Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
ODPOWIEDZ
  • 2534 / 595 / 0
Palenie smoły już bardziej mi podchodzi pod "menelstwo",ale i to sie robiło i nie powiem złego słowa na kogoś,kto to robi.Jak działa to jest dobrze.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4317 / 699 / 2117
Heh. W sumie wiesz, klasyk. Bo finalnie zawsze dojdzie się do rzeczy, w której chcesz się jeszcze dobić, albo przykurwić, kiedy towaru nie ma się przy sobie. Tak samo jak z alkoholikiem i tym, co chcę lepszej fazy. Idziesz po małpkę i dwa piwa, żeby bujało bardziej.

Z lufą podobnie, ja to tak widziałem. Tylko mówię, ja maniak czystości i lufa po 2-3 podpaleniach już do śmietnika leciała. Nowa, czyściutka, gładziutka i elegancka gotowa do nabicia mj była w rączkach. No i najważniejsza rzecz — ja tylko opalałem tą lufę, nigdy nie dawałem w ruch, ani nikogo nie poczęstowałem, typu - masz opal.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 3245 / 617 / 0
29 listopada 2022IGotHigh909 pisze:
Miałem potem manię wymieniania luf. Jak już opaliłem z dwa, trzy razy i potem brzydziłem się, bo mnie wkurwiało to, że jest brudna i usyfiona, to się kupowało. Nie wiem, czy ktoś tak miał. Także ja finalnie byłem graczem, co lufę maksymalnie dwa razy opalał. Mania czystości, nawet w lufach. Takie życie.
U nas po pierwszym całkowitym opaleniu szkło było wyrzucane....bez przesady z tym tzw menelstwem.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4317 / 699 / 2117
Nie mówię, że wtedy to było menelowskie. Wiesz jak jest, każdy ma własne podejście do czystości. Znam takich, co blanta nawet nie palą, tylko przychodzili z własną lufą i towarem i jarali, serio. Możesz mi wierzyć lub nie, ale niektórzy na tym punkcie mają fioła.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 1293 / 329 / 12
Najlepiej to jest opalać szkło jak paliło się z niego poza zielskiem również alfę bądź crack %-D
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 43 / 3 / 0
Raczej się opalało, lufkę za czasów jarania będąc nieletnim mając może z 15 lat. Ach pamiętam i w sumie to taki opał nawet ciekawie na mnie działał, tak jakby lżej.
  • 29 / 12 / 0
Nie rozumiem argumentu, że to niby menelskie. Bez dwóch zdań najmocniejsza faza. Mocno psychodeliczna.
  • 314 / 38 / 0
@Up jest menelskiej, siedzi tam jebany syf poza tym co nas interesuje i ryje płuca. Kiedyś miałem konkurs wiader to pierdolnalem 8 z rzędu i mniej mnie bolało i mniej kaszlałem niż po opale z np. 10g. Czasami jak każdy jest u mnie pusty a mam w chuj smaka ściągam parę buchów, ale czuję się jakbym miał wysrać płuca przez mordę. Polecam nie praktykować zaczęsto.
  • 479 / 72 / 0
30 kwietnia 2024roolth pisze:
Raczej się opalało, lufkę za czasów jarania będąc nieletnim mając może z 15 lat. Ach pamiętam i w sumie to taki opał nawet ciekawie na mnie działał, tak jakby lżej.
"Opał", ale mi odblokowałeś wspomnienia. Tak, tylko dzieciaki opalały fifkę.
  • 43 / 3 / 0
@Pingwino jak wyszedł album skandal molesty to w kawałku wole się nastukać nawet sam bananowy tede mówił o tym że woli zapierdalać z lufki bo zawsze można opalić.
Są gdzieś konkretnie badania że taki opał jest szkodliwy? I dlaczego zawsze po opalaniu lufki mieliśmy tak jakby zadymioną ją całą? Trzeba to było jak lufka przestygła wycierać bo normalna "sadza" była na niej chyba od płomienia zapalniczki.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.