Jedź gałke :old:
BANIA GONI BANIE, NIECH TA BANIA NIE PRZESTANIE :twisted:
Z kolei spróbowałem od innego vendora -lega***** i oralnie nic nie robi. Ale palone działa jak należy. Generalnie z dzisiejszymi kanna lepiej nie probowac tej wersji podania
Creation pisze:Ab pinaca działa oralnie identycznie jak obecna kompozycja 2v2 od [...] (bo to pinaca w niej siedzi). Najlepiej na język 1 lub 2 maleńkie ziarenka (tyle co byś wziął/wzięła na sandłicza). Uwaga żeby nie przesadzić!!
Sprawdzone info nie na mnie, ale osobiście przy mnie.
Ta pinaca chyba jako jedyny kanna działa oralnie. Kiedyś sam próbowałem wielu kanna w ten sposób i nic...
post1903927.html#p1903927
kannabinoidy-inne-metody-podania-t33562.html
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
eso pisze:ja sobie odswiezylem znajomosc z pinaka ale jednak po 2 miesiacach z nm2201 to mi gram prochu poszedl w moment a dopalac musialem co 10min. pinaczka tymczasowo (?) stracila dla mnie urok. :emo:
A próbowałeś wszamać trochę piniaty
Jedź gałke :old:
BANIA GONI BANIE, NIECH TA BANIA NIE PRZESTANIE :twisted:
Przy dłuższej tolerancji słaba raczej, na dłuższa mete nie polecam :) tolerancja szybko wzrasta potem dopalic sie nie da :) :-|
http://dziennikustaw.gov.pl/du/2015/201 ... 201701.pdf]Dzienniku Ustaw RP, 02.12.2015 r.
PURE GBL pisze:Piszecie o jakiejs legalnej pinace albo tej z darknetu, przeciez pinaka nie zostala zbanowana czy sie myle?
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty
Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.