Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 125 / 29 / 0
podbijam temat, jako, że właśnie suszę 2 uncje. jak to powstaje, z czym to jest mieszane, jaka możliwa czystość itp. pozdro
  • 11 / 8 / 0
Zasada amfetaminy rozpuszczona w alkoholu, najczęściej spirytusie lub izopropanolu jest neutralizowana kwasem siarkowym. W trakcie tego procesu ważne jest mieszanie i zostawienie całości na 20-30 min by się przegryzło (olej amfetaminy jest higroskopijny, lokalnie pH się może różnić). Zazwyczaj wszystkich dopada rutyna i wlewają "odpowiednio" przygotowaną ilość kwasu do momenu aż zgęstnieje i wsypują wypełniacz do roztworu alkoholu z produktem. Wtedy towar ma jednakową konsytencję po filtracji, a efektem jest długo schnąca modelina śmierdząca wiadomo jak.
  • 1 / 1 / 0
Siemka możesz mnie troszkę ponistruowac jak z oleju speeda mogę zrobić prostym sposobem pastę???

scalono - igh909

//cut// wycięta strona - nie podajemy takich linków - igh909
Bo podobno się da Władka zrobić dosłownie w plastikowym wiaderku wystarczy
Olej,wypełniacz,kwas mrowkowy,
Tylko moje pytanie jest takie jak i co pokolenia z góry dzięki za odpowiedz
  • 4 / / 0
Witam jaki jest wróż chemiczny oleju A wolnej zasady z z której robią pastę
  • 2 / / 0
Do a-oil dodajemy np metanol? Czy na odwrót do metanolu dodajemy a-oil? W jakich proporcjach? To prawda że substancje najlepiej żeby były lodowate? Przy dodawaniu kwasu siarkowego trzeba robić to bardzo powoli i sprawdzać pH aż do momentu gdy osiągnie jaki poziom?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.

Narcos Holandia. Rekordowa liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych

O ponad 10 proc. wzrosła liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych – informuje holenderska policja. W 2024 r. wyeliminowano aż 167 takich przybytków. Dla porównania w Polsce w tym samym roku odkryto 85 przestępczych laboratoriów. Wzrasta też liczba składowisk nielegalnych odpadów po produkcji narkotyków, zagrażających środowisku.

"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.