Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Jak po raz pierwszy zażyłeś heroinę?
Spaliłem, i było git.
127
20%
Spaliłem, i było słabo.
77
12%
Wciągnąłem, i było git.
54
8%
Wciągnąłem, i było słabo.
21
3%
Wstrzyknąłem, i było git.
54
8%
Wstrzyknąłem, i byłem w NIEBIE.
313
48%

Liczba głosów: 646

ODPOWIEDZ
  • 677 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: zielona »
Ja biorę depresanty jak cały mój dzień ma chujowe s&s
  • 849 / 42 / 0
Nieprzeczytany post autor: lucyper2 »
(no bo oto mi chodzi - jednorazowy experyment celem zbadania właściwości).
Nie pierdol. Poczytaj choć trochę to forum i zobacz ile wychodzi z takiego chcenia ludziom mierzącym się z heroiną. Nie obrażaj inteligencji %-D, swojej i innych użytkowników takim pierdoleniem.

I wpisz sobie w youtube chasing the dragon, albo smoking heroin.
Uwaga! Użytkownik lucyper2 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1611 / 34 / 0
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 622 / 25 / 0
zielona pisze:
Ja biorę depresanty jak cały mój dzień ma chujowe s&s
To tak jak ja.

Czyli zawsze.
Uwaga! Użytkownik opiate warrior nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 622 / 25 / 0
Braun dobrze zjarany (nic się nie zmarnowało) to tak:

Na srebrze nie ma śladu popiołu (bo BRAUNA SIĘ NIE JARA TYLKO WAPORYZUJE tak na prawdę), widać tylko smugę po której toczyła się kropla, nie może syczek i bulgotać, ma być stopione i gonisz to.

Możesz wsadzić sobie do ust rulon od folli aluminiowej ;) Bez kitu. Albo od sratjaśmy". Albo tak jak kolega Ci powiedział - możesz też przez lejek palić czy coś.

GRUNT TO NIE JARAĆ TOWARU! Podgrzewać delikatnie by parował a nie palił się.
Uwaga! Użytkownik opiate warrior nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 14 / / 0
Nieprzeczytany post autor: BlessJah »
opiate warrior pisze:
Folia aluminnnniowa. Tylko kurwa nie Jana Niezbędnego.
A jaka? Jest jakaś specjalna firma, która produkuje folię do tych zastosować? HEREX, albo HERPOL?? :-D
Uwaga! Użytkownik BlessJah nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 622 / 25 / 0
BlessJah pisze:
opiate warrior pisze:
Folia aluminnnniowa. Tylko kurwa nie Jana Niezbędnego.
A jaka? Jest jakaś specjalna firma, która produkuje folię do tych zastosować? HEREX, albo HERPOL?? :-D
Nie wiem, nie pamiętam bo dawno tego syfu nie jarałem (i nie mam zamiaru).

Generalnie chodzi o to aby folia była gruba, bo jak grzejesz to ona miejscami się przepala i się towar może zmarnować :/

Zawsze w sklepie sobie otwórz rolkę i zobacz jak gruba jest. Powinna być w miarę taka twarda, nie taka miękka jak papier śniadaniowy.

Wiesz ocb.
  • 472 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: P-paranoi »
Maskaradore pisze:
Dla mnie nowe doświadczenia, w tym odkrycie prawdopodobnie najlepszego stanu odurzenia znanego ludzkości, są bezcenne - dają bowiem namiastkę czegoś co Witkacy nazywał "przeżyciem metafizycznym" (czysta forma etc.) i dystansują do rzeczywistości.
Chyba raczej tylko dystansują od rzeczywistości (a właściwie sprawiają, że masz ją głęboko w czterech literach). Jakiego metafizycznego przeżycia się spodziewasz po herze? W ogóle - metafizyka i opiaty?? Pierwszy raz słyszę tak patetyczne tłumaczenie potrzeby nacpania się :) Nie wiem co osoba nagrzana może odkryć oprócz tego, jak jest zajebiście, ale z niecierpliwością czekam na te przemyślenia o istocie bytu oraz inne metafizyczne hipotezy :D Żeby nie wyszło, że próbuję Ci coś uświadomić - zauważyłem, że i tak sam w to nie wierzysz ani trochę. Zainteresowało mnie po prostu innowacyjne podejście do tematu :D
Ostatnio zmieniony 20 grudnia 2007 przez P-paranoi, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik P-paranoi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 622 / 25 / 0
Synek, a próbowałeś kiedyś H?
  • 472 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: P-paranoi »
Nie. Ale jeżeli byłbyś dla mnie tym, jak się do mnie zwracasz to z rozpaczy na pewno zajebałbym jeszcze na porodówce. Myślałem, że skończyłeś już z tym wynoszeniem się i traktowaniem innych z góry. W swoich oczach może i jesteś kimś a fakt zażywania hery nobilituje, ale to tylko zjebany film w Twojej głowie. Obiektywnie patrząc, według wszelkich norm jesteś tak nisko, że z wieeelkim trudem udaje mi się o Ciebie nie potknąć w drodze do wychodka. Funkcjonujesz trochę wyżej w anonimowym internecie i to na forum dla ćpunów w dodatku. Trochę to żałosne jak dla mnie więc nie 'synek' bo wyobrażenie jakiegokolwiek pokrewieństwa z Tobą BOLI.

Poniosło mnie, bo nic do Ciebie nie mam, ale mógłbyś po prostu rozmawiać, a nie się wywyższać.
Ostatnio zmieniony 20 grudnia 2007 przez P-paranoi, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik P-paranoi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.

USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.