Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 577 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: cpunex »
Paro dobra na leki tylko daje malo motywacji u mnie i za uja nie moge sobie zwalic %-D 40 mg dziennie + buspiron
  • 12 / / 0
Nieprzeczytany post autor: janusz1818 »
Ja biore 10mg dziennie od 3 tygodni i juz leki sie zmniejszaja. Juz nie moge sie doczekac co bedzie przy wiekszej dawce :-D
  • 684 / 9 / 0
Kawa z rana do paro....... Mmm :) Ktos wczesniej pisał ze poranna kawa nabiera nowego wymiaru. W pelni sie z tym zgodzie :)
Uwaga! Użytkownik anonimowy_uzytkownik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 67 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: paroxetinum »
potwierdzam , kawa plus paroszek daje genialnego kopa stymulujaco euforycznego :)
Uwaga! Użytkownik paroxetinum nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 99 / 1 / 0
kawa+paroxetyna+lucetam to dopiero wyjeb:)
"Pije by paść,padam by wstać,wstaje by pić"
  • 99 / 1 / 0
dobrze. bierz jeszcze jakies 2 tygodnie te 5 mg a potem np 2 tygodnie i paro-co 2 dni ,2 tygodnie co 4 dni itp....
"Pije by paść,padam by wstać,wstaje by pić"
  • 329 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Green Hulk »
Też się zastanawiam czy zejść z paro, w sumie to tak średnio mnie pobudza, a jednak trochę się obawiam, co będzie jak odstawie... Nikt nie wie, ale myślę, że dorzucę sobie 20mg fluoksetyny, raczej nie zaszkodzi, słaba jest i ludzie mają trochę inne odczucia po niej. Samej fluo raczej nie opłacałoby się zarzucać, to takie prawie placebo (jeśli jest 4 razy słabsza od paro)
Uwaga! Użytkownik Green Hulk jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
HyperTuba dodaj film
Artykuły
Newsy
Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.

Narcos Holandia. Rekordowa liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych

O ponad 10 proc. wzrosła liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych – informuje holenderska policja. W 2024 r. wyeliminowano aż 167 takich przybytków. Dla porównania w Polsce w tym samym roku odkryto 85 przestępczych laboratoriów. Wzrasta też liczba składowisk nielegalnych odpadów po produkcji narkotyków, zagrażających środowisku.

"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.