Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 152 / 2 / 0
Ciekawi mnie jak przebiega transakcja. A jak ktoś kupuje załóżmy 100-200g? Są spotkania biznesowe jak w latach 90. w hotelu Maxima w Gdyni?
Prawie jak mafiozi xD
  • 1360 / 179 / 0
I po co ta ironia? A co do wawy to wystarczy poszukac ogloszen na duckduckgo zeby znalezc mase dostawcow u ktorych mozna odebac osobiscie, w innych miastach trudniej. Bana na duckduckgo wam dali?
mój mail: maykel855@gmail.com
  • 548 / 54 / 0
lepsze to czy bufedron, do tego aby wiecej wlac w siebie alkoholu??
  • 1854 / 215 / 37
pentedron lepszy, ale lanie w siebie alkoholu po stymulancie jest bez sensu
  • 99 / 3 / 0
krato33 pisze:
Prawa nogę a to dla tego ze ogólnie stymulanty pobudzają mocno (ukrwiona jest) lewa półkule mózgu która odpowiada za logiczne myślenie oraz za prawą cześć ciała wiec można się domyśleć o co kaman
Jedyne czego można się tu domyśleć to, że sam nie wiesz o co kaman ;)
Żadna substancja nie wybiera, która połowa mózgu jej lepiej pasuje.
  • 99 / 3 / 0
Modyfikowany Bigos pisze:
Ostrzegam , lepij nie patrzta na to bo jeszcze pjentedrona odstafita %-D
Po jaką cholere patrzyłem na to i to jeszcze po ostrzeżeniach?
Gdy człowiek, który pochłania 300mg pentedronu na raz, mówi żeby nie patrzeć, to k... lepiej nie patrzeć.
O ja nieszczęśliwy!
Nie wiedziałem, że można takiego "topa" w nosie wychodować.
Gdyby pokazywali takie fotki w szkołach, to nie byłoby problemu z narkotykami wśród młodzieży.
Sam teraz chyba ćpać przestane, a jak nie przestanę to zamiast ukrytych kamer, będę widział twoje topy w moim nosie. :kotz:
  • 299 / 3 / 0
Ostatnio przerobiłem chyba z pół może więcej pente w jeden wieczór, do tego dużo wódy i jarania (kawalerski), następnego dnia brak jakieś konkretnej zwałki, całkiem pozytywnie. Mego brata, który trochę niedomagał jedna bombka postawiła na nogi i do końca wieczoru super się bawił. ;)
Teraz przestroga dla innych, będąc najebanym została mi jedna bombka i nie chciałem z nią chodzić i ją wsadziłem do ust, ale niestety stan upojenia alkoholowego powoduje zanik mózgu, i niestety nie miałem jej czym popić, chusteczka się rozpuściła, a pente wysypało mi się do ust. Nikomu tego nie polecam, myślałem że mi język wypali. Następnego dnia ledwo ruszałem jęzorem, było to w ubiegły piątek, a do dziś mam jeszcze w ustach afty. %-D
Człowiek pijany to głupi...
  • 232 / 2 / 0
Czyli oral lepiej kopie niż sniff ?? czy poprostu dłużej ?? jakie są róznice w przyjmowaniu i w dawkowaniu tymi dwoma sposobami ??
  • 834 / 11 / 0
Cipki, pamiętam czasy, kiedy nie dało rady zrobić grama pentexu przez 24h. I nie chodzi tu o tolerkę, bo raz na miesiąc używam pentax'u. Teraz gram, to jakby podróbka ćwiartki...
  • 232 / 2 / 0
ile czasu opada tolerka na pentedron ??
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".