uprawa na dworze lub w szklarni poprzez użycie specjalnych technik
ODPOWIEDZ
  • 12452 / 2421 / 0
Stosuje się głównie miedzian i coś jeszcze, nie pamiętam co. Teraz jest najlepszy okres, żeby pryskać, bo dopiero zaczynają kwitnąć. Teoretycznie możesz nie pryskać i będzie git, ale znając nasz klimat i automaty, to na pewno w jakimś stopniu grzyba doświadczysz.
Gnojówki z pokrzywy lej już mniej. Jakie NPK ma ten Substral? Bo teraz rozchodzi się głównie o PK i dużo mniej o N, choć wciąż jeszcze potrzebują.
  • 5774 / 1181 / 43
Tak to wygląda.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 12452 / 2421 / 0
Kilka g z tego może będzie. Ja po ostatnich opadach nie wiem, na czym stoję. Ale odpaliłem 2 nowe pestki i obie wykiełkowały. Może jutro się tam wybiorę, żeby sprawdzić, co w trawie piszczy. Niby materiałowe doniczki, ale spadło tyle wody, że jasny ch**, a to tygodniowe siewki.
  • 5774 / 1181 / 43
Przecież nie uprawiam tego na handel.
Tylko dla siebie, ale regularnie idę i przycinam takiego młodego topka.
Susze w suszarce do owoców i palę.
Takie świeże inaczej działa.
  • 12452 / 2421 / 0
Chodziło mi tylko o to, że gdybyś poczekał, mógłbyś wyciągnąć dużo, dużo więcej : )
Takie młode to w ogóle działa? Przecież to jest sam początek.
  • 5774 / 1181 / 43
Działa, ale pewnie różnica kannabinoidów jest inna od dojrzałej i zcurringowanej trawy.
Nawet liście klepio.

Na bezrybiu i rak ryba.
A to nie są wszystkie, jeden jest chyba innej odmiany, bo pestkę gratis dostałem.
Early skunk.

Coś podjada liście wiatrakowe.
Co to może być ?
Na drugim zdjęciu widać, takie przeżarte miejsca.
Co to kurwa jest do chuja >?

Mam oprysk na stonkę, zawsze mogę użyć broni chemicznej.
  • 12452 / 2421 / 0
To chyba ślimaki robią takie dziurki. Oprysk na stonkę zostaw na wypadek faktycznego ataku stonek (ciężko go przeoczyć). Serio chce Ci się działać dla palenia takich właściwie samych pręcików? Nie lepiej poczekać, aż to dojrzeje? Nie, żebym się wtrącał, ale mi byłoby szkoda zachodu.
  • 494 / 102 / 0
06 czerwca 2024jezus_chytrus pisze:
Chodziło mi tylko o to, że gdybyś poczekał, mógłbyś wyciągnąć dużo, dużo więcej : )
Takie młode to w ogóle działa? Przecież to jest sam początek.
Konopie indyjskie już na wegu produkują THC. Potem jest już tylko lepiej :mniam:
  • 5774 / 1181 / 43
Jezus, chyba nigdy nie paliłeś takich topków młodych, spróbuj.
Smak chujowy ale działanie bardziej sativowe.
Może większa zawartość cbd niż w dojrzałych.
Tak, chce mi się.
  • 12452 / 2421 / 0
Czegoś takiego nie paliłem, bo to trochę, jak wyjadanie zacieru, jak tylko zacznie fermentować. Wierzę, że coś tam pewnie działa, ale zapewne w połączeniu z niedotlenieniem, smolistymi i placebo
ODPOWIEDZ
Newsy
Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.

Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.

Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.