poniżej - masz damkę.

Z fartem ;)
[ external image ]
  • 12452 / 2421 / 0
Pierwsza roślinka, która pokazała płeć była prosta w identyfikacji - właściwie w 24h powychodziły jej włoski. Wczoraj było ich już bardzo dużo.
Ta druga (ze zdjęcia) - to chyba jednak zalążki nowych liści. Mam nadzieję, że nie zrobiłem błędu podlewając wszystkie ostatnią dawką Biohumusa i nie spowodowałem opóźnienia w kwitnieniu.
  • 12452 / 2421 / 0
Wspomniana wyżej okazała się dziś damą. Wciąż czekam na swoje największe sztuki.

Zdjęcie średnie, ale na zoom'ie wyraźnie widać włoski.
  • 46 / / 0
Śliczna młoda dama[emoji4]
  • 12452 / 2421 / 0
Była śliczna, ale prawie rok temu : ) Niestety padła łupem (jak wszystkie) złodziei.
  • 12452 / 2421 / 0
download/file.php?id=21351&mode=view

Czy ktoś poza mną widzi tu pannę? : ) Sorry, że nie ma zbliżenia - wyłapałem dopiero w domu.
  • 377 / 42 / 0
Link nie szaga
  • 12452 / 2421 / 0
Szaga - możesz nie masz uprawnień(?)

Wklejam
  • 17 / 2 / 0
05 lipca 2018jezus_chytrus pisze:
Panna
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.

Wysokie Mazowieckie: Matka znalazła narkotyki u 39-letniego syna i powiadomiła policję

67-letnia mieszkanka powiatu wysokomazowieckiego zawiadomiła policję o znalezieniu podejrzanych substancji w pokoju i ubraniach swojego 39-letniego syna. Funkcjonariusze z wydziału kryminalnego zabezpieczyli narkotyki i przedstawili mężczyźnie zarzuty.