Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 10 / 1 / 0
informacyjnie: przyjmuję attenzę 18mg, wenlafaksynę 150mg i mirtazapinę 30mg
moja tolerka do niedawna to 8-10x80 żeby się dobrze ujebać, połowa tego żeby było miło. Ale do celu: zjadłem jakieś 3 tygodnie temu 32x80mg w celach samobójczych (bez komentarza) i nawet kurwa noddów nie było - zero, nic, nada. Ma ktoś jakieś wyjaśnienie na to?!
  • 5065 / 867 / 0
Widocznie Bóg Cie trzyma na poprawę.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 1924 / 183 / 0
26 maja 2025groger pisze:
... Ale do celu: zjadłem jakieś 3 tygodnie temu 32x80mg w celach samobójczych (bez komentarza) i nawet kurwa noddów nie było - zero, nic, nada. Ma ktoś jakieś wyjaśnienie na to?!
To oxy to sam kupiłeś w aptece? Bo jak miałeś od kogoś to nie ma 100% pewności co to było.
Take DXM and Be Happy
  • 770 / 176 / 0
No i chuj. Żyjesz? Żyjesz. Ja za Ciebie leże w szpitalu.
  • 741 / 436 / 0
20 maja 2025DobryWujas pisze:
Oj z oksy to polecisz w ciąg. Zbyt dobre jest to opio, ale życzę wytrwałości. Z drugiej strony co to za dzień dziecka z opio na chacie i brak ograniczeń w dawkowaniu. Otoczkę możesz rozpuścić w buzi, potem pogryźć w zębach na drobno. Możesz też tylko pogryźć. Przecież ona nie jest jakaś toksyczna, nie może taka być to produkt spożywczy.

@Ukurwiony420
Walnąłem dwa razy i jakoś nie wybieram się w ciąg. Mam całą paczkę oksydoloru 80 i w ogóle mnie nie ciagnie. Za to z 3mmc i clonem sprawa wygląda analogicznie hehe. Co czlowiek to obyczaj po prostu.
Oksy właśnie lubię wziąć na jakimś afterze po imprezie techno gdzie wszyscy dobijają się stimami, w ja wracam do domu swiezutki i w zajebistym humorze.
  • 10 / 1 / 0
26 maja 2025Demis pisze:
26 maja 2025groger pisze:
... Ale do celu: zjadłem jakieś 3 tygodnie temu 32x80mg w celach samobójczych (bez komentarza) i nawet kurwa noddów nie było - zero, nic, nada. Ma ktoś jakieś wyjaśnienie na to?!
To oxy to sam kupiłeś w aptece? Bo jak miałeś od kogoś to nie ma 100% pewności co to było.
Tak, dolory. Continy latają teraz podrobione
  • 10 / 1 / 0
wczorajDobryWujas pisze:
No i chuj. Żyjesz? Żyjesz. Ja za Ciebie leże w szpitalu.
To zdrowia życzę.. Zastanawia mnie czy te substancje tak wpływają czy tolerka już tak wyjebana w kosmos. Teraz na buprze jestem, 3x8mg (bunondol pierw jak hyperreal przekazał less is more bunondol wpieprzałem i chuja dawał, dopiero jak pojechałem się zapisać na program metadonowy to mi psycholożka tam obecna wskazała, że o wiele za mało biorę i że powinienem właśnie takie dawki jak przyjmuję brać. No i przyjmuję, skręt zatrzymany, psychicznie też nie ciągnie (zbyt mocno ;) ale i tak czuję się do dupy, tj. myśli samobójcze mam natrętne (bez zamiaru, po prostu często mnie nachodzą) + anhedonia totalna. Czekam w kolejce na metadon, pełnego agonistę, ale to 3 miesiące czekania..
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci czekoladkami z marihuaną w parku w Wheeling

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci słodyczami z THC – psychoaktywnym składnikiem marihuany – w niedzielę po południu w parku w Wheeling na północno-zachodnich przedmieściach Chicago. Dzieci trafiły do szpitala.

Mocny początek 2025 roku dla europejskiego rynku konopnego. Niemcy, Polska i UK na fali wzrostu

Początek 2025 roku przyniósł solidne otwarcie dla europejskiego rynku konopnego. Mimo trudności z poprzednich lat i sporych wyzwań regulacyjnych, wiodące firmy w sektorze notują rekordowe wyniki sprzedaży, a zainteresowanie rynkiem rośnie z każdym miesiącem.