HaszHaszowski pisze:Pinaca z lasu 1:9 dla mnie bomba, ale wszstkim znajomym po prostu odcina zasilanie po pierwszym buchu.
Robi się chłodniej, czekam na to kiedy mnie pierdolnie
I jest goręcej serce bije mocniej w piersi...
To po tym koksie, goście robią sobie selfie
kleopatra69 pisze:nie spodobało mi się było takie nijakie ale może sort trafiłam do kitu ;-) jeszcze kiedyś przetestuję ;-)
inneforum pisze:"Consistently contaminated from almost every vendor. There should be NO water soluble component in this chem. I.E. bitter taste means water soluble. (...)After a LOT of experimentation the side effects increase: Intense migraines and severe stomach problems both during and after use, leaving a feeling of being poisoned. These tests were done using several people and are not subjective. The negative effects also seem cumulative and get worse with continued use.
Niekoniecznie łączyłbym efekty uboczne (nadużywania) z zanieczyszczeniem.
W ogóle miałem z 3 g zrobić maczany na miesiąc dwa i wyjarałem w jeden tydzień sam nie kupująć nawet spirytusu.
O produktach dyskutujemy w dziale "Sprzedawcy" w temacie przeznaczonym dla danego vendora. Wycięłam też jedno słowo z opisu sklepu, bo można się łatwo domyślić o jaki chodzi. /pletz
Powód: Opis sklepu po którym łatwo się domyślić o jaki chodzi.
Kompo o których piszesz nie przypominały:) A zamawiam zawsze dla 2 kumpli i wszyscy to potwierdzają
Przy okazji...nie bawcie się w rc, wychodzi niby taniej ale to syf sporo vendorów ma zanieczyszczone sorty kanna.
Czy świadek może odmówić odpowiedzi na pytania w sprawie o narkotyki? Analiza art. 183 K.p.k.
Konsekwencje płynące z rozporządzenia MZ ograniczającego pacjentom dostęp do medycznej marihuany
Brazylijskie służby znalazły narkotyki na polskim statku. Ponad 100 kg kokainy
Brazylijska marynarka wojenna ujawniła na polskim statku "Polsteam Łebsko" 134 kilogramy kokainy. Narkotyki miały zostać przetransportowane do Maroka. Wiadomo, co dalej z polskim masowcem
Narkotykowy proceder w centrum przemyśla przerwany przez CBŚP
Funkcjonariusze CBŚP wspierani przez kontrterrorystów rozbili zorganizowaną grupę przestępczą powiązaną z pseudokibicami, która w centrum Przemyśla „w biały dzień” handlowała narkotykami. Zatrzymano dwóch mężczyzn i zabezpieczono narkotyki o wartości 1 mln PLN. Sprawę nadzoruje podkarpacki pion PZ Prokuratury Krajowej w Rzeszowie.
Syrop "przyjaciel matek". Dzieci spały jak zabite, niektóre nigdy się nie budziły
Syrop dla dzieci na bazie opium i alkoholu? A może preparaty z kokainą lub heroiną na różne dolegliwości? To produkty, które w minionych wiekach były powszechnie stosowane zarówno w uspakajaniu oraz leczeniu dzieci, jak i dorosłych. Dopiero z czasem okazało się, że preparaty te bardziej szkodziły niż pomagały.