Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 414 / 4 / 0
Wypić skromne pięć browarów i wpaść w depresję:(
And I forget just why I taste, oh yeah, I guess it makes me smile
http://www.youtube.com/watch?v=hTWKbfoikeg
  • 269 / 3 / 0
Nie pij, zapal xD
cannabacchus
  • 20 / 1 / 0
raz zdarzyło mi sie odlać u kumpla do jego szafy. nie wiem czemu ale nie chciało mi się iść do kibla %-D

z kolei innym razem wybraliśmy sie ekipą na ryby po 2 amarenach %-D na łebka, przy próbie zarzucania wjebałem się z pomostu do wody razem z wędką :-D

nie wiem czemu, ale po alkoholu mają miejsce najlepsze akcje w sensie że najśmieszniejsze ;)
  • 5774 / 1182 / 43
Kiedyś najebałem się z ziomkami na waksach i wróciliśmy do budy . ktoś znalazł zdechłego gołębia , więc postanowiłem go zabrać do szkoły i wrzucić innemu kumplowi do szafki wcześniej wyrywając drzwiczki , jak się okazało to była też i moja szafka ... No fakt alkohol jest bardzo humorystyczną używką.
Ostatnio zmieniony 16 stycznia 2013 przez london5, łącznie zmieniany 1 raz.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 35 / / 0
Najgłupsza akcja po alko? Kiedyś od rana pojechałem z kuzynem do pewnego miasta pociągiem. Gdy wracaliśmy koło południa na pociąg powrotny spotkaliśmy grupę punków i oiowców. Mieliśmy po 5zł w kieszeni a tak się uchlaliśmy z nimi że gdy późnym wieczorem wracaliśmy na pociąg najebany wpadłem pod samochód. 3 promile alkoholu i parę dni spędzonych w szpitalu, taki był efekt naszego chlania.
  • 669 / 10 / 0
Gdy za dużo wypiję to zamieniam się w człowieka orkiestrę. Jeszcze przed nowym rokiem gdy akurat grali Cyganerię, będąc pijanym stanąłem na schodach i zacząłem wykonywać swoją wersję Celeste Aida... Gdy zabrałem się jednak za Caruso... przyjechała Policja i nie pozwoliła mi nawet się rozkręcić :D.
Rozpad termiczny alkaloidów maku lekarskiego, prawda czy mit?
Vexilla regis prodeunt inferni
  • 538 / 6 / 0
Przed świętami chciałem się napierdalać z kolegą i w ogóle do niego sapałem. Nie wiem dlaczego byłem taki agresywny bo urwał mi się film na cały dzień. Zachowałem się bardzo żałośnie i do dzisiaj mam kaca moralnego.Kurwa nigdy więcej alko w takich ilościach !
Ostatnio zmieniony 09 lutego 2013 przez Anthony Henderson, łącznie zmieniany 1 raz.
Kiedyś w676759838. Nie mogę się zalogować do tego konta
Spoiler:
  • 825 / 14 / 0
Noc. Podjechała milicja, stało 4 na miejscówce, jeden typek od nas wyłapał mandat bo trzymał piwko.
Wiadome jest że wszyscy w takiej chwili powinni się zjednoczyć. Typ przyjął mandat i kiedy lodówka odjechała 50 metrów dalej i coś tam sobie pisali, rozmyslił się i poszedł do nich. Był z nim jakiś człowieczek posrany w dresie, kiedy tamten gadał z milicją, ten wyjechał z gadką że chce iśc, nie wiadomo jak się sprawa z tamtym co do nich podszedł skończy a gosć chce iśc, no kurwa....
Zaczął odchodzić, długo nie myśląc zatrzymałem go prostym centralnie w szczenę. Milicja to zauważyła, monentalnie światła i podjazd do mnie,Wysypali się, na maskę, macanko od stóp do czapki i pytają się tego typka co się stało, tutaj najchujowszy monent dla mnie. Typ nie może powiedzieć słowa, porusza szczeną na boki, zębów nie wypluwa ale mogłem mu ją złamać. Myślałem ze zawijka albo izba, za parę godzin miałem się meldować robocie, no chujowa chwila. Po kolejnej godzinie ( czekanie na karetkę, naszczęscie nie był połamany ), zapewnieniom tamtego że puszcza w niepamięc i to było na żarty przy odwózce do domu kilku przyjętych pałach, byłem wolny. Telefon do dwóch kumpli, którzy z skądś wracali, była z nimi jakaś młoda nieszanująca się dziewczyna.
Nocny i chlanie. Pizgało już solidnie, nie mniej jak - 15, każdy zmrożony. Nie moglismy dostac się do żadnej klatki schodowej, o 3 w nocy troche chujowo do kogoś z ulotkami dzwonić. W nocy raczej się nie spodziewałem jakiegos ruchu u mnie na klatówie wiec poszliśmy do mnie, oczywiście że z założeniem że cicho i itp. Wypita typiara zaliczyła trochę poslizgów po drodze i miała całe mokre gacie, stała przy kaloryferze żeby przeschły. Kumpel jest zgrywus to nakręcił ją żeby zdjęła je z siebie i połozyła na kaloryforze to szybciej wyschną. Hehe no i zdjęła. Śmieszny widok, trapery, gołe nogi, stringi na dupie i puchowa kurtka + szalik. Wymyślilismy zabawę w dupniaka tj. że ona będzie przyjmowała klapsy sklejką z drewna i zgadywała kto uderzył, że niby póżniej zmiana. Siedzący na kumpel przełozył ją przez kolano i zaczęlismy się bawić. Kupa śmiechu, gołe dupsko z paskiem materiału na rowie i poprzecznymi sladami sklejki. Hehe w pewnym momencie ktoś puknął mnie w bok "przepraszam" . To była sąsiadka która wchodziła na górę i chciała żebym ją przepuścił. Zaskoczenie totalne, burak momentalnie. Jej wyraz twarzy mówił wszystko. Pierwsze co ta poczciwa kobieta zobaczyła to dupę nowej koleżanki ze śladami bynajmniej nie ojcowskiego paska.
Stwierdziłem że trzeba już kończyć ten wieczór. Dziwnie się na mnie patrzyła jak jeden jedyny raz ją mijałem od tego czasu.
  • 95 / 2 / 0
- stracilem zęba w bójce (mozna powiedziec ze o kielbase %-D )
-wylalem browar w klubie na zgonujacego ziomka (dostalo sie tez obcym typom co poskutkowało spiną)
Mandatow po alko nawet nie licze
  • 327 / 4 / 0
No ja pisalem w tamacie obok ale napisze i tutaj.
-Zabil bym sie lezac na plecach i rzygajac (ktos w parku mnie na bok przewrocil)
-Nie dosc ze bylem najebany i mnie niesli to jakis skurwysyn mi wyjebal z butli w ryj.
-Budze sie z rana a tam psy w domu :D
-Sprawy w sadzie,karalnosc,mandaty na okolo 800zl + koszty sadaowe i inne okolo 600 zl
I w sumie to tyle, dlatego teraz z alko skonczylem. Ostatni raz grubo pilem w grudniu tamtego roku
ODPOWIEDZ
Newsy
Londyn: Ostrzeżenie przed supermocnym narkotykiem. Może być 500 razy silniejszy niż heroina

Londyńskie kluby nocne ostrzegają swoich bywalców przed niebezpiecznymi niebieskimi i zielonymi tabletkami sprzedawanymi jako ecstasy po tym, jak dwie osoby zmarły w zeszłym miesiącu po zażyciu tej substancji. Groźny syntetyczny opioid jest niezwykle silny i może być śmiertelny.

Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu

Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.

Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.