Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 577 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: cpunex »
Paro dobra na leki tylko daje malo motywacji u mnie i za uja nie moge sobie zwalic %-D 40 mg dziennie + buspiron
  • 12 / / 0
Nieprzeczytany post autor: janusz1818 »
Ja biore 10mg dziennie od 3 tygodni i juz leki sie zmniejszaja. Juz nie moge sie doczekac co bedzie przy wiekszej dawce :-D
  • 684 / 9 / 0
Kawa z rana do paro....... Mmm :) Ktos wczesniej pisał ze poranna kawa nabiera nowego wymiaru. W pelni sie z tym zgodzie :)
Uwaga! Użytkownik anonimowy_uzytkownik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 67 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: paroxetinum »
potwierdzam , kawa plus paroszek daje genialnego kopa stymulujaco euforycznego :)
Uwaga! Użytkownik paroxetinum nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 99 / 1 / 0
kawa+paroxetyna+lucetam to dopiero wyjeb:)
"Pije by paść,padam by wstać,wstaje by pić"
  • 99 / 1 / 0
dobrze. bierz jeszcze jakies 2 tygodnie te 5 mg a potem np 2 tygodnie i paro-co 2 dni ,2 tygodnie co 4 dni itp....
"Pije by paść,padam by wstać,wstaje by pić"
  • 329 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Green Hulk »
Też się zastanawiam czy zejść z paro, w sumie to tak średnio mnie pobudza, a jednak trochę się obawiam, co będzie jak odstawie... Nikt nie wie, ale myślę, że dorzucę sobie 20mg fluoksetyny, raczej nie zaszkodzi, słaba jest i ludzie mają trochę inne odczucia po niej. Samej fluo raczej nie opłacałoby się zarzucać, to takie prawie placebo (jeśli jest 4 razy słabsza od paro)
Uwaga! Użytkownik Green Hulk jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.