Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 199 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Xavi »
Czy piracetam zacznie działać skutecznie w pare dni i pomoże w nauce ? I czy napewno to takie skuteczne na pamięć i koncetracje bo lekarz powiedział mi , że pomaga głównie tylko ludziom w podeszłym wieku i przepisał mi vinpocetine na poprawę koncetracji .
To zła substancja rodem z piekła, Bardzo łatwo uzależnisz się, Klaruje mi specjalistka wściekła .Lecz musi po tej samej bieżni biec, Facet, pieniądz, poczucie bezpieczeństwa, Które z tych pojęć pani ćpa?
  • 1 / / 0
Nieprzeczytany post autor: faro666 »
Od około 6 miesięcy zauważyłem u siebie ostre pogorszenie pamięci oraz problemy z kojarzeniem. Wcześniej leczyłem się około 5 lat z depresji (nawet wtedy nie miałem takich problemów z pamięcią). Postanowiłem się wspomóc. Zapodaje sobie dziennie 3,6g piracetamu + 1,2 g lecytyny sojowej + 100mg Magnezu z wit B6 + 5mg kwasu foliowego + od czasu do czasu 120-240 mg pseudo efedryny (ale odkąd biorę piracetam jakoś nie za bardzo ją czuję).
Czuję po 4 dniach lekką poprawę. Na początku brania piracetamu czułem takie lekkie uciskowe bóle głowy i mrowienie, teraz to całkowicie ustąpiło. Zapomniałem dodać że mam ADHD i pseudo efedryna powoduje czasem u mnie ospałość, ale w większości zapodań znacząco poprawia koncentrację, motywację.
Czy dodali byście coś do tego zestawu, może czegoś więcej, czegoś mniej?
pozdro
Kupsztajn
  • 181 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mirror »
jak chcecie piracetam bez recepty to można kupić w czechach, a jak ktos tam nie jeździ to jest na tej czeskiej stronie(wszystko po polsku), to jest apteka internetowa: http://www.docsimon.pl/towar/geratam-tbl-100x-1200mg

lek nazywa się geratam i wychodzi taniej niz nootropil, nie wiem jak z przesyłką.

są jeszcze na tej stronie leki o działaniu przeciwlękowym, nasennym, ale pewnie warte tyle co persen.
Nigdy nie żałuj, że zrobiłaś cokolwiek, jeśli robiąc to byłaś szczęśliwa.
  • 27 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: nocoty »
pobraniowa bez problemu
2 opakowania
  • 157 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Rezzo »
Wczoraj poszedlem zrealizowac recke na memotropil i nie dosc ze zamiast jednej paczki dostalem 2, a co lepsze zaproponowala mi tanszy zamiennik - biotropil 800 / 60 tabs - 12,80 :-D
Uwaga! Użytkownik Rezzo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Zamówiłem sobie zestawik - pół kilo piracetamu, 30 gram oxiracetamu i kilogram choliny (bitartrate). Dałem 250 złotych z wysyłką, powinno dojść w środę-piątek. Przyznam, że wiążę z tym miksem (oxiracetam raczej oddam dziewczynie) duże nadzieje, od dłuższego czasu czytam o różnych racetamach i trochę się nakręciłem :cheesy:
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 20 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: chips27 »
pramiracetam ktoś przetestował?
  • 1 / / 0
Nieprzeczytany post autor: meg8 »
To ten pramiracetam można dostać w Polsce? Podobno działa tak samo, tyle, że silniej.
Jeśli zaś chodzi o piracetam, to moim zdaniem działa fajnie, ale bez rewelacji. Po prostu można się bardziej skoncentrować, przyswajana wiedza tak nie nudzi (a u mnie z mobilizacją do nauki jest naprawdę ciężko :P) Tylko trochę głowa boli.
  • 14 / / 0
Dodaj lecytyną i bania przestanie boleć,jak Piracetam to tylko z lecytyną bo następnego dnia przy większych dawkach,takich koło 4800 mg będziesz zakręcony jak na kacu.Mam pytanie bo dłużej stosuję Piracetam,wie ktoś czemu po dłuższym stosowaniu mięśnie szczególnie rąk drętwieją i człowiek generalnie jest mocno fizycznie styrany coś jakby maratończyk po maratonie,macie jakieś sposoby by na to poradzić?
  • 338 / 2 / 0
fireman pisze:
Mam pytanie bo dłużej stosuję Piracetam,wie ktoś czemu po dłuższym stosowaniu mięśnie szczególnie rąk drętwieją i człowiek generalnie jest mocno fizycznie styrany coś jakby maratończyk po maratonie,macie jakieś sposoby by na to poradzić?
co to ma z piracetamem wspolnego ?
'dluzej' to znaczy ?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Tona kokainy przechwycona. Gangsterzy wpadli, bo kupili łódź za gotówkę

Z łodzi u wybrzeży Australii skonfiskowano ponad tonę kokainy wartej niemal pół miliarda dolarów amerykańskich. Policja zatrzymała pięć osób.

"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.

Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.