Nieaktualne wątki z poprzednich lat.
ODPOWIEDZ
  • 103 / / 0
Nieprzeczytany post autor: k0lek »
sajcho

Dobry wybór ;-)
Uwaga! Użytkownik k0lek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 103 / / 0
http://quakemind.pl/

To jest tani Passion# 1

lub

http://cannabis.fr.pl/
Uwaga! Użytkownik k0lek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: genit »
dzieki kOlek. bo pisałem meila do pana salvia ale coś nie odpisuje a czas goni......
Uwaga! Użytkownik genit nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: genit »
kOlek mam pytanie..... dlaczego taka różnica cen???? inna jakość? a co ty bys polecił oprócz passoina????
Uwaga! Użytkownik genit nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 429 / 35 / 0
sorry, ale moglby ktos mi odpisac na mojego posta? bo wali mi sie net strasznie i nie wiem czy za pare dni wogle bede mogl tu cos czytac.. z gory dzieki.. pozdro
Stay high all the time!
Proud like a god, don't pretend to be blind!
  • 103 / / 0
LukAs

1. Czy jak ziemia jest bardzo wilgotna to nie przegnija roslinki (ziemia wilgotna caly czas bo obok rzeczka)

2. Ziemie na czesc nasion przekopalem sam, a przy drugiej czesci skorzystalem z gotowego ( idealnie przekopane przez dziki, tylko wyrownalem). i mam takie pytanie:duza jest sznsa ze zjedza planty? Bo rosnie tam pelno pokrzyw i bedzie ladnie zakamuflowane

3. Wrzucilem teraz w czesci wykielkowane nasionka (do wody na 24h i do ziemi). Myslicie ze dadza sobie rade?
1. Jeżeli wykopiesz dołek a w nim będzie zbierała się woda to korzenie zgniją

2. Nie zjedzą ale mogą przeryć znowu ;-) (uważaj na sarny)

3. Mogą dać radę sam zobaczysz ;-) (ale lepiej kiełkować i później do gleby lub najpierw tylko zamoczyć 2-3 h w wodzie i do gleby)

genit

Rożnica cen z powodu jakości i pokoleń F2 są tańsze od F1 nie chce mi się więcej pisać :-D

A odmiany jak na pierwszy raz to Passion#1 lub Hollands Hope

Możesz wziąć także Outdoor Mix i też będzie dobrze bo u quake są same dobre odmiany :-D
Ostatnio zmieniony 26 kwietnia 2007 przez k0lek, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 11 / / 0
Nieprzeczytany post autor: white_men »
k00n pisze:
Od 2 dni trzymam w wodzie (na wacie, w mineralnej niegazowanej wodzie źródlanej Marino Zdrój) pestki White Widow od pana Salvii i kurwa mać ni chuja nie widać kiełków -.- Jedyne co to nasionka trochę ściemniały. Zaczynam się niepokoić, jaka może być tego przyczyna i co ewentualnie robić?
Jeśli zle zrozumialem to sory ale piszesz " Od 2 dni trzymam w wodzie " , to musze cie zmartwic to o jakis dzien za duzo a nawet półtora , ale jak trzymales tylko chwilke np 5 h to luzik , ale jak przyczerniały to nic ale musisz uwazac na jakiegos grzyba lub plesn , jesli zobaczysz cos w tym stylu przemyj woda utleniona i wszytsko powinno byc spox . A i nie trzymaj pestek w chłodnym miejscu .

PEACE :-D
  • 86 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: k00n »
Roślinki mają obecnie niecałe 2 tygodnie. Myślę, że rosną dość ładnie. Trochę późno je zasadziłem więc muszę sie streszczać i jak najszybciej wsadzać na miejscówke. Trzymam je w szklarni więc warunki mają idealne. Mam pytanko: jakimi nawozami mógłbym już zacząć je podlewać żeby rosły szybciej, a co za tym idzie żebym szybciej wysadził je na out?

[ external image ]
Uwaga! Użytkownik k00n nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 361 / 2 / 0
Uzywales juz wczesniej kubkow styropianowych? jesli tak i wszystko bylo dobrze.... to dobrze :D
Natomiast ja kiedys uzylem styropianowego i co sie okazalo ze na dole w miejscu w ktorym zrobilem otwory od podlewania powstala taka pleśń czy cos przeszlo to na korzenie i bylo po roslinie.
  • 429 / 35 / 0
naklepsze sa plastikowe wedlug mnie... przynajmniej ja zawsze takich uzywalem... ale w tym roku namoczone nasionka poszy bezposrenio na miejscowe :D
Stay high all the time!
Proud like a god, don't pretend to be blind!
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana może być substytutem alkoholu – wyniki nowego badania

Nowe badanie opublikowane w czasopiśmie "Drug and Alcohol Dependence" (2025) dostarcza pierwszych w historii laboratoryjnych dowodów na to, że używanie marihuany może zmniejszać spożycie alkoholu.

Holenderska władza kontra zapach jointa: rekordowa kara dla plantacji!

Witajcie w kraju, gdzie marihuana jest legalna… pod warunkiem, że jej nie widać, nie słychać i – broń Boże – nie pachnie. W Hellevoetsluis, malowniczej miejscowości pachnącej dotąd głównie morzem i smażonymi frytkami, sąsiedzi od dwóch lat żyją w aromatycznej chmurze z największej w kraju plantacji konopi. Teraz sąd wziął głęboki wdech i wydał wyrok: tydzień na zamontowanie filtrów albo kara, która zaboli nawet tak wielką firmę jak CanAdelaar. Czy holenderski eksperyment z legalną trawką właśnie zamienia się w dym?

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.