Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
A co do WAGI - zmieniasz dietę tryb życia czy coś? tez zawsze trochę mniej chciało się jesc, czesto 1 posiłek dziennie, ale waga się wcale jakoś nie zmienila. Przed braniem było 72kg i po latach brania tyle samo. 66-74kg zawsze w tych widełkach nigdy nie bylo inaczej. Ani mniej ani więcej.
w ogole to jakis kolega dal mi karme teraz wchodze w watek a to jakas prehistoria
az smiac mi sie zachcialo
15 października 2006lol pisze: w ogole jest szansa, ze po 10 tabletkach cos poczuję? :>
16 października 2006codeine pisze: Jest, ja nawet czułem 100mg. Ale i tak proponuje zacząć od 150mg.
Jakie hardkory
co za czasy sam codeine dopiero co się wciągnął i robił za dyspozytorkę dla nowego narybku narkomanów
szkoda tego kodeina, fajny chłopak był.
Nie taka męczarnia jak po stimach, ale męka polegająca na obojętności. Obrzydliwość
23 listopada 2019Hardkorjp pisze: Czy ktoś spotkał się z suchością pochwy partnerki po Opio? Konkretnie mix oxy+tapentadol, sama mówi mi, że ma wielką ochotę, a na dole sucho. To wina tego, że jestem fatalny a łóżku czy jest to normalne po opio?
Seks po opio jest specyficzny, mi akurat odpowiada, ale nie wiem czy obydwoje jesteście po 'tej samej stronie mocy' używkowo, czy może jedno np. lubi stymulanty, drugie depresanty; nie, żeby stymulanty były bez wpływu na performance, wręcz przeciwnie... Zarówno oxy, jak i tapentadol nie są do końca przebadanymi substancjami, polecam z ciekawości kiedyś przeczytać te koszmarnie długie ulotki, tak naprawdę mają tak szeroką gamę efektów ubocznych, że ciężko cokolwiek wyeliminować. Niektórym po opio spada libido, ale ciało reaguje dalej. Niektórym spada libido, a za tym reakcje organizmu na stymulację również. I wtedy może mieć ochotę na seks, być nawet rozpalona mentalnie, ale ciało niekoniecznie z tym rezonuje.
Tak więc - koniec języka za przewodnika, nie tylko w seksie oralnym.
Istnieje też b. prosta solucja, i do tego przyjemna jeśli dobrze wybrać - lubrykanty, tu już w zależności czego i czy dodatkowo używacie z zabawek, ale z takich "zwykłych", jak i dopasowanych do silikonowych akcesoriów (wtedy, o ile pamiętam, nie używa się lubrykantów z silikonem bo silikon+silikon=katastrofa i uszkodzenie zabawek oraz "chuj, a nie poślizg") istnieje cała gama naprawdę dobrych - w znaczeniu smaku i znaczeniu jakości.
Nie warto jedynie oszczędzać, bo uczulenia na dole czy opuchlizny na skutek chemii to nic przyjemnego dla żadnej pary. Od siebie mogę coś polecić, w miarę neutralnego - bo istnieją też żele stricte smakowe, które właściwie nie mają konsystencji żelu za ok. 45zł/spora butelka, a jest też pełno innych rzeczy, już nawet klasyka od Durexa (nie każdemu smak Y podpadnie do gustu, a z ocieplającymi/chłodzącymi to już w ogóle dwa światy). Nie ingeruję jednak w Wasze upodobania i polecę coś niezawodnego - Feminum (na bazie wody) albo KY (trudniej dorwać, najlepiej wysyłkowo kupić).
...a w wersji budżetowej i żel do USG (tak, tak), jeśli ktoś ma dostęp do szpitalnych supli, da radę w niektórych przypadkach. Trust me.
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
Chciałabym porównania.
Do Thiocodinu. Pod względem fazy, dawkowania, ceny itp. Wszystko co wiecie i co ważne przed ''pierwszym strzałem''. :)
W Effelerganie masz paracetamol z kodeiną, w Thiocodinie kodeinę z sulfogwajakolem. Najlepiej, żebyś zrobiła ekstrakcję paracetamolu (on nie rozpuszcza się w wodzie). Możesz utracić trochę kodeiny przez tę ekstrakcję (nie jakoś dużo). Sulfogwajakolu od kodeiny w Thiocodinie nie oddzielisz, więc jest to minus i może przez to boleć brzuch. Sulfo podrażnia błonę śluzową żołądka, paracetamol w większych dawkach bardziej jebie wątrobę. Ja Thiocodinu wpieprzam dużo za dużo, bo najbardziej kasowo się opłaca i czasem bolą mnie bebechy, ciekawi mnie jaki ich jest stan, bo zawsze łączę z kilkoma browarami. Oczywiście po jednym razie nic ci się nie stanie, wzięcie 5 gramów paracetamolu (licząc, że weźmiesz 10 tabletek Efferelganu po 30 mg kodeiny jedna) także jednorazowo nie powinno zaszkodzić, mnie zdarzało się wziąć nawet 10 g paracetamolu i żyję. Działania będą zbliżone do siebie, jeśli przyjmiemy, że Thiocodin rozgryziesz, więc wyjdzie na to samo, jakbyś rozpuściła Efferelgan w wodzie. Na pierwszy raz polecam jakąś antyhistaminę typu Zyrtec czy Aviomarin pół godziny przed wzięciem kodeiny, by uniknąć swędzenia, a także potencjalnych wymiotów.
![[mem]](https://hyperreal.top/wtf/memy/a/a094f5a0-3dd6-41c7-a6dc-bceed0fb2113/pregabcia%20moment.jpg?X-Amz-Algorithm=AWS4-HMAC-SHA256&X-Amz-Credential=nxyCWzIV8fJz5t5dUSIx%2F20250426%2FNOTEU%2Fs3%2Faws4_request&X-Amz-Date=20250426T034602Z&X-Amz-Expires=3600&X-Amz-SignedHeaders=host&X-Amz-Signature=bc56e1af4b874d9e4c6db9b2abe7d7fe4a61b40fe53df365ca5240fcad8b0374)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/psiloshrooms25.jpg)
Psychodeliki mogą wspomagać onkologiczną psychoterapię i leczenie alkoholizmu
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news/klefedronfabrik5.jpg)
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/trafiloimsie.jpg)
Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną
Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/zrzut_ekranu_z_2025-04-14_20-26-59.png)
TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"
UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/3-446297.jpg)
1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji
Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.