Gnojówki z pokrzywy lej już mniej. Jakie NPK ma ten Substral? Bo teraz rozchodzi się głównie o PK i dużo mniej o N, choć wciąż jeszcze potrzebują.
Tylko dla siebie, ale regularnie idę i przycinam takiego młodego topka.
Susze w suszarce do owoców i palę.
Takie świeże inaczej działa.
Takie młode to w ogóle działa? Przecież to jest sam początek.
Nawet liście klepio.
Na bezrybiu i rak ryba.
A to nie są wszystkie, jeden jest chyba innej odmiany, bo pestkę gratis dostałem.
Early skunk.
Coś podjada liście wiatrakowe.
Co to może być ?
Na drugim zdjęciu widać, takie przeżarte miejsca.
Co to kurwa jest do chuja >?
Mam oprysk na stonkę, zawsze mogę użyć broni chemicznej.
06 czerwca 2024jezus_chytrus pisze: Chodziło mi tylko o to, że gdybyś poczekał, mógłbyś wyciągnąć dużo, dużo więcej : )
Takie młode to w ogóle działa? Przecież to jest sam początek.
Smak chujowy ale działanie bardziej sativowe.
Może większa zawartość cbd niż w dojrzałych.
Tak, chce mi się.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.
Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej
Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu
Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.