Leki stosowane w leczeniu zaburzeń psychicznych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 8103 / 907 / 0
@hess
No moze trochee przesadzilem z 1-2 miesiace, ale po 5 latach brania neuro sadze ze do miesiaca lek moze byc w organizmie jeszcze.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 4894 / 853 / 0
08 października 2017sombre pisze:
To w końcu jak to jest. Ostatnio zrobiłem dzień przerwy i zarzuciłem pół tańsza homipta, za godzinkę jeszcze pół... i Nic!(zgroza).Na ulotce jest napisane że okres półtrwania w organiźmie to ok. 32 godziny. Ile zrobić przerwy od płci co by prawilnie poklepało? Tydzień?
Nic a nic nie poklepalo? Tez jestem na olanzapinie i sie zastanawiam jak sie bedzie ona miala do roznych dragow w tym sajko bo o odstawce narazie nie ma mowy.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3454 / 1115 / 0
sombre, trudno cokolwiek mówić, liczy się dawka olanzapiny, czas jej przyjmowania etc.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 390 / 24 / 0
Mnie to ostatnio na zjeździe z sajko czy tam bieda ketonów (nie pamiętam) Olanzapina uśpiła na dwa dni. Nie całe. Ale byłem non stop senny. Szkoda gadać nawet, bo ledwo mogłem podstawowe czynności wykonywać.
Uwaga! Użytkownik Mipro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12 / / 0
Próbował ktoś olanzapiny iv?
z opio jak z kartami - wygrać możesz, przegrać musisz.
  • 8103 / 907 / 0
@up
Hahah, po co ? To nie heroina.Czego oczekujesz od neuroleptyku i.v. ?
To nie leki do cpania tylko na psychozy.
W wieku lat piętnastu
  • 3454 / 1115 / 0
deadinbed, o większej desperacji jak walenie olki IV nie słyszałam.

misspillz.blogspot.com
  • 578 / 74 / 0
Czy 10 mg (lub 15 - Zolafren Swift) uśpi mnie po 4 mg DOC?
11 sierpnia 2020CATCHaFALL pisze:
Ty kurwo już sklej tą pizdę tak samo, bo ani to śmieszne, ani żałosne w twoim wykonaniu.
  • 8103 / 907 / 0
@up
Walnij 20 mg to na pewno ciebie uspi.
W wieku lat piętnastu
  • 3454 / 1115 / 0
Po 20 mg następnego dnia możesz czuć się niezdatny do życia.

misspillz.blogspot.com
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu

Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.

Nowelizacja ustawy tytoniowej. MZ chce zakazać sprzedaży jednorazowych e-papierosów

Ministerstwo Zdrowia opublikowało projekt nowelizacji ustawy o ochronie zdrowia przed następstwami używania tytoniu i wyrobów tytoniowych. Jednym z jego głównych założeń jest całkowity zakaz sprzedaży jednorazowych e-papierosów, zarówno tych z nikotyną, jak i bez niej.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.