Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
ODPOWIEDZ
  • 31 / 3 / 0
Nie tylko mango działa ale też imbir ma tę substancję i liście laurowe. Z tych ostatnich zrobiłem herbatę. U mnie się sprawdziło. Wystarczyły 2 buchy i poczucie haju. Coś nirsamowitego. Wow
  • 37 / 10 / 0
Polecam poeksperymentowac z szalwia lekarska, mango, cytryna i ogolnie cytrusach, pieprzem, lawenda, chmielem, limonka, miecie, rozmarynem, iglami sosny, sosna, eukaliptusem, rumianek i wiele wiele innych. Najwieksza robote pod wzgledem psychodeli zrobila szalwia, natomiast mango + cytryna dostarczyly zdecydowanie najwiecej euforycznych doznan. Zrobilem pare testow i jestem w szoku ze to az tak dobrze dziala xD
  • 12463 / 2421 / 0
Możesz napisać coś więcej? Ile tego mango jesz i na ile przed paleniem? Ile tej cytryny?
  • 37 / 10 / 0
Jezeli chodzi o ilosc to cale mango (wazne aby bylo dojrzale) razem z DOBRZE wycisnietym sokiem z calej cytryny na godzine/poltorej przed paleniem. Testowalem z ziomkiem i tak nas przekosilo ze hit :D. Dzisiaj wieczorem testuje sama cytrynke, dam znac (stuff ten sam od tygodnia, wiec mysle ze "recenzja" bedzie legitna)
  • 66 / 13 / 0
W jaki sposób niby owoc mango miałby zwiększać działanie mj?
  • 37 / 10 / 0
Bo zawiera terpeny ktore zmieniaja profil dzialania THC?
  • 3 / / 0
Ciekawe to co piszesz o tym mango. Myślisz, że kwestia dojrzałości owocu może mieć wpływ?
  • 37 / 10 / 0
Jezeli chodzi o recenzje dotyczaca cytryny, to powiem krotko i zwiezle: Ale mnie wyjebalo
  • 12463 / 2421 / 0
Ile tej cytryny trzeba, żeby wyjebało i czym się to manifestuje :) ?
  • 52 / 11 / 0
Muszę kiedy spróbować sobie zjeść mango przed paleniem bo mnie zaciekawiliście.
rozumiem działo to coś na zasadzie mniej więcej jak grejpfrut dla kodeiny tak ?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.

CBD znacznie obniża głód alkoholu – pierwsze badanie kliniczne ICONIC

Alkoholowy zespół uzależnienia (AUD) jest powszechny, a skutecznych leków wciąż brakuje. Kannabidiol (CBD) zapowiadał się na obiecującego kandydata w modelach zwierzęcych – niniejsze randomizowane badanie ICONIC dostarcza pierwszych dowodów klinicznych u ludzi z AUD.

Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.