Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
22 kwietnia 2025FotherMucker pisze:
Macie też na drugi dzień kaca czy coś takiego po tym? Wystarczy, że wrzucę 10mg Maks 20mg i na drugi nie ma kompletnie siły na nic oczy same się zamykają. W pracy nie ma kompletnie siły robić, dosłownie można być cały następnym dzien przeleżeć i co chwilę drzemki nawet siły nie ma chodzic.
Nawet mogę przespać cała noc a w dzień to i tak się czuje jakbym prawie nie spał.
ja mam dosyć często kaca po oxach. dzień po braniu zazwyczaj wygląda tak, że rano rzygam, idę spać, wstaję tylko napić się trochę wody i załatwić. dopiero 3 dzień jest okej. dziwne, bo jak brałem tramadol to na drugi dzień czułem się równie dobrze (a czasem i nawet lepiej) niż na świeżo po przyjęciu tramca.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
„Co potrzeba?” - zapytał 16-latek policjantów, których następnie próbował przekupić

„Co potrzeba?” - takimi słowami zwrócił się 16-latek do policjantów ze stołecznego Wydziału Wywiadowczo-Patrolowego. Wtedy jeszcze nie wiedział, że mówi do nieumundurowanych policjantów. Okazało się, że miał przy sobie kilka porcji narkotyków.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.