Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3362 / 349 / 0
pentedron jest stabilny, suche, ciemne miejsce - standardowo.
  • 14 / 3 / 0
Dziś użyłem do biegania. Snif, mała kreseczka. Poprawiłem czas na 5km o 1 minutę, ale przy dystansie 15km przekręciłem czas o około 2minuty w górę. Trener pokazał względem normalnych treningów dużą zmienność rytmu biegu. Kolosalne pokręcenie rytmu, ciekawie jaki wynik pokazałoby tętno ;)

Podsumowanie: Poprawa wydajności na krótki dystans, ale spadek na długi. Duże wahania rytmu biegu. Potrzebne kolejne badania.

W domu, zjebany nastrój i totalne zamulenie.

Kolejne testy przydatności w bieganiu: Środa i Piątek ;)

P.S. Mam astmę i łączyłem to z Turbuhaler oddech był idealny.
  • 84 / / 0
Siema
Zbliża się już koniec miesiąca więc postanowiłem go podciągnąć. Po ok 1.5 tyg przerwie zamuwiłem pentedron. Dostałem dzisiaj pente w formie pudru, ma w chuj inne działanie niż kryształ ogólnie mega chujowe. Objebałem od 11 jakieś 0.5g i do tego około 0.2 kota wydaje mi się ze vendor mnie wyjebał. Ma wyrażnie ze ma jakiś dziwny zapach jak by wiśni i skarpet chyba dostałem mix alfy zczymś.
Miał ktoś z was szczękościsk po pente?
Uwaga! Użytkownik haze69 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3362 / 349 / 0
Jak masz watpliwosc: to napewno nie pentedron, praktyczna zasada.
  • 2428 / 90 / 0
Wielokrotnie kurwa mówiłem ,że Kryształ pentedronu jest w chuj mocniejszy od pudru... Zapach wiśni ? Czy ty czasem nie dostałeś jakiegoś dupolacza ? :D
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 180 / / 0
Wiśniowe orzeźwienie może.
  • 84 / / 0
Powiem tak jakościowo no jestem porobniony dopamina sie wylewa ale nie ten efekt chciałem uzyskać, do tego mam szczękościsk nie mniejszy niż po mdxx. Do tego kurewskie ciśnienie no i speed umysłowy i fizyczny z przewagą na umysłowy w sumie mógł bym tak to nazwać Wiśniowe orzeźwienie, eeehhh Wiśniowe nie Wiśniowe ale czuje sie zrobiony w chuja, najprawdopodobniej podobnej dostałem jakiś mega mix zobaczymy jak będzie jutro.
Uwaga! Użytkownik haze69 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 20 / 1 / 0
FajnieJest pisze:
Jak masz watpliwosc: to napewno nie pentedron, praktyczna zasada.
dobra zasada.
ale nikt tak jak ćpacz nie potrafi oszukiwać się mając nadzieję. w dodatku beznadziejną...
  • 289 / 4 / 0
Ostrzegam przed wzmożonym wysiłkiem fizycznym na pentedronie. Pikawa wam sądzie, nawet nie będziecie wiedzieli kiedy.

W małych dawkach obie osoby, które testowały w tym ja doświadczyły mega ciarek, zimnego potu i ogólnego braku satysfakcji z ćwiczenia. Pomijając szybkie zejście efektów zażycia.
  • 4807 / 266 / 0
Pisz do sprzedawcy, może się pomylił, może dowiesz się co za wynalazek dostałeś.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
ODPOWIEDZ
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".