Produkty medyczno-farmaceutyczne opatrzone nazwami generycznymi.
ODPOWIEDZ
  • 204 / 30 / 0
@misspill dziękuję.
metylofenidat biorę ale małe dawki 10mg dziennie. Przez chwilę lekko dodaje energii ale też jakoś uspokaja.
bupropion pięknie działał przez ok 2 tygodnie. Później przestał i załączyła się lekka nerwówka.
Spróbuję wyprosić selegilinę.
Pozdrawiam
  • 966 / 178 / 0
Zażywa ktoś aktualnie ten lek???
Jaki jest schemat brania tego leku jeżeli chodzi o zaburzenia depresyjno lękowe?50mg co trzy dni?Czy kilka dni z rzędu a potem przerwa?Chce go stosować zamiast sulpirydu który podobno masakrycznie podbija prolaktynę
  • 586 / 125 / 0
@misspill
Wnioskuję że jeśli biorę bupropion już pół roku i zwiększyłem dawkę do 300mg (czasami 450mg, które i tak nie działało już) to mógłbym starać się o MPH bo pronoranu raczej nie dostałbym od lekarza i zresztą nie wiem czy bym chciał przez to stosowanie okresowe i wyrabianie się receptorów. Jeśli coś pomyliłem to przepraszam ale zpregowany jestem.
  • 3455 / 1121 / 0
@techniczny no pirybedylu w celach antydepresyjnych zdecydowanie nie, zbyt rozwahany mechanizm.
O MPH możesz się starać, ładnie podnosi energię i przyjemność, na razie pobądź na 300mg i zdecyduj.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 586 / 125 / 0
Schodzę na 150 już i odstawiam na rzecz synefryny bo prawie na to samo mi wychodzi i będę pytał o MPH w takim razie
  • 1484 / 90 / 2
Rekreacyjne zastosowanie proszę, bo przeszukuję .
action movie:gun:
  • 9 / / 0
Rekreacyjnie to niezbyt. Jeśli wrzucisz więcej pirybedylu możesz liczyć na 2 efekty: patologiczną ospałość na skutek spadku ciśnienia tętniczego oraz nudności. To ostatnie jest dość charakterystyczne dla większości zabaw z prekursorami lub agonistami receptorów dopaminowych. Z tego też powodu nie odnotowywano przypadków przedawkowań pirybedylu, bo sprawa rozwiązuje się sama.

Jeśli przetrwasz powyższe możesz liczyć na zwierzęcy popęd i orgazm przyjemniejszy niż zwykle ale nie wiem czy aż tak warto. Umiarkowane dawki bardzo podbijają pewność siebie na codzień oraz przyspieszają podejmowanie decyzji, niekoniecznie słusznych.
  • 963 / 17 / 0
Biorę od 7dni ropinoryl 1mg na zespół niespokojnych nóg I aby podnieść dopaminę czuje minimalna poprawę ale mam w domu jeszcze pirybedyl i jak oceniacie których z tych leków jest dobry na motywacje I poprawę aktywizacji?
  • 963 / 17 / 0
Czy pirybidil ma działanie rekreacyjne?
  • 28 / 4 / 0
Nie, nie ma
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Mieli podawać własnemu synowi narkotyki. Sąd Apelacyjny w Legnicy nie miał dla nich litości

Historia niespełna trzymiesięcznego Arturka z Legnicy na Dolnym Śląsku wstrząsnęła opinią publiczną w Polsce. Dorian G. i Katarzyna K. mieli poić malca narkotykami. W trakcie procesu wzajemnie obarczali się odpowiedzialnością. W czwartek (9 października) Sąd Okręgowy w Legnicy rozpatrzył apelację oskarżonych. — Tylko oni byli odpowiedzialni za to, że w organizmie dziecka znalazły się substancje psychoaktywne i w takim stężeniu, że zagrażały życiu i zdrowiu tegoż niemowlęcia — mówił sędzia Lech Mużyło podczas ustnego uzasadnienia wyroku.

Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.

"Niemyte dusze / Narkotyki" - teatralna podróż w głąb ludzkiej psychiki

Spektakl odbędzie się 17 października 2025 roku (pt) w Miejskim Ośrodku Kultury w Pelplinie. To propozycja dla każdego, kto poszukuje w teatrze głębi, refleksji i intelektualnego wyzwania. Nie przegapcie tego wyjątkowego wydarzenia!