Kannabinoidy, w których "mostek" jest wiązaniem amidowym, lub estrowym.
ODPOWIEDZ
  • 427 / 2 / 0
Z rozpuszczalnoscia nie powinno byc problemu, najpierw rozpuszczasz w malej ilosci spirytusante i dodajesz do gliolu. Ostatecznie odparuj spiritusante z glikolu
  • 279 / 2 / 0
Wpierw bym próbował w podgrzanym liquidzie w 10ml buteleczce rozprowadzić. Bez spirytusu, przejdzie? Z opisów na forum, powinno, więc tak spróbuję.
  • 427 / 2 / 0
Powinno tylko jak sie nie rozpusci to nie wiem czy pozniejsze dodanie spiritusante zalatwi sprawe chociaz teoretycznie powinno. Jednak jak masz troche spiritusante to dla swietego spokoju mozna pierw w nim rozpuscic.
  • 42 / 2 / 0
Niektórzy moi znajomi palą codziennie i nawet im się podoba, choć zauważyłem, że po długim czasie klepie bardzo krótko, nawet po 15 min potrafi się wyłączyć.
Weźmy tego garść, zobaczymy co się stanie
Punks
nienot
Dead
  • 823 / 11 / 1
Stężenie 1:30 będzie dobre (jedna lufa na dwie osoby) żeby dobrze porobiło. Wystarczy ? Czy może dać 1:25 ?
Chcesz się spotkać, pogadać ? >

Życie to najlepszy narkotyk...
  • 823 / 11 / 1
No i zrobiłem 1g na 20g podkładu - 2 buchy i %-D Wyszło naprawdę mocne, jakby ktoś spalił całą lufę to "zgon". Faza trwa jakieś 40 minut potem przez godzinę jest lekko i jeszcze około godziny afterglow. Zdecydowanie "pełna" faza z tą głębią. Przypomina mi trochę MJ. I rzeczywiście ma właściwości przeciwbólowe :*)

• 382 / 6 / 0
Jak widzę te wasze proporcje to masakra jakaś :D
Mnie AB-PINACA rozkłada po jednym konkretnym buchu z 1:50 hehe ;-)
I ma bardzo szybkie wejście.
  • 823 / 11 / 1
No wejście ma szybkie. Zawsze takie ciepełko na wejściu (ten związek nie ma czegoś wspólnego z opiatami ? %-D ). Ale minus taki że działa krótko. Teraz mnie robi na 30-40 minut może. Niech wymyślą jakieś kanna co trzyma z 7 godzin :-D

• 189 / 2 / 0
chwilowo nie mam e papierosa i pale olejek w ktorym mam chuj wie strzelam 100mg 5fakb48 i cos tyle samo pinaca w 10ml liquidu. Coprawda pinaca troche chujowo ie rospuszcza(puder ie nie rozpuzcza sic! takie grudy kartoflane sie zrobily zato krysztal akb elegancko rozpuszczony) po podgrzewaniu i mieszaniu juz nie sa takie duze ale dalej widoczne. teraz aleto tak z powodu braku e-fajka ze smaruje polowe powierzchni bibulki papierosa tym olejkiem i jaram szluga. Wejscie szybkie takie pierdolniecie i blogosc ale trzyma tylko 15-30min. tolarka raczej nie bo nie jaralem kilka dni chociaz chuj wie gramy tego wypalilem.....

tak to ost jaram z e-szlyga a pinaca palona proch tyton i zapalara=zgon i zerwany film
Uwaga! Użytkownik 4acoDMT jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 129 / 4 / 0
5mg zaaplikowane po godzinie zapalenia 6mg THJ-2201 pokarało mnie doszczętnie, włącznie z chwilową depersonalizacją i rzyganiem, ogólnie faza trzymała długo, nie było jakoś bardzo nieprzyjemnie, nie licząc torsji, ale chyba jestem jakiś podatny na kanna
tolerka zerowa
radzę uważać ;)
ODPOWIEDZ
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

Jak zwiększyć moc i profil sensoryczny kawy z przelewu? Fizycy opisali prosty sposób

Czy jest sposób, by – nie zmieniając ilości kawy w przelewie – zwiększyć jej moc i uwypuklić profil sensoryczny? Otóż jest. I został on opisany na łamach pisma Physics of Fluids wydawanego przez Amerykański Instytut Fizyki (AIP).