Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 2193 / 363 / 0
Jakie polecacie wspomagacze w postaci substancji lub roślinek do osiągnięcia OOBE lub LD i innych podobnych rzeczy.

Ja od siebie polecam DXM, jest to jedyna substancja od której miałem OOBE i to baaardzo wyraźne- poprostu byłem w pokoju,
wszystko było takie samo, ja wstałem, uniosłem się prawie do sufitu i wyleciałem przez okno balkonowe na zewnatrz
w ciemną, gęstą noc. Zajebiste doświadczenie, można by powiedzieć, że realistyczne - bo czułem wszystko mega wyraźnie
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 8103 / 906 / 0
Ale jak naturalnie to osiagnac ?
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 2193 / 363 / 0
No są różne metody na to
polecam kanał na yt Darek Sugier - tematyka OOBE

Ale dużo ludzi twierdzi, że osiągaja to po grzybkach

I polecam temat gorąco, fajne doświadczenia

raz podczas takiego pół-świadomego snu, zacząłem medytować, i skupiłem się na szyszyncę i zacząłem śpiewać,
a ten śpiew był przepełniony radością, że posiadam szyszynkę,
i miałem tripa tak intensywnego jakbym przypalał DMT
a potem zasnąłem w tym śnie, i byłoooo ououoooouou %-D %-D %-D :diabolic: :old: naprawdę intensywne przeżycie,
jak potem wstałem z wyra, czułem pulsowanie od centrum mózgu rozchodzące się po całej czaszce
Ostatnio zmieniony 23 sierpnia 2017 przez OdwiertKorzenny, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 2877 / 266 / 0
ty no powiem ci coś głupiego i to wcale nie musi być prawdą, ale zajaraj wax z zioła albo moonrock, ja bym wtedy to chyba osiągnął XD

jak coś to nie bierz tego na poważnie, to wychodzi z moich domysłów
  • 2193 / 363 / 0
Po marihuanie żadko pamiętam sny,
ale za to fajnie mi pobudza szyszynkę.

Jak sobie przypomne pierwsze razy z mj, to takie pulsowanie było tak przyjemne,
że mnie skręcało z radości, jak by mi ktoś kilofem po mózgu łupał. Kilofem zrobionym z miłości
  • 837 / 78 / 0
Melatonina, miłorząb japoński, gotu kola, african dream root, african dream herbs, a przede wszystkim dziennik snów, regularny trening, afirmacje, itp.
Who Jah bless, let no man curse
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
  • 564 / 52 / 0
Muchomor czerwony i spac
PsychedSubstance nagral cos o tym tez, warto sprawdzic, tak mysle...
Predzej martwy niz slaby
  • 96 / 7 / 0
Pisałem o tym w innym temacie. Ja kiedyś przeżyłem po zapodaniu sporej ilości 2 cb. Mój pierwszy kontakt z fentylkami. Odleciałem pod sufit i widziałem wszystko z góry. Wystraszyłem się ostro, koledzy się śmiali i wróciłem do sb :) wtedy nawet nie wiedziałem że takie doświadczenie ma swoją nazwę. Aaa no i wtedy i tylko wtedy miałem mega fraktale. A stan licznika spory...
  • 538 / 65 / 0
23 sierpnia 2017OdwiertKorzenny pisze:
Ja od siebie polecam DXM, jest to jedyna substancja od której miałem OOBE i to baaardzo wyraźne
Pamiętasz może ilość jaką wziąłeś (w przeliczeniu na KG najlepiej %-D )?
This world makes us sick
Listen man, we are the night
Raise them now, bongs and knives

Biore: :pacman: :strzykawka: :papieros: :lsd: :wino: :ghb: :kreska: :nos: :hel:
  • 2193 / 363 / 0
10 dużych Tussideksów, czyli równe 300mg DXM
waga ok. 77-79kg

więc to chyba będzie II plateau
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.