4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1069 / 11 / 0
siemanko nie wiem czym to jest spowodowane, może tą nieudaną reakcja, ale wypiłem wczesniej metkata i teraz mam shizy jak po bace, lekkie halucynacje (nazwałbym to efektem jak po 0,5 g benzydaminy) i obraz sie przeciąga w jasnych miejscach (efekt ruszania mp3 jak np na benzie) i lekkie przesłyszenia miał ktos tak? moze podczas reakcji powstał jakis produkt uboczny, który to powoduje?

@Edit:
to się nasila .... teraz widzę jak moja firanka chwieje się na wietrze choć mam zamknięte okno, a przed klawiaturą mrówki zapierdalają gęsiego .... zatrucie? jeśli metkat ma działac w taki sposób juz zawsze jak zjebie reakcje to chce ja psuc już zawsze, choć podobało mi się euforyczne działanie. Teraz nie ma euforii ale stymulacja jak najbardziej ;)

[Metkat, powidoki i halucynacje - jon]
Ostatnio zmieniony 26 lipca 2008 przez anonimus, łącznie zmieniany 2 razy.
"Po prostu wybieram lepsze zło."

Od jutra rzucam.
  • 2012 / 83 / 0
Za dużo wpierdalasz tego, i sie włączają schizy takie jak przy długim napierdalaniu fety. Ja też tak miałem ale te schizy znikaja odrazu jak odstawisz metkat na pare dni. A i zobaczysz jaki bedziesz miał fajne schizy jak zejdzie metkat, możesz już sie bać ;]

The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 1069 / 11 / 0
ja metkata nie biore w ciągach ostatnio ćpałem chyba z 2 tyg temu ;)

"Po prostu wybieram lepsze zło."

Od jutra rzucam.
  • 472 / 10 / 0
Pierwszą możliwość powiedział Ci p4g4y0zzz(X). Dwa - zła reakcja albo filtracja - albo wypiłeś nieprzereagowany nadmanganian (wtedy metkat miał inny kolor), albo źle go przefiltrowałeś, wrzuciłeś za dużo syfu no i masz właśnie takie halo. A może bramka numer trzy... ile nocek zarwałeś? Co by jednak nie było - prześpij się, jutro powinno być wszystko OK.

zatrucie? jeśli metkat ma działac w taki sposób juz zawsze jak zjebie reakcje to chce ja psuc już zawsze,
Nie radzę, naprawdę

Ostatnio zmieniony 29 lipca 2008 przez P-paranoi, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik P-paranoi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / / 0
Nieprzeczytany post autor: azra »
ja mam tak po benzydaminie.
ostatni raz brałam pod koniec maja, a do teraz mam lekkie powidoki które po alkoholu itp. się nasilają.. i inne różne halucynacje wzroczne że tak nazwę:P

Uwaga! Użytkownik azra nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 755 / 19 / 0
zarzuciles troche soli manganu i masz ;] pojebao ci neurony :*

jeżeli wysyaeś mi pm [od początku do zeszłego tygodnia], to nic nie doszło.
  • 168 / 2 / 0
s
Nieprzeczytany post autor: kerouac »
neurony to chuj, jemu juz tak zostanie na zawsze...

• 577 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Twilight »
Metkat ma coś psychodelicznego lekko w sobie. Z ćwiartką LSD jak wziąłem kota to miałem masakryczne halo 8-( CEVy, OEVy, haloony itp :-D

No ale ten zjazd, ja pierdole :-/ Never ever !!!

ps. Pierwszy raz jak kota brałem to nie wyczytałem, że trzeba filtrować :'(
Ale kopneło bosko i zjazd był mniejszy niż potem z filtracjami brałem %-D
Nie wiem tylko jak ja to wypiłem wtedy :nuts: :nuts:

[b]JEDZ KWAS![/b] - mądrzejszy ani zdrowszy psychicznie nie będziesz, ale i tak ludzi z Ciebie nie będzie (skoro przeglądasz te forum) więc co Ci szkodzi? :)
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
  • 127 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: blood.luna »
póki co nie odczułam niczego takiego.

"świat to lśniący ogród rozkoszy, którego owoce zrywać należy od razu" /// portal i forum nt. wampiryzmu:
recenzje, literatura, filmy, komiksy, wariaci, mordercy - takie tam...
+ dyskusje http://blood-luna.org ///
  • 120 / / 0
Nieprzeczytany post autor: zmż »
Ostatnio brałam połówke przed 'snem' i dróga połówke o 3:30. O 6 rano musze wyjsc z domu i kurde... Myslałam, ze padne ze strachu! Pierwszy raz tak mialam ale widzialam jak jakis ptak na mnie leci. Ja odskakuje na bok a tu co? NIC! Pierwszy raz taka schize miałam po metkacie!

Jak w jednej chwili cały twój świat potrafi legnąć w gruzach...
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.

"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.