wiadomo zdazały sie kreski i rozne wynalazki mefixy kodeina DXM benzydamina Benzodiazepiny sporadycznie najczensciej "amfetamina" i " mefedron" podczas ciągu na mefie tygodniowego po odespaniu kila dni potem kolega dał mi pigułe o nazwie La Casa Del Papel DOM z papieru różowo czerwona z zurychu prawdopodbonie wziąłem większe pół na dwa razy i tak mnie poskładało ze prawie umarłem oczy nie reagowały na światło tzn źrenice wbiegłem pod prycha zdjałem nachy po braciaka krzykłem i doszło do tego ze próbowałem srać przy nim XDD i żegnałem sie w mojej opini cudem przerzyłem potem troche waliłem prochu ale juz mniej glownie zioło ale po tej pigule odczuwałem na mefie czasami taki stan jak by podobny do tego po tym " MDMA" jak bym mial umrzeć jak by coś sie miało stać strasznie dziwne nie przyjemne i jakis czas potem z braciakiem do tego ziomeczka od pixy poszlismy na nocke i tam po calej nie przespanej nocy o 4 rano zajebałem mini lajna z czegoś nwm co to było ale ten lajn to było moze 0.05 i potem przyszedł dostawca i przyniosl bucha i tu rozpoczyna sie cala historia złapałem łakomo 2 wielkie buchy i sie zaczeło podobny stan jak po pigule czułem jak bym umierał zadzwonilem natychmiast po ojca pojechałem do domu w domu zapaliłem od ziomka z indor uprawy pod wieczór Fast haze z THC THC i to samo za kilka dni do psychiatry i dał mi benzo lorafen ale czasami teraz pale i nie mam czegos takiego ale pale bardzo mało bo gdy juz faza sie zaczyna to wydaje mi sie ze jak zapale więcej to będzie źle i taki dyskomfort czuje lekki nawet jak zapale mało mam pytanie co to jest od czego to jest i z czym to sie je czy juz nigdy nie poczuje tej fazy po zielu oczyszczenia? dodam ze paliłem dzien w dzien z maks kilka di przerwy przez 4 lata praktcznie i to z pigułą było pod koniec mojego codzienego palenia przez te wlasnie jazdy smuteczek bo kocham palenie :< prosze o odpowiedz hahmenty i spruty wsadzcie sobie w dupe nie wiedzialem gdzie napisac to napisalem tu MDMA psychodelik i to byl moj pierwszy raz dodam i mj tez niby psychodelik haha prosze o odpowiedz
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.