...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 35 / / 0
Nieprzeczytany post autor: miltown »
pytanie do uczeszczajacych
osiagacie jakies skutki z pomoca psychologa/psychiterapeuty?

ja pop rostu nei moge, probowalem pare razy i po prostu wydaje mi sie, ze oferuja mi tak ciasny swiatop[oglad ze wole podziekowac
nie mowiac o jakichs monarowskich terapeutach ktorzy rownaja cie z blotem, nigdy na takie cos bum nie poszedl
Uwaga! Użytkownik miltown nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 802 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
ja chodzilam na indywidualna(osrodek i grupy nie byly dla mnie).terapeuta spoko koles -ul.dunikowskiego 4(wawa)metro stoklosy.jest tam jeszcze kilku terapeutow-z tego co wiem takze wporzodku.mieszania z blotem nie zaobserwowalam.;)..poszlam po dtx i chodzilam ponad 2 lata..nie cpam nadal.

ale nie spodziewaj sie cudow skoro masz uprzedzenia.no i wizyty sa raz na tydzien..wiec przez reszte dnia tyg radzisz sobie sam,bez nadzoru.
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 388 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Deixem »
Naćpanych nieprzyjmują ;/ z doświadczenia :)
Uwaga! Użytkownik Deixem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 129 / 8 / 0
Deixem pisze:
Naćpanych nieprzyjmują ;/ z doświadczenia :)
hujowo bo tylko na koksie i spidzie bym sie tam przeszedł.. podobno spoko sie gada z terapeutami ;/ tylko hujowo ze nacpanym nie mozna byc :D przeciez lepiej sie odrazu gada :d terapeuta tez powinien mieć sztuke fety w kieszeni, do tego paczka szlugów i można gadac o problemach hehe
The drugs they say
Make us feel so hollow
We love in vain
Narcissistic and so shallow
The cops and queers
To swim you have to swallow
Hate today
No love for tomorrow
We're all stars now in the dope show..
We're all stars now in the dope show..
  • 388 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Deixem »
lub jakieś benzo :)
Uwaga! Użytkownik Deixem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 729 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Toker »
...bądź MDMA. ;)
To see bee! To see sea: To see infinity, To see eternity! To city too - To see pee!
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!

Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1

GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
  • 1169 / 16 / 0
A nie można tak po prostu bo baciszu sobie skręcić i rozpatrzeć problem z innej perspektywy ? :retarded:
Uwaga! Użytkownik BuddahLova jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 802 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
trzymajta sie tematu.
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 11 / / 0
Nieprzeczytany post autor: misterfister »
jak ja byłem młody i mnie rodzice za trawe zamknęli na obserwacji,co trwa 10dni to mnie wyjebali po 7miu,bo ten cały mega szef powiedział,że:'nie potrafię mu pomóc" . . . do tej pory nie potrafię im tego wybaczyć i stracili moje zaufanie.
nie powiem,że nie było ciekawie siedzieć z jakimiś ćpunami co se kłaki rwą,albo rzucają na łóżkach.nigdy nie zapomnę kolesia co go wwieźli po bieluniu i przywiązywali go do łóżka a on wydzierał się,że mu kradną buty i pieprzył coś o statkach hehe matka go zawinęla z ulicy...stał naćpany przy kiosku.ona do niego podeszła sie zapytała co w szkole,a on do niej:"co ty chcesz ode mnie kobieto?" nieźle miał :D
hehe porzucało się też kapciami w tych ciotexów pielęgniarzy,za co nieźle dostawałem wpierdol...
a i... uzależniłem się tam od nikotyny :D zawsze na noc zostawał taki wporzo ziom i szlugi nam w kiblu zostawiał.a jak wyszedłem to już mnie wciągnęła nikotyna i paliłem.

później mnie jeszcze ciągali na mocze nie mocze,ale kase tracili bo zawsze byłem przygotowany na takie akcje.
oni potrafią tylko nawyzywać od ćpunów ubliżyć i wyjebać za drzwi :D
Uwaga! Użytkownik misterfister nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 909 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: gynoid »
misterfister pisze:
matka go zawinęla z ulicy...stał naćpany przy kiosku.ona do niego podeszła sie zapytała co w szkole,a on do niej:"co ty chcesz ode mnie kobieto?" nieźle miał :D
Hehe, a wyobraź sobie, że niektórzy takie coś mają po samym alkoholu <_<

Nie znam zbyt wielu terapeutów uzależnień, ale z tego co widziałam to straszni ludzie - bardzo niemili, średnio słuchają i w dodatku są niedouczeni.
Jak się przekonać do tego, że jeszcze większy debil niż ja ma mnie czegoś nauczyć?
"czasem lepiej odejść od zmysłów, by nie zwariować"
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 19 Jun 2025 00:47:01 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750293972'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.

Ekspertka: nikotyna ma większy potencjał uzależnieniowy niż heroina

Nikotyna ma bardzo duży potencjał uzależnieniowy, jest on nawet większy niż w przypadku heroiny - powiedziała PAP prof. Dominika Dudek, psychiatra. Dodała, że jej używanie ma niekorzystne skutki zdrowotne. Wskazała też, że nikotyna działa silnie na układ nagrody powodując wydzielanie się dopaminy.

Jak służby rozbiły kokainowy szlak z Kostaryki do Europy?

Międzynarodowa operacja o kryptonimie „Purga-Calipso Guanacaste”, koordynowana w Europie przez Europol i prowadzona równolegle przez kostarykańską Policía de Control de Drogas, hiszpańską Guardia Civil oraz portugalską Polícia Judiciária, zlikwidowała szlak przerzutowy, którym od 2019 roku trafiały do Europy setki kilogramów kokainy ukrytej w mrożonym proszku juki i kontenerach z owocami.