Kannabinoidy, w których "mostek" jest wiązaniem amidowym, lub estrowym.
ODPOWIEDZ
  • 1095 / 34 / 0
Jak porównacie do ur144. Co byście wybrali abpinace czy ur144?
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 612 / 43 / 0
NieZaczynaj pisze:
UR znacznie słabsze, ale lepiej sprawdzone.
  • 992 / 17 / 0
Zauważyłem mniejszą "derealizacje" i amotywacje po AB-PINACA.
Czy przypadkiem UR i Pinaca nie pochodzą od eksperymentalnych leków? (pinaca do modyfikacja fubinaci, a ona jest przecież odrzuconym lekiem przeciwbolowym - nie dziwie się, kardiofazy)
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
  • 38 / / 0
Co sądzicie, aby zmixować Pinacę z akb48 i bb22?

1:1:0,5 na 30g maczany ;)
Masz dość bycia singlem? Zostań humbuckerem.
  • 612 / 43 / 0
Jestem przyzwyczajony do BB-22, który dodawał mi motywacji, nakręcał do działania.
Niestety PINACA, wywołuje jedynie zmieszanie, ogłupienie, wyraźne CEV.
Brak wpływu na nastrój.
  • 3955 / 146 / 0
zaqzax pisze:
NieZaczynaj pisze:
UR znacznie słabsze, ale lepiej sprawdzone.
no wlasnie zalezy od sortu, jak by byl ten dobry to ur bym wolal ale ostatnio chujowy chyba jest.

ab-pinaca spoko ale za szybko sie nudzi naduzywana. :*)
  • 1180 / 5 / 0
To, że ur słabszy to wiem, ale ogólna jakoś fazy lepsza po tym czy urku?
  • 58 / 2 / 0
zaqzax mowisz ze brak wplywu na nastroj? Odstaw kanna na tydzien bo juz nie masz czucia :) Jaralem chyba wszystkie kanna i ten mi najlepij podnosil nastroj, jak dobra Sativa.

Fakt ze po 4 dniach klepal pare minut i to srednio, wrecz amotywacyjnie, ale jak zajaralem po raz pierwszy (i pierwsze lagodne dni) to jesli akb-48/bb-22/ur-144 dawalem 7/10 to tu dalbym 15/10 :) Nie wierzylem ze tak dobrze porobilem sie kannabinoidem. Kazdy znajomy mowil ze jest jak dobra trawa. Moze macie shitowe zrodlo.
  • 612 / 43 / 0
mardesade pisze:
zaqzax mowisz ze brak wplywu na nastroj? Odstaw kanna na tydzien bo juz nie masz czucia :) Jaralem chyba wszystkie kanna i ten mi najlepij podnosil nastroj, jak dobra Sativa.
Moc AB-PINACA wywala mnie z butów, na peeku jest wyjątkowo "nerwowo".
BB-22 odstawiłem ponad 10 dni temu, od tego czasu minimalne ilości UR.
Po prostu mocno się przyzwyczaiłem do BB-22, i teraz drażni mnie profil PINACY,
bo daje ona mi jedynie wizuale i typowe MJ zamotanie, nie jestem w stanie podjąć
się niczego konstruktywnego, poza leżeniem i podziwianiem CEV (co trwa ~10min),
potem profil się równoważy, ale nastrój raczej lichy.

Znacznie bardziej pasuje mi UR144, mimo że DUŻO słabszy.
  • 58 / 2 / 0
No ona taka jest, pierwsze razy dawala kopa na kilka godzin. Po kannabinoidowym 15minutowym peaku byl dlugi wrecz gandziowy afterglow i to dzialanie bylo lepsze.

Natomiast jak palilem 3-4 dni i zarzucalem wiecej i czesciej to owy afterglow zamienil sie w zmule i amotywacje. Wtedy palilem zeby miec to klepniecie na 2 min i 15 min lajtu.

Proponuje Ci teraz AKB-48 ktory napewno znasz. Zamowilem tego 0,5 bo po dluzszym jaraniu pinaci mialem cisnienie i mnie nosilo jak juz lata temu po ciagu mj. No i powiem ze idealnie zdalo egzamin. Slabe, lekkie, ale uspokajajace i dajace mala satysfakcje. Zabijalo gloda jak ja to mowie. Szybko oduczylem sie jarania co 15 min. cisnienia i schematow.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.