Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
mowi ze dobra korba byla tylko wlasnie troszke mu niewierze co wy na to.
czy benza po ekstrakcji bedzie kopac po nasaczeniu zielska ?
oto jest pytanie
fak ju babcia , fak ju dziadek, fak ju ciotka , fak ju wujek , fak juz zona , fak ju corka,fak ju syn, fak juz kumpel , fak ju dziewczyna, fak ju sasiad, fak ju sasiadka, fak ju telewizor
Za jakies 3 tygodnie zobacze jak sie to pali z zielonym, jebac emo :p
No chyba ze znajde w parku kwasiwo
Ogólnie rzecz biorąc jak myślę o cipaczu to masakrycznie chce mi się śmiać z każdego, kto to napierdala częściej niż raz na bardzo długi czas :cheesy: Rozumiem - każdy lubi co innego, no ale kurwa jest wątek o ekstrakcji za pomocą wody, nie szkoda płuc na palenie tego ( :huh: ) jak to nazwać [narkotykiem tego nie nazwę]... już lepiej se płuca zostawić na trawkę, lol
fak ju babcia , fak ju dziadek, fak ju ciotka , fak ju wujek , fak juz zona , fak ju corka,fak ju syn, fak juz kumpel , fak ju dziewczyna, fak ju sasiad, fak ju sasiadka, fak ju telewizor
kupie dwie saszety i zrobie troche skrętów z fajkami. Pojebało mnie.
PS. Bezpieczne jest 2saszety i potem (dwie godziny?)300mg kody? zakladajac ze zadziala:P
PS. Bezpieczne jest 2saszety i potem (dwie godziny?)300mg kody? zakladajac ze zadziala]
Bezpieczne.
jak to bedzie chujowe w smaku to zabije.
kupie dwie saszety i zrobie troche skrętów z fajkami. Pojebało mnie.
PS. Bezpieczne jest 2saszety i potem (dwie godziny?)300mg kody? zakladajac ze zadziala]
ale wez to najpierw wyekstrahuj, wysusz i wtedy...
Po dzisiejszym robię przerwę
tylko dlatego ze kumpel chcial zebym mu ekstrakcje zrobił z 3 to dorzuciłem jedna o siebie bo jednej to mi sie nie chciało robić
do rzeczy!
wziałem ćwiare i na alufoli smoka ściągałem
efekt lekko lekko i jeszcze raz lekko ale działa jak 0,5 zjedzone
potem zabrałem sie do bonia i wrzuciłem 0,75 do cybucha bo mnie blacha wkurzyła
tez fajnie mnie porobiło
benzy nie biore rekreacyjnie tylko raz brałem teraz przypaliłem i to by było na tyle ale to mozna do czegoś dopalić ale samo to nie jest ekstra opcja
Ale da sie to palić..
ps.zadowala recenzja pana Jezusa? :-D
ps2.oczywiście po ekstrakcji i wysuszeniu
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie
Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.