Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Witam moi drodzy ! Slowem wstepu... na paro od 7 miesiecy 20 mg / doba - reakcja na ostry stres. Zycie poukladalam i czas odstawiac.... ale ! Moj psychiatra chcial powoli stopniowo, po czym powiedzialam mu ze urlop itp... kazala mi w 5 dni zejsc z progenu calkowicie... czyli ucielam z 20 do 10 mg i po 5 dniach end... ludzie ja codziennie umieram.. 20 hydro na noc pozwala mi zasnac.... niech mi ktos powie, kiedy to gowno sie skonczy ? ( objawy to; uderzenia goraca, dretwienie nogi, reki, razenia pradem, wzrok nie jest kompatybilny z obrazem... )
  • 113 / 21 / 0
Może cię trochę potrzymać, nawet do 2 tygodni, ale przejdzie samo. W takim stanie w jakim się znajdujesz myślę że możesz uderzać do magika albo ostatecznie lekarza rodzinnego (chociaż tu prawdopodobieństwo otrzymania fachowej pomocy jest małe) po jakieś piguły, innej skutecznej opcji raczej nie ma jeżeli nie chcesz znowu jeść paro. Trzymaj się
  • 3455 / 1119 / 0
paroksetynę najlepiej odstawić fluoksetyną, czyli SSRI o dłuższym czasie półtrwania. Wejdź teraz na 20mg fluoksetyny i stopniowo odstawiaj przez 2 tygodnie.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.