Kannabinoidy, w których "mostek" jest wiązaniem amidowym, lub estrowym.
ODPOWIEDZ
  • 3955 / 146 / 0
nie powiedzial bym, ze 'slabsze mj', jak poczestowalem ziomeczka marihuaniste to mial ciezko przez jakies 15min, wszystko zalezy od stezenia. zreszta z tym samym ziomeczkiem opalajac lufe z jego bonga w ktorym poszlo troche mj i pinaci, obydwaj po buchu mielismy kare. :*)
HaszHaszowski pisze:
Pinaca z lasu 1:9 dla mnie bomba, ale wszstkim znajomym po prostu odcina zasilanie po pierwszym buchu.
musisz miec tolerke spora widocznie bo 1:9 bez tolery to jest kara po buchu.
niedojebanie genetyczne
  • 492 / 16 / 25
No pinace to moge po paredziesiat mg vapowac i nie robi to na mnie wrazenia, chminaca mi sie bardziej podoba, bo czas ujebania ten sam ale level wyzej.
I nagle czas zaczyna płynąć wolno jakoś w slowm'ie
Robi się chłodniej, czekam na to kiedy mnie pierdolnie
I jest goręcej serce bije mocniej w piersi...
To po tym koksie, goście robią sobie selfie :cool:
  • 17 / / 0
nie spodobało mi się było takie nijakie ale może sort trafiłam do kitu ;-) jeszcze kiedyś przetestuję ;-)
  • 77 / 1 / 0
Watpie, wylapala bana w chinach i powoli znika ze sklepow, analogicznie chminaca rowniez bana tam wylapala a w polsce legal, mimo to nigdzie jej nie dostaniesz. A kiedy i czy eu laby beda ja robic kij wie
Uwaga! Użytkownik soltys94 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 26 / 2 / 0
kleopatra69 pisze:
nie spodobało mi się było takie nijakie ale może sort trafiłam do kitu ;-) jeszcze kiedyś przetestuję ;-)
Znalazłem informacje na anglojęzycznym forum o tym że ab-pinaca dostępna u vendorów jest czymś zanieczyszczona, możliwe że trafiło ci się nieco wypełniacza i dla tego słabo klepie.
inneforum pisze:
"Consistently contaminated from almost every vendor. There should be NO water soluble component in this chem. I.E. bitter taste means water soluble. (...)After a LOT of experimentation the side effects increase: Intense migraines and severe stomach problems both during and after use, leaving a feeling of being poisoned. These tests were done using several people and are not subjective. The negative effects also seem cumulative and get worse with continued use.
  • 1513 / 25 / 0
To dużo tłumaczy. Bardzo charakterystczny chemiczny smak. Jedyny kanna zostawiający taki syf przy waporyzacji.

Niekoniecznie łączyłbym efekty uboczne (nadużywania) z zanieczyszczeniem.
mr_b∩ʁbꞁө
  • 1059 / 113 / 3
Kurwa śmierdzi to. Robi się po tym jakiś syf co jak go wapowałem na foli i mi z tej foli spadł do kibla (robie to nad kiblem czasem bo szkoda obrusa) to ten syf co został to musiałem z muszli zeskrobywać.

W ogóle miałem z 3 g zrobić maczany na miesiąc dwa i wyjarałem w jeden tydzień sam nie kupująć nawet spirytusu.
  • 89 / 1 / 0
Odświeżę trochę temat. Są wśród was użytkownicy kompozycji od pewnego [/cut] sklepu ? W temacie o naturalnych mieszankach ziół i ekstraktów toczy się dysputa na temat ich naturalności - zdanie kogoś, kto miał styczność z jednym i drugim byłoby baardzo pomocne ;). Proszę również o opinie każdego, kto próbował Pinacy - może będzie w stanie ocenić podobieństwo ww. Temat znajduje się w zakładce "Inne".

O produktach dyskutujemy w dziale "Sprzedawcy" w temacie przeznaczonym dla danego vendora. Wycięłam też jedno słowo z opisu sklepu, bo można się łatwo domyślić o jaki chodzi. /pletz
Ostatnio zmieniony 28 grudnia 2015 przez pletzturra, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Opis sklepu po którym łatwo się domyślić o jaki chodzi.
  • 1130 / 48 / 0
To jest ogolna prosba do zakonnikow (z wyjatkiem eso , ktory jednoznacznie wydal osad juz jakis czas temu), zeby raczyli sie uraczyc kompozycja 2v2 z pewnego znanego sklepu etno i stwierdzili, czy wydaje sie ona byc maczanka na substancji, o ktorej jest temat i poinforormowanie od wynikach swoich badan. Pomogloby to nam zwolennikom owej kompozycji w okresleniu skladu w/w mieszanki. Prosba bardzo w sensie ;)
  • 527 / 6 / 0
porownywalem sort od kilku vendorów-mam mysli pinaci.
Kompo o których piszesz nie przypominały:) A zamawiam zawsze dla 2 kumpli i wszyscy to potwierdzają
Przy okazji...nie bawcie się w rc, wychodzi niby taniej ale to syf sporo vendorów ma zanieczyszczone sorty kanna.
ODPOWIEDZ
Newsy
Brazylijskie służby znalazły narkotyki na polskim statku. Ponad 100 kg kokainy

Brazylijska marynarka wojenna ujawniła na polskim statku "Polsteam Łebsko" 134 kilogramy kokainy. Narkotyki miały zostać przetransportowane do Maroka. Wiadomo, co dalej z polskim masowcem

Narkotykowy proceder w centrum przemyśla przerwany przez CBŚP

Funkcjonariusze CBŚP wspierani przez kontrterrorystów rozbili zorganizowaną grupę przestępczą powiązaną z pseudokibicami, która w centrum Przemyśla „w biały dzień” handlowała narkotykami. Zatrzymano dwóch mężczyzn i zabezpieczono narkotyki o wartości 1 mln PLN. Sprawę nadzoruje podkarpacki pion PZ Prokuratury Krajowej w Rzeszowie.

Syrop "przyjaciel matek". Dzieci spały jak zabite, niektóre nigdy się nie budziły

Syrop dla dzieci na bazie opium i alkoholu? A może preparaty z kokainą lub heroiną na różne dolegliwości? To produkty, które w minionych wiekach były powszechnie stosowane zarówno w uspakajaniu oraz leczeniu dzieci, jak i dorosłych. Dopiero z czasem okazało się, że preparaty te bardziej szkodziły niż pomagały.