ODPOWIEDZ
  • 327 / 4 / 0
Ktos sie wybiera ? Dziwi mnie czemu nie ma watku o tym. Glownymi goscmi bedzie linking park pierwszego dnia i the prodigy drugiego dnia. 9-10 czerwiec sie odbywa na stadionie legi. Ja zaopatrzylem sie w bilety, jeden dzien 90zl, karnet na 2 dni 150zl chyba. Wydaje mi sie ze na prodigy bedzie zajebiscie bo ich muzyka jest warta uwagi
  • 304 / / 0
ej no ja to na prodigy jade na bank stary dobrze ze o tym wspomniales bo nawetn nie wiedzialem
mam blisko do wawy...
Chyba już nic nie wiem. nie ma nas a co ?
jestem tu gdzie jestem!
  • 133 / 2 / 0
Mieszkam obok stadionu i wystarczy ,że wyjdę na ławkę do parku i będe słyszał .. To mi wystarczy..
  • 327 / 4 / 0
Ale tu trzeba pojsc na plyte, posluchac tej muzyki i zaczac odpierdalac grube pogo jak pojebany :] Gdyby to dzialalo w taki sposob jak mowisz to na koncerty nikt by nie chodzil
  • 157 / 1 / 0
No i tak było :D
ODPOWIEDZ
Newsy
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.

Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania

Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.

Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?

Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.