Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. 4-MAR i BZP.
ODPOWIEDZ
  • 1558 / 18 / 0
Wcześniej na tym samym www było Lab-X, dobrze mówię? Dlatego myślałem że po prostu zmienili nazwę razem z właścicielami,a skład zostawili ten sam*
  • 11 / / 0
rozmawiamy o pFPP to nie miejsce żeby rozmawiać o formule B .

co myślicie o mixsie 2C-E z pFPP ? w proporcji 10 mg 2C-E + 20 mg pFPP jest sens ?
  • 19 / / 0
Pierwszy raz z pFPP. Jestem po sniffie 25mg, po godzinie +10-15mg. Proszek, ktory dostalem jest lekko szary wiec podejrzewam, że najczystszy nie jest ;]
Substancja rzeczywiście bardzo dobra jako antydepresancik. Siedzac przed kompem wydaje sie byc wszystko ok, dobry humor, muzyczka świetnie wkreca. CEV-ów nie chce mi sie nawet szukac. Wychodzac na balkon wszystko jest niby normalne ale "coś" nie gra. Każde drzewo wydaje sie ostrzejsze, minimalny efekt polepszonego 3D ze tak to okresle.
W łazience, w której zawsze sprawdzam źrenice małe ździwienie bo wszystko jest z nimi ok. Nawet wydają sie mniejsze niz na codzień :huh:
Rzeczywiście do bzp bez porównania jesli chodzi o negatywne skutki uboczne, ale juz podczas wkrecania sie substancji pojawił sie nieprzyjemny ból głowy.
  • 117 / / 0
pFPP daje rade, przyjemna substancja i wydajna na tyle, że jedna dawka to 2-5zł

żyć, nie umierać
Uwaga! Użytkownik wikudlak nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 19 / / 0
Po wielu innych testach moge krótko powiedziec:
- sniff odpada. mniej przjemny wiazd no i nos zdecydowanie nie przepada za ta substancją
- oral 40-60mg wrecz sie zakochałem. Najlepiej pusty żoładek i dopiero pozniej cos zjesc
- pFPP świetnie przedłuża działanie BK. mefedronu 250mg moglo wystarczyc nawet na kilka godzin. z metylonem szału nie przezyłem, co innego z 4-EMC.
- nielegale takie jak LSD, ecstasy THC zawsze beda sie dobrze zgrywac z pFPP
- duży plus za brak szybkiego tętna i normalny apetyt.
- pFPP rozpuszczone w jakims napoju najłagodniej wchodzi i znośnie zmienia smak

Moj faworyt: Oral - pFPP 34-40mg + M1 100mg(150mg)* + 4-EMC 50mg(100mg) i do bletki.
*Druga opcja mixu, co kto lubi.

Dodam ze kolega testował oralnie 50mg pFPP+ 200mg M1+ 100mg 4-EMC i mówil ze wyjebało go w kosmos.Z tego co mówil to: Mix szybko sie wkreca gdy zacznie sie jego metabolizm, poteżna euforia na poczatku, pozniej podtrzymanie działania dzieki M1, zjazd nienajgorszy pod katem psychicznym i dobre samopoczucie bo wyspaniu (gdzie zawsze po nocy z mefem lezelismy i regenerowalismy sie nastepny dzien).

Po tripach warto miec Plusza wit. i minerały, selen, aspargin, mleko, i Persen (lub tańszy Valused). No i jak ktoś ma to po mixach tabletki serotoninowe.
  • 53 / 1 / 0
Czy idzie dostac pFPP w krysztale badz drobniutkim krysztale?
  • 117 / / 0
Też jestem w posiadaniu tego szarego proszku. Wydaje mi się, że jakość jest trochę obniżona, ale może to tylko sugestia. W końcu to łagodna substancja. Skonsumowałem 60mg, a po 2h jeszcze z 30. To dorzucanie trochę na wyrost, bo to łagodna substancja. Nie obawiam się, że będzie za dużo, raczej pewnie po pewnym progu dorzucanie zwyczajnie nie ma sensu.

Zdam jakąś relację większą jutro z rana.
Uwaga! Użytkownik wikudlak nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 591 / 8 / 0
2 osoby testowały pFPP donosowo.

1. Duża tolerancja na b-k(nie wiem czy to ważne, ale wole wspomnieć), brak kontaktu z piperazynami (nielicząc jakiś tabsów z szopów)
~30mg
Efektów praktyznie brak, masakrycznie zabija nos.

2. Średnia tolerancja b-k, prakrycznie brak kontaktu z piperazynami
~40mg
Bardzo odczuwalna stymulacja, lekkie odrealnienie i efekt antydepresyjny(nie mylić z euforycznym)
+ wykręciło strasznie nos.
Dobitka 4-MEC dodała euforii i wydłużyła (dobiła, zmieniła) efekt

pFPP jest cięższe od większości RC, więc należy trochę bardziej uważać z dawkowaniem.
Odradzam bardzo podanie donosowe, ponieważ efekty są zdeka słabe, do tego strasznie wykręca nos, oraz i tak nie ma momentalnego 'wejścia', tylko trzeba poczekać.
Niedługo zacznę testy oralne.
  • 117 / / 0
Ja musiałem wpierdolić 4 acatary żeby móc w ogóle oddychać po sniffie z pfpp; wymieszałem z tabaką bo myślałem, że to dobry pomysł ;)

Ogólnie podtrzymuję swoje zdanie co do pfpp, jest to fajna substancja i nie zgadzam się z przedmówcą, że jest ciężka w porównaniu z większością RC. Na pewno najlżejsza z piperazyn jakie brałem (nie próbowałem MeOPP), a także nawet od ketonów.

Inna sprawa, że sort który zakupiłem z la..in jest chyba kiepskiej jakości. Wpierdoliłem ~125mg, no i nie powiedziałbym żeby mnie z butów wystrzeliło. Wypiłem do tego 6 piwek. Cały następny dzień przeleżałem na kanapie i miałem depresyjne myśli, co mi się coraz rzadziej zdarza na zwale po dragach. No i oczywiście bez acataru się nie obyło. Wieczorem jednak byłem w stanie pójść napić się z chłopakami, także nie uważam żeby zwał był silny.

Polecam ale M-B dobrze prawił, mówiąc że tylko oral.

@up:
bardzo oryginalny avatar
  • 591 / 8 / 0
Chyba trzeba po prostu docenić 'lekkość' tej substancji.
Po kilku buchach mj, spotęgowało efekty wizualne (2).

@up;
kiedyś nie było aż tyle takich avków na [h]
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Profesor znów za kratami. Spec od narkotyków zwany także Chemikiem zatrzymany w Skarżysku

Na pięć lat trafi za kraty 73-letni mężczyzna w półświatku znany niegdyś jako Chemik lub Profesor czyli człowiek wielokrotnie notowany za przestępstwa narkotykowe, między innymi za wyprodukowanie na początku lat 2000 w laboratorium w Bliżynie dziesiątek tysięcy tabletek ecstasy.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Medyczna marihuana a prawo jazdy: Pacjenci w pułapce przepisów

Pacjenci stosujący konopie medyczne wciąż narażeni są na poważne konsekwencje prawne, mimo że działają zgodnie z zaleceniami lekarzy. Brak przepisów rozróżniających marihuanę medyczną od rekreacyjnej oraz niejasne regulacje dotyczące dopuszczalnych poziomów THC we krwi mogą skutkować postawieniem zarzutów karnych czy utratą prawa jazdy. Czy Ministerstwo Zdrowia planuje jakieś zmiany w tym zakresie?