Dział poświęcony dyskusji na temat testów służących wykazaniu, że osoba spożywała narkotyki, oraz służących zidentyfikowaniu substancji w materiale.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Nieprzeczytany post autor: ronir10 »
wertol1 pisze:
Czytam te odpowiedzi i widzę, ze nikt z tutaj jarających nie zna 100 % pewnego sposobu (oprócz zamiany moczu) na oszukanie testu... Dziwi mnie to i smuci jednocześnie bo myślałem, że są tu 'fachowcy w dziedzinach jarania' hehehe prosze sie nie obrażać bo nikogo przez to nie chciałem urazić. A co do sposobu to wygląda to tak : Należy kupić krople Visine w aptece ok 11 zł (lub inny preparat złożony na substancjach występujących w Visinach). Następnie nosić je zawsze ze sobą (w kieszeni). Gdy przyjdzie taki moment że trzeba nagle zrobić testy to : spokojnie to przyjmujemy, napełniamy kubeczek, po czym wlewamy do niego całą buteleczke visinów 15 ml (dla pewności bo teoretycznie wystarczy jej połowa). Tak spreparowaną próbkę oddajemy do analizy. I nie dość, że nasze wyniki ogólne moczu nie będą pojebane (tak jak to sie ma w przypadku zażycia b. dużej ilości witaminy C - wątroba wydziela enzym trawiący piguły i już jest przypał), wyniki będą w 100 % czyste i realistyczne (tylko bez wykrycia THC). Jest to metoda pewna na wykrywanie THC nie wiem jak z innymi dragami bo nie testowałem na innych. Dużo kiedyś o tym czytałem na amerykańskich stronach (jakies 4-5 lat temu) i właśnie znalazłem tam jakiś amerykński środek na oczy i porównałem go z Visinami , po czym okazało się, że są identyczne. Poddałem się testom na mocz, dodałem Visiny i czyściótko (chociaż jarałem dziennie). Tak było kilka razy i Visine nigdy mnie nie zawiodły.
Moją wiedzą się dzielę i mam nadzieje, że wielu osobom uratuje tyłek.;)
Czy ten sposob dziala na zwykle testy aptekowe cena ok10zl?
jak doleje krople do moczu wymieszam i zaraz zrobie test to wynik bedzie negatywny?
Uwaga! Użytkownik ronir10 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
Nieprzeczytany post autor: slivka77 »
Ja mam takie pytanko
Czy tzw. Multi-test (THC, Coc, Amph, Morf) wykryje mi w organizmie extasy ??
Uwaga! Użytkownik slivka77 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 87 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: gGg »
Dziś kupiłem sobie kropelki Visine, nie z powodów testów tak poprostu, chociaż co tu ukrywać zawsze mogą sie przydać :D Wpadła mi oczywiście w ręce ulotka. Pisze tam że jest 5 rodzajów kropelek Visine: Visine zmęczone oczy, Visine wrażliwe zmęczone oczy, Visine suche oczy, Visine intensive i Visine noc. Ja kupiłem Visine zmęczone oczy. Niby pisze że różnią się działaniem to i teoretycznie muszą się różnić i składem. A więc jak to się będzie miało do oszukania tesu?
.
  • 3 / / 0
Nieprzeczytany post autor: AeroV »
slivka77 pisze:
Czy tzw. Multi-test (THC, Coc, Amph, Morf) wykryje mi w organizmie extasy ??
MULTI Test nie wykrywa MDMA (extasy).
  • 74 / 2 / 0
a my z ziomkiem bakalismy okolo poltora roku dzien w dzien po polowe albo i lepiej na banie i raz jak u niego palilismy to stary wpadl i byl przypal. Po tygodniu zrobili mu testy i oczywiscie wykrylo. Ojciec powiedzial ze zabije go jak następnym razem coś wykryje w teście. Miesiac czasu w ogole nie palil, jak ziomki palili to on codzil gdzie indziej zeby go nie kusilo, a po miesiacu stary znowu mu zrobil testy i wynik byl pozytywny. Dopiero po poltora miesiaca po 1 tescie nic nie wykrylo. Jak to mozliwe? THC sie skumulowalo jakos czy to taka duża ilość sie wytworzyla od tego jarania naszego ze tak dlugo znajdowalo sie THC w organizmie>
Psychodelik, Psychodeliczny Styl, On Zaczyna Być Mną, Ja Zaczynam Być Nim....
  • 645 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
A gdzie poszanowanie prywatności!!!
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 3 / / 0
a czy jestes tego pewny ?? Tzn. MDMA nie wykrywa ale niektore pixy sa na bazie amphy robione :/. Zrezygnowalem juz z palenia z powodu strachu ale od czasu do czasu na jakis baletach pixe mozna by sobie zarzucic :].
Uwaga! Użytkownik slivka77 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
Nieprzeczytany post autor: AeroV »
Nie znam się na pixach, nigdy nie brałem, ale słyszałem że każdy rodzaj pixów działa trochę inaczej, więc możliwe że niektóre zawierają też amfe.

Jedyne czym dysponuje to ulotka testu MultiDrugControl / ProVitae.
Są tam następujące substancje wykrywalne:

Amfetaminy:
D-Amphetamine; L-Amphetamine; D.L-Amphetamine; Phentemine; 3,4-Methylenedioxyamphetamine;
MDMA:
3,4-Methylenedioxyethylamphetamine;
3,4-Methylenedioxymethylamphetamine;
3,4-Methylenedioxyamphetamine

Chyba te substancje są jakoś powiązane (jedna jest identyczna), może amfa jest używana przy produkcji MDMA?
Sorry ale z chemii też jestem cienki :/
Polecam pana Googla. :) Może znajdziesz skład jakiejś pixy lub opis produkcji MDMA.
  • 3 / / 0
Ten test jerst prawdopodobnie firmy "Hydrex" ale nie wiem... bazuje na tym linku a to jest na 100% ten test ktory mi starzy robia wiec jak mozez to looknij na tego linka :
http://www.hydrex.pl/opis_multi4.html
Tu jest cala ulotka, ktora jest w tym tescie :). Moze cos mi pomozesz :D
  • 3 / / 0
problem
Nieprzeczytany post autor: Kubek »
pare miechow temu mialem przykrą sytuacje. wpadłem przy psach. dobra moj glopi blad ale niebede mowil o szczegołach. niedawno miałem rozprawe, umożenie. wszystko ok ale starzy kontroluja jak pojebani, oczka oddech itd. ostatnio mniej ale stara pogrozila palcem i testami. zrobilem przerwe jush od 3-4 miechow nie pale ale przyjezdza moj brat z wysp niewidzialem siem z nim rok swietny palacz on mnie wkrecil wtedy czułem się swietnie palać z bratem. niestety on jest pełnoletni i juz siem niekreyje wiec cała rodzinka wie ze pali w tym moi rodzice. Jednak cały czas powtarzam sobie ze niemoge odpuscic takiej okazji. Chciałem się dowiedzieć czegoś wiecej o testach bardziej zaawansowanych niz te z apteki poniewaz myśle ze rodzice sa i do tego zdolni a po wyjezdzie braciszka beda chieli zrobic testy.
Wiec powiedzccie cos wiecej prosze o testach labolatoryjnych. -ile kosztuja jaka dokladnosc itd.
I coś o testach na zawartość we krwi bo slyszałem ze to bardzo dokladne. nie mam pojecia czy to wchodzi w gre, nie orientuje się wogole w cenie czegoś takiego.

olśnijcie mnie nieco
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.

Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.