Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 292 / 31 / 18
Za pierwszym razem już po 20 mg miałam problemy z równowagą. Ogólnie nie czułam kiedy ox zaczyna działać, było miło, ale nie czułam żadnej euforii, jedynie spokój i poczucie że wszystko jest okej - co wzrastało proporcjonalnie do zwiększonej dawki. Można było sobie leżeć i nie myśleć o niczym, żadnych obaw ani zbędnych myśli, wszystko było idealne.
Typowe objawy po odstawieniu pojawiły się u mnie po około 2-3 dniach.
Nie polecam. Nie warto brać. Oksazepam jest rakotwórczy (badania na szczurach). Podejrzewa się również rakotwórcze działanie oksazepamu u ludzi, jednak nie ma żadnych konkretnych badań w tym kierunku. A uzależnienia od tego gó... nie życzę nikomu.
"Nie wierzę w to, że miłość ma tysiące obcych imion.
I że dziś są uświęceni, którzy chcieli za nią ginąć.
Jest tak wiele powodów do życia z heroiną,
Ale żaden nie prowadzi nas do upojenia chwilą."
  • 54 / 5 / 0
Jadłam dwa razy w szpitalu, dawka doraźna przy problemach ze snem, jedna tabletka - nie wiem ile mg. Absolutnie nic nie poczułam a zasnąć dalej nie mogłam.
  • 68 / 5 / 0
No, muszę powiedzieć, że mnie jako wychudzoną nerwiczkę wrażliwą na leki oxa porobił mocno. Jak brałam zaraz przed snem i kładłam głowę na poduszce to typowa bezodiazepinkowa lekkość i fajność i błogość, ale dwa razy wzięłam w ciągu dnia tak sobie o i chodząc po podwórku czy śpiewając nagle zauważałam, że mnie dojebała mini-faza bardzo w chuj przepodobna do zolpidemu. Teraz leki biorę, żeby się leczyć i nawet psychicznie jakoś mam już odrzut od faz, nie wiem, chyba się starzeję, anyway, ta "faza" po oxazepamie w ogóle mi się nie podobała, coraz mniej mi się już nawet benzo-ukojenie podoba, więc ofiarowałam babci 10 oxazepamów, za co ona mi 10 estazolamów, które za to działają na mnie miodzio. Niby nasenne benzo, ale w ostrych atakach paniki jak dzisiaj działa idealnie, bardziej uspokaja i uwalnia od wiru nakręcania się, niż usypia. Więcej o oxazepamie słyszeć nie chce :/
Uwaga! Użytkownik 1wQhyMiSGRl8 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 571 / 28 / 0
Trafiło do mnie parę opakowań Oxazepamu 10mg i jestem mile zaskoczony jego mocą, spodziewałem się słabiutkiego działania i że będzie potrzeba szamać garściami żeby był odpowiedni efekt. Tymczasem już 20mg jest odczuwalne - przy zerowej już tolerce na benzo, ale ogólnie całkiem zaburzoną tolerancją na leki wieloma latami brania psychotropów, nadużywania ich, alkoholu i wszelkich rc. 30mg daje już efekt zbliżóny do niskich dawek alprazolamu w moim odczuciu.
Uwaga! Użytkownik thepass nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1472 / 26 / 0
W towarzystwie dużo osób zarzuca mi ,że jestem za bardzo pobudzony

czy oxazepam ,pomoże mi się wyluzować na spotkaniach towarzyskich ,a jednocześnie nie zamuli jak xanax ?
  • 113 / 16 / 0
@up
Tak
spróbuj 20mg
powinno zadziałać
u mnie działa z lekką tolerką na mocniejsze benzo
w mniejszych dawkach subtelnie lecz trzeźwo rozluźnia więc chyba ci o to chodzi
w większych relaksuje i działa lekko nasennie ale inaczej niż alpra
dość fajnie nawet , więc spokojnie spróbuj sobie 20mg na poczatek powinno cię zadowilić i zadziałać jak chcesz
"Ten kto staje się potworem zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem"
  • 1472 / 26 / 0
Bardzo fajna prospołeczna benzodiazepina w przeciwieństwie do bromazepamu super się łączy z alkoholem ,euforia po alko jak za małolata :-)

wziałem jedna tabletke do klubu,podwyższona pewnośc siebie ,nie zamula ,do cpania sie nie nada ale na imprezy na rozluznienie jak najbardziej :-)
  • 504 / 108 / 0
trafił mi się listek tego specyfiku, 50mg poszło na noc, mocny, długi sen. aż się wstać nie chciało.

z rana drugie 50mg pod kawkę, lekkie rozluźnienie i nic poza tym, raczej nie zamula na siłę w takiej dawce

edit: coś tam chwilę podziałało, ale może to jeszcze wczorajsza dawka dała jakiś efekt, zresztą mieszane z cloranxenem, baclo i pregabaliną, także samo w sobie raczej nie warte
  • 779 / 45 / 0
Całkiem miła ta benzo , na peaku kody zjadłem całe opakowanie 200mg i porobiło tak fajnie nawet powiem że lekko pluszowo i sennie ale to w końcu nie jest jakiś mocarz.
  • 9 / / 0
Czy ktoś wie może jak to konkretne benzo nadaje się na zbicie bad tripa na niewielkiej ilości kwasu (100 mikro)? I ewentualnie jaka dawka?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."