Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 2193 / 365 / 0
Jakie polecacie wspomagacze w postaci substancji lub roślinek do osiągnięcia OOBE lub LD i innych podobnych rzeczy.

Ja od siebie polecam DXM, jest to jedyna substancja od której miałem OOBE i to baaardzo wyraźne- poprostu byłem w pokoju,
wszystko było takie samo, ja wstałem, uniosłem się prawie do sufitu i wyleciałem przez okno balkonowe na zewnatrz
w ciemną, gęstą noc. Zajebiste doświadczenie, można by powiedzieć, że realistyczne - bo czułem wszystko mega wyraźnie
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 8103 / 907 / 0
Ale jak naturalnie to osiagnac ?
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 2193 / 365 / 0
No są różne metody na to
polecam kanał na yt Darek Sugier - tematyka OOBE

Ale dużo ludzi twierdzi, że osiągaja to po grzybkach

I polecam temat gorąco, fajne doświadczenia

raz podczas takiego pół-świadomego snu, zacząłem medytować, i skupiłem się na szyszyncę i zacząłem śpiewać,
a ten śpiew był przepełniony radością, że posiadam szyszynkę,
i miałem tripa tak intensywnego jakbym przypalał DMT
a potem zasnąłem w tym śnie, i byłoooo ououoooouou %-D %-D %-D :diabolic: :old: naprawdę intensywne przeżycie,
jak potem wstałem z wyra, czułem pulsowanie od centrum mózgu rozchodzące się po całej czaszce
Ostatnio zmieniony 23 sierpnia 2017 przez OdwiertKorzenny, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 2877 / 266 / 0
ty no powiem ci coś głupiego i to wcale nie musi być prawdą, ale zajaraj wax z zioła albo moonrock, ja bym wtedy to chyba osiągnął XD

jak coś to nie bierz tego na poważnie, to wychodzi z moich domysłów
  • 2193 / 365 / 0
Po marihuanie żadko pamiętam sny,
ale za to fajnie mi pobudza szyszynkę.

Jak sobie przypomne pierwsze razy z mj, to takie pulsowanie było tak przyjemne,
że mnie skręcało z radości, jak by mi ktoś kilofem po mózgu łupał. Kilofem zrobionym z miłości
  • 837 / 78 / 0
Melatonina, miłorząb japoński, gotu kola, african dream root, african dream herbs, a przede wszystkim dziennik snów, regularny trening, afirmacje, itp.
Who Jah bless, let no man curse
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
  • 564 / 52 / 0
Muchomor czerwony i spac
PsychedSubstance nagral cos o tym tez, warto sprawdzic, tak mysle...
Predzej martwy niz slaby
  • 96 / 7 / 0
Pisałem o tym w innym temacie. Ja kiedyś przeżyłem po zapodaniu sporej ilości 2 cb. Mój pierwszy kontakt z fentylkami. Odleciałem pod sufit i widziałem wszystko z góry. Wystraszyłem się ostro, koledzy się śmiali i wróciłem do sb :) wtedy nawet nie wiedziałem że takie doświadczenie ma swoją nazwę. Aaa no i wtedy i tylko wtedy miałem mega fraktale. A stan licznika spory...
  • 538 / 65 / 0
23 sierpnia 2017OdwiertKorzenny pisze:
Ja od siebie polecam DXM, jest to jedyna substancja od której miałem OOBE i to baaardzo wyraźne
Pamiętasz może ilość jaką wziąłeś (w przeliczeniu na KG najlepiej %-D )?
This world makes us sick
Listen man, we are the night
Raise them now, bongs and knives

Biore: :pacman: :strzykawka: :papieros: :lsd: :wino: :ghb: :kreska: :nos: :hel:
  • 2193 / 365 / 0
10 dużych Tussideksów, czyli równe 300mg DXM
waga ok. 77-79kg

więc to chyba będzie II plateau
ODPOWIEDZ
Newsy
USA: Przedawkowane narkotyki zabiły mniej osób w 2024 roku

Liczba ofiar śmiertelnych związanych z przedawkowaniem narkotyków w Stanach Zjednoczonych znacząco spadła w 2024 roku, osiągając najniższy poziom od czasów sprzed pandemii COVID-19 – wynika z najnowszych, wstępnych danych opublikowanych 14 maja przez Centra Kontroli i Zapobiegania Chorobom (CDC).

Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

Turcja: Całe miasto na haju po spaleniu 20 ton marihuany przez policję w centrum miasta

W tureckim mieście Lice 25 000 mieszkańców zostało nieumyślnie odurzonych dymem z marihuany po nieprofesjonalnej akcji spalania 20 ton marihuany. Sprawdź, co się wydarzyło.