Dział poświęcony dyskusji na temat testów służących wykazaniu, że osoba spożywała narkotyki, oraz służących zidentyfikowaniu substancji w materiale.
ODPOWIEDZ
  • 1041 / 4 / 0
Z ciekawości sprawdziłam ten syntetyczny mocz. Powiem Ci, że się nieźle wykosztowałeś. Z jednej strony cena zrozumiała, a z drugiej nie wiem, czy bym się szarpnęła.
Masz ochotę na kontakt? opia375@gmail.com
  • 12 / / 0
Niby tak, ale już 2 razy pomogło więc warto było :-)
  • 81 / / 0
A ja uwazam, ze cena okolo 30zl jak za taki produkt jest odpowiednia.
A co do tematu - mi w tescie aptecznym hen lat temu pomoglo picie duzych ilosci wody, piwa. NIC nie wyszlo; kolejnym razem dolalem troche kwasku cytrynowego - tez zadzialalo. Wiecej grzechow nie pamietam :old:
  • 506 / 12 / 0
http://www.youtube.com/watch?v=r16GL3N4PdM
"Jak działa jamniczek"
  • 1179 / 124 / 0
Witam,
mam pytanie:
Czy standardowe testy w pracy, takie na mocz, wykrywają też benzodiazepiny?
  • 3175 / 366 / 0
To zależy. Przy badaniach pracowników są wykorzystywane różne multitesty. NIDA-5 nie wykrywa benzo ale istnieje wiele innych, które już wykrywają. Pytanie jakie stosuje dany pracodawca.
  • 597 / 2 / 0
Nie wiem jakich testów u Ciebie w pracy używają, ale te apteczne multitesty mają tylko Amfetaminę, Koks, Morfinę i THC. Myślę, że u Ciebie w pracy sytuacja będzie wyglądać podobnie. Jednak benzo ludzie się leczą i nie jest aż tak złe w oczach społeczeństwa jak reszta towarzystwa. ;)
"The Himalayas haven't always been mountains." Brian Cox
"Przed porodem matka się pytała ojca: “Co ja pocznę?” Penx
  • 2878 / 21 / 0
Widocznie jest, skoro benzo sprawdzają w ruchu drogowym. A może praca właśnie wiążę się w obsługą pojazdów?
http://isap.sejm.gov.pl/DetailsServlet? ... 0040520524
And I guess that I just don't know.
*                       *                      *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
  • 1179 / 124 / 0
idontknow pisze:
Widocznie jest, skoro benzo sprawdzają w ruchu drogowym. A może praca właśnie wiążę się w obsługą pojazdów?
http://isap.sejm.gov.pl/DetailsServlet? ... 0040520524
właśnie to. póki co mogę żreć benzo, ale wkrótce będę musiał uzyskać uprawnienia na taki dziwny wehikuł. bendom badac mocz na zawartosc narkotykow. ale czy benzo to narkotyk?

rzecz dzieje sie w uk, nie w pollsce.
  • 5299 / 104 / 0
Co to za wehikuł jest?
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
ODPOWIEDZ
Newsy
"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.

USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.