Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 410 / 23 / 0
Ostatnio tak z ciekawości szarpnąłem się na Somersby jabłkowe - ale jak dla mnie to kapa. Zawiera tylko 45% piwa, reszta to soczek jabłkowy słodzony syropem glukozowo-fruktozowym. Piwa w tym w ogóle nie czuć. Wydaje mi się, że gdyby ktoś zrobił mi test i podstawił dwie szklanki - jedną z Somersby'em a drugą z zagazowanymTymbarkiem jabłkowym - to mógłbym się jebnąć %-D Moim zdaniem z tych smakowych mainstreamowych już lepszy jest Desperados - tam przynajmniej ta nutka piwna jest wyczuwalna.
Uwaga! Użytkownik krism nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1027 / 5 / 0
To się więcej nie szarpaj bo o wiele lepiej za te 4 złote kupić sobie Desperadosa albo Argusa Miodowego w Lidlu który jest kompletnym hitem. Ja też uważam że jakby ktoś mi postawił szklankę z somersby, i gazowanym liftem jabłkowym i nie pozwolił powąchać to też bym sie jebła %-D
  • 415 / 10 / 0
.
Ostatnio zmieniony 06 lipca 2015 przez 2+dobry, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik 2+dobry nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 102 / / 0
ETF nie uważasz, ze trochę przesadzasz? Temat nosi nazwę piwo, Somersby jakie złe by nie było, piwem jest. Są gusta i guściki, niektórzy lubią sok o smaku piwa (czy też na odwrót) i nie ma za bardzo o co się czepiać. Osobiście czasem lubię strzelić sobię wojaka 9%, a czasem napić się pysznego Somersby - choć ze względu na cenę i zawartość alkoholu - kupuje je bardzo rzadko.

Jeśli chodzi o moje ulubione - Perła Export/Chmielowa, Żywiec, Okocim Pszeniczny, Bosman.
Jednak zdecydowanie na 1 miejscu znalazłby się browar pszeniczny ze Spiżu (Wrocław Rynek)
  • 374 / 4 / 0
A ja dzisiaj piłem Warka Radler i muszę przyznać że całkiem miła lemoniadka z tego jest. Do baku fajnie wchodzi, szkoda tylko że mało %. W każdym razie i tak nie więcej niż jedno, góra dwa, ale tak jest ze wszystkimi smakowymi.
  • 2518 / 27 / 0
ETF przesadzasz, nie atakuj ludzi tylko dlatego że mają inne gusta. Także piłem wczoraj Warkę Redler i muszę przyznać, że znakomicie nadaje się do prac w pełnym słońcu, jeden łyk znakomicie orzeźwia, a przy tym nie upije się człowiek tak szybko. Podobnie jak Lech Shandy, ale jakoś warka bardziej mi smakuje.

ETF, czy w związku z tym, że lubię te piwa jestem małolatem nie znającym się na rzeczy?
  • 415 / 10 / 0
.
Ostatnio zmieniony 06 lipca 2015 przez 2+dobry, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik 2+dobry nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8 / / 0
przestałem pić piwo bo zaczęło mnie mulić po prostu
  • 194 / 2 / 0
Ja pije praktycznie tylko Warke strong,perłe export i specjala czarnego. Ewentualnie jak brak funduszu to tatre z tesco 8 sztuk za 14złotych :d
Do wszystkich, chorych
psychicznie, jest kultowo
jest magicznie.
  • 374 / 4 / 0
Dziś kupiłem sobie Żywe z Ambera. Nie piłem go z 5 lat. Kiedyś było pyszne, a dziś... Bardziej ten Książ, którego w zestawieniu z Żywym mam 3 butelki podchodzi mi niż produkt browaru Amber. Sprawdziłem na forach piwnych oraz blogach i tam "Żywe" w ostatnim okresie zbiera regularnie srogie lanie. Upodabnia się do koncerniaków. Zresztą nie tylko Amber tak przygrywa w chuja. Odkąd Ciechan wszedł do marketów i prawie uderza o masówkę też się skurwił. Na chwilę obecną Ciechan Wyborne i Pszeniczne są niepijalne. A jeszcze jakiś rok temu Ciechan Wyborne to było jedno z moich ulubionych piw.

Co do produktów godnych polecenia to w ostatnim czasie stawiam na Orkiszowe. Niech komentarz mojego ojca, który poza okejką z Okocimia świata nie widzi i dla niego praktycznie wszystkie piwa smakują tak samo chujowo, będzie właściwym wyznacznikiem. Po wypiciu butelki orkiszowego powiedział: Kurwa, to jest pyszne... %-D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.

W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".