Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 6 / / 0
meow_orange pisze:
Alfa gorzej miota mózg. Chyba, że już ogarnęłam te skutki uboczne na tyle, że ignoruję wszystkie spiski wokół, które po alfie były/wydawały mi się o wiele gorsze. W każdym bądź razie po pentcie tolerka rośnie bardzo. Dupa, dupa. Ave 3mmc
a co ma jedno do drugiego 3mmc do penta ( oprócz świetnego miksu)

scalono - 02
eliot pisze:
wldek5 jak nie masz silnej woli,a ja to rozumie bo też czasem płynę grubo,to najlepiej brać tyle ile można zećpać powiedzmy w te 2-3 dni.Czyli maks kilka gram,albo inaczej tyle ile jesteś w stanie przerobić bez większego uszczerbku na zdrowiu.

....polecam MXE bez miksowania samo w sobie ...na mnie działa tak że w czasie tripu potrafię wszystko wywalić do kibelka ( miałam raz taki epizod) i dodam że długo długo nic nie kusiło mnie .... jak dla mnie nawet działa terapeutycznie otwiera mnie długo po zastosowaniu MXE na ludzi likwiduje depresyjne dołki i trwa to około tygodnia nawet dwóch .... dopiero zamuliła mnie MJ i efekt prysł.... MXE .... nie miksuj bo można żle skończyć jak się nie wie co wolno a czego nie... pozdr...
  • 20 / / 0
ohYeah pisze:
vi4rus, te jazdy z oddechem to objaw typowy dla osób z nerwicą, jest tez jednym z pierwszych objawów ataku paniki. Zjazdom często towarzyszą lęki, więc tego typu reakcje somatyczne są naturalne. Spróbuj się po prostu na tym nie skupiać, odwrocić uwagę, bo to tylko wkreta. a Twoja kobieta mogla ulec sugestii ;)
Trochę z opóźnieniem odp. sorki. Moja kobieta jest czysta i nie miała pojęcia że cokolwiek brałem. Teraz jestem czysty i wszystko jest ok. Kilkudniowa zwalka przeszła i wszystko wróciło do normy, a proszki mi się znudziły/nienawidze zwalki.
Pzdr
Wszystkie teksty zamieszczone przeze mnie na tym forum to fikcja literacka, sny lub inne wymyślone historie nie mające NIC wspólnego z rzeczywistością.
  • 68 / 6 / 0
Wziąłem wczoraj z kolegą pierwszy raz pentedron, 200mg na głowę
Masakra, cała koszulka przepocona, brak euforii, nieziemski nieogar. Kolega podobnie.
Nie wiem czy miałem gorszy dzień czy jak, ale na razie sobie odpuszczę tego stimsa
powyższa wiadomość to jedynie moja fantazja literacka
  • 440 / 32 / 0
^ 200 w klame to za dużo dla swierzaka. 100-130 i byłoby git. albo 100 zjesc i 100 w klamkę.
  • 47 / 4 / 0
Nie wiem skąd ten cały hype na pentedron. Kupiłem głownie ze względu na popularność co chyba było błędem. Jako, że po 3mmc mam już przejebane zejście to po pentedronie dosłownie zdecham. Kolejny dzień zwykle mam wyciągnięty z życiorysu. Walę po 50-100mg
  • 823 / 11 / 1
A na mnie zadziałał całkiem przyzwoicie. Wziąłem około (raczej trochę więcej) 40mg sniffem (masakruje nos niesamowicie - krew w nosie). Zrobiło się całkiem przyjemnie, leciutka euforia poprawienie nastroju. Serce prawie w ogóle nie przyspieszyło, po alfie zawsze puls 130 w górę a tutaj spokojnie i do tego umiarkowana nienachalna stymulacja fizyczna i umysłowa. Dość długie działanie i na zejściu podenerwowanie , roztrzepanie. Kreska poszła o 14 a zasnąłem dopiero o 4 nad ranem. Zjazd nawet, nawet, no ale mała dawka.....
Chcesz się spotkać, pogadać ? >

Życie to najlepszy narkotyk...
  • 95 / 1 / 0
Ja przyjalem 40-50mg sniffem i mialem wlasnie podobnie jak ty, poprawienie nastroju i fajna stymualcja, potem spalilem lufe grassu na 2 i ziolo spotegowalo dzialanie pentedronu, bylo juz konkretnie, pozadna stymulacja i fajna spidowo-ziolowa euforia. Wjazdu na serce nie odczulem, zjazd byl, ale niewielki, przyjebalem o 11 a zasnalem kolo 3-4, czas dzialania przyzwoity, ogolnie polecam
  • 173 / 23 / 1
Z ethcatem fajne miksy. A sam pentedron też całkiem dobry, poprawienie nastroju, chęć rozmowy i mocna stymulacja. Godny polecenia RC.
  • 466 / 10 / 0
a jak ma sie np: 200mg penta + mj +piwa dobrze bedzie?
  • 182 / 4 / 0
Na początek tak, jako stary ketoniarz dla mnie 200 penta to popsucie zabawy, mimo że walę coś raz na tydzień, dwa.. :)
ODPOWIEDZ
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".