ODPOWIEDZ
  • 20 / / 0
kiełkowane ok 10kwietnia,lampa sie zjebała i miesiac na parapecie stały, 13maja na out,a w dołkach 10L podłoże żwir,

17CZERWCA
dziwne kolorki maja podlalem biohomusem ale chyba za mala dawka

[ external image ]
[ external image ]
passion

[ external image ]
hh1
[ external image ]
hh2
[ external image ]
hh3

[ external image ]
trance

[ external image ]
trance2

11LIPCA

zrobiłem LST i zobaczymy co z tego bedzie, podlalem plantonem K i podsypalem substralem osmocote

[ external image ]
[ external image ]
passion

[ external image ]
hh1

[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
hh2

[ external image ]
hh3

[ external image ]
[ external image ]
trance1

[ external image ]
open seed najwiekszy krzaczek, z 23 pestek 10 mi wyrosło

29 SIERPIEN

trance kwitnie
[ external image ]

[ external image ]

[ external image ]

[ external image ]

HH 1
[ external image ]

HH2
[ external image ]
[ external image ]
Ostatnio zmieniony 30 sierpnia 2007 przez swemajster, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik swemajster nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 55 / / 0
Nieprzeczytany post autor: CASIO »
Według mnie krzaczki są trochę żółte, za mało AZOTU! W tym roku koncentratu biohumusa już wlałem ok 20 litrów na 4 krzaki i są ładnie zieloniutkie :)
Naginaj, formuj roślinę jak tylko chcesz, naginaj tak zeby równomiernie rozłożyć roślinę na boki.
Uwaga! Użytkownik CASIO nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 20 / / 0
mistrzu a jak podlalem juz biohomusem to te liscie ktore byly zolte i tak sie nie zrobia zielone nie? tylko te mlode beda zieloniutkie rosly
Uwaga! Użytkownik swemajster nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 55 / / 0
Nieprzeczytany post autor: CASIO »
Żółte liście obrywaj z rośliny na bierząco, tych liści już nic nie uratuje. nowe będą wyrastały z rośliny.
Uwaga! Użytkownik CASIO nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 20 / / 0
obrywam obrywam, tylko ze jak jest lekko zoltawy to zostawiam, nie oberwe przeciez calej rosliny, pozatym fotki robilem zanim obrywalem
  • 76 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: LaTej »
I masz dalej te krzoki...?
To wez wystaw kilka fotek...a nie czekaj na przelomowy moment <_<
(nie ma co do roboty to przynajmniej bym ci pozazdroscil...hehe :-D
Uwaga! Użytkownik LaTej nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 20 / / 0
Nieprzeczytany post autor: swemajster »
byłem na spocie po przerwie, i sie troche wkurwilem z feminizowanych nasion 2 wyrosly meskie wiec mi zostaly tylko 3 krzaki, a z openseeda to z 10 roslin 8 to chlopaki i zapylili calkowicie te 2 kobity, wrzuce niedlugo fotki juz trance slicznie kwitnie holland hope jeszcze nie :/
  • 20 / / 0
Nieprzeczytany post autor: swemajster »
latej nie bylo mnie w polsce 5 tygfodni niedlugo wrzuce fotki tamtych, wczraj meskiego trance'a usunąłem i makambe zrobilismy z chlopakami czulem sie jakbym gieta spalil albo pierwszy raz zajaral, i fotka tego trancea, mial 1,50cm:

[ external image ]

reszta fotek w 1 poscie
Ostatnio zmieniony 30 sierpnia 2007 przez swemajster, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
HyperTuba dodaj film
Newsy
Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu

Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.

Legalizacja marihuany ogranicza problematyczne używanie i poprawia kondycję psychiczną

Badacze analizują, jak legalny dostęp do marihuany wpływa na konsumpcję i zdrowie psychiczne uczestników. W pierwszej akademickiej publikacji zespół badawczy przedstawił bezpośrednie porównanie legalnego i nielegalnego pozyskiwania tej substancji. Badanie rozpoczęto w styczniu 2023 r. jako wspólne przedsięwzięcie Departamentu Uzależnień w Bazylei, Uniwersytetu w Bazylei, Uniwersyteckiej Kliniki Psychiatrycznej w Bazylei (UPK) oraz Służb Psychiatrycznych Aargau.

Nowelizacja ustawy tytoniowej. MZ chce zakazać sprzedaży jednorazowych e-papierosów

Ministerstwo Zdrowia opublikowało projekt nowelizacji ustawy o ochronie zdrowia przed następstwami używania tytoniu i wyrobów tytoniowych. Jednym z jego głównych założeń jest całkowity zakaz sprzedaży jednorazowych e-papierosów, zarówno tych z nikotyną, jak i bez niej.