Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 2278 / 276 / 3
Nie ma uniwersalnych dawek dla każdego. Zrozumcie to. Potrzebne są jeszcze inne rzeczy, żeby to działało. Wszystko jest indywidualne. Czasami się ludzie wtrafią i jest super, potem ktoś inny weźmie tę samą dawkę i do dupy.
Nie licz kosztu samego oksy, bo się zawiedziesz.
Fenetylamina@tutanota.com
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
  • 216 / 39 / 0
Na necie napisali, że można tym posypywać pancakejki, znajoma to samo mówi.
Namówili mnie.
Czyli kupię:

-20 gramów oksyracetamu (750mg-1000mg) dziennie
-1 opakowanie NEURIDINE (60 x strzelam, że dali przynajmniej 1/4 zalecanej dawki triacetylourydyny + trochę ALCARa + kwas alfaliponowy polecany dla metkatowców %-D ) 2x kapsułka dziennie
-2 opakowania Citotropu (500 mg CDP-choliny dziennie)

Swoją drogą w polskiej bieda aptece sprzedają 2 suple i 1 produkt specjalnegoblablabla które zawierają 50 mg tej najgorszej urydyny podczas gdy dawkowanie zaczynało się od 150-250mg 2x dziennie. za 20-30zł co za oszustwo.
Dzięki
GŁOSUJ NA PARTIE RAZEM JEŚLI CHCESZ DEPENALIZACJI, NIE KUPUJ NIC Z AKCYZĄ!
  • 2278 / 276 / 3
Od biedy może być. Od biedy, bo trochę bieda-stack, ale może być w sumie. Zaczynaj na wszelki wypadek od mniejszych dawek. I zdaj relację. To świetny nootrop. Jak będzie bardzo duże zainteresowanie, to może i ceny zmaleją.
  • 127 / 1 / 0
20 lutego 2017Fenetylamina pisze:
10 stycznia 2017Dreamcatcher pisze:
Kupiłem oxi-, ani-, prami- racetamy, oraz noopept w formie pudru.
To nie wszystkie dostępne na rynku nootropy, musisz kupić wszystkie, żeby był efekt. Jak największe dawki. Tylko potem, jak już nic z tego nie wyjdzie, to pewnie pierwsze pytanie "czemu nie działa i tak mnie głowa boli". Potem może pomyślisz, poczytasz forum. Może jakieś wnioski wyciągniesz nawet. ;)

A działanie przeciwdepresyjne to PRAWDOPODOBNIE upregulacja receptorów dopaminowych (pewnie rodzina D2), ale myślę, że działanie może być jeszcze ciekawsze.

Bardzo niedoceniany nootrop.
Dobrałem taki zestaw aby zapewnić synergię w działaniu racetamów. Dawki które brałem były mniejsze niż minimalne, zalecane przez użytkowników. Jestem zadowolony z wyniku tego mixu, niech cię o to moja głowa nie boli.
  • 2278 / 276 / 3
Jestem pod ogromnym wrażeniem w takim razie. ;)
Ale nadal nie widzę tu synergii.
  • 216 / 39 / 0
duckduckgo podpowiada by dawkować dziennie nawet do 2400 mg, no ja 800 mg jakoś nie czuję, dam temu jeszcze ze 2 dni aczkolwiek pira już dawno by działał.
Dzielić dawki na dwie czy jedną brać?
  • 2278 / 276 / 3
Dzielić na dwie. Ale Ty bierzesz sam oksyracetam?
  • 216 / 39 / 0
No gdzie tam, nikt nie bierze nootropów samych.

Zjadłem dzisiaj eksperymentalnie 3 miarki to chyba z koło 1800 mg będzie, kolorki wyostrzone były na jakąś godzinę, lekki/średni speed, teraz pije monstera to pewnie podbije jeszcze. Nie no gram do nauki na dzień chyba styka w miksie z innymi rzeczami, zobaczymy jeszcze jak się rozkręci bardziej.
  • 2278 / 276 / 3
No, widzisz, a ja potrafię uczynić takie cuda, że po oksyracetamie masz cały czas kolorki wyostrzone i przy dwukrotnie mniejszych dawkach. :P

Więc zapytam precyzyjnie - co do tego bierzesz?
  • 216 / 39 / 0
-Oksyracetam ok 750-1 grama dziennie
-Neurodine max 2 kapsułki nieznane ilość Triacetylourydyna, ALA, ALCAR, cholina bi, cdp cholina, alpha-gpc, witaminy z grupy b
-omega 3
-Od piątku/soboty żelazo lek, witaminy olimp sport
Przez ostatnie 3 dni zen cafe max Adrafinil, l-dopa, l-theanina, kofeine, egcg i jakieś prekursory czegoś tam ale już nie jem
Dzisiaj monster i czuje braki GABA... a nie mam l-teaniny ani ashwagadhy ale przeżyję, muszę odstawić kofeinę na dłuższy czas po prostu.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Konopie w żelkach. Wszczęto dochodzenie

W Holandii w żelkach Haribo o smaku coli stwierdzono obecność konopi indyjskich. Kilka osób, w tym dzieci, zgłosiło dolegliwości po ich spożyciu. Sprawę bada holenderski Urząd do Spraw Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Konsumenckich (NVWA).

Duda: prezydent nie może mieć nałogów, które wpływają na jego świadomość

Zwierzchnik sił zbrojnych nie może mieć nałogów, które powodują, że nie w pełni świadomie będzie podejmował decyzje w najważniejszych sprawach - powiedział w poniedziałek prezydent Andrzej Duda. Dodał, że całkiem byłoby rozsądne, gdyby rzeczywiście taka kwestia była sprawdzana.