Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
22 kwietnia 2025FotherMucker pisze:
Macie też na drugi dzień kaca czy coś takiego po tym? Wystarczy, że wrzucę 10mg Maks 20mg i na drugi nie ma kompletnie siły na nic oczy same się zamykają. W pracy nie ma kompletnie siły robić, dosłownie można być cały następnym dzien przeleżeć i co chwilę drzemki nawet siły nie ma chodzic.
Nawet mogę przespać cała noc a w dzień to i tak się czuje jakbym prawie nie spał.
ja mam dosyć często kaca po oxach. dzień po braniu zazwyczaj wygląda tak, że rano rzygam, idę spać, wstaję tylko napić się trochę wody i załatwić. dopiero 3 dzień jest okej. dziwne, bo jak brałem tramadol to na drugi dzień czułem się równie dobrze (a czasem i nawet lepiej) niż na świeżo po przyjęciu tramca.
  • 741 / 436 / 0
Mam 3 tabletki oxydolar 80mg.
Jaka dawka na pierwszy raz bez żadnej tolerancji na opioidy?
Nie interesuje mnie podanie dożylne, jak działanie w przypadku sniffa?
  • 186 / 63 / 2
@tosieniedzieje od 20 do 40mg. przy 40mg bez tolerancji na opio bedziesz mieć zapewne cieżkie noddy. sniffem imo sie nie opłaca. według FAQ na forum sniff ma biodostepność rzędu 46%, przy p.o masz biodostepność na poziomie ok. 70% lub wiecej. sniffem nie testowałem ale oksykodon nie ma jakiegoś spektakularnego "wejścia". przy sniffie pewnie po prostu szybciej poczujesz i tyle. przy IV troche tej euforii bedzie wiecej. pamietaj żeby zdrapać otoczke i to ładnie pokruszyć albo rozgryźć ;)

11:39 Ricsson[257]: w ogóle
11:39 Ricsson[257]: uwierzyłem w boga, w cuda
11:39 Ricsson[257]: miałem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: wypiłem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson[257]: mam 3 piwa
neurogroove.info - zarzuć trip raportem
  • 741 / 436 / 0
Kurde, dopiero naszła mnie odwaga na to, żeby spróbować będąc na 450mg pregaby i clona. Jeżeli wezmę 20mg oxy w takim przypadku bez zadnej tolerancji(ponad półtora roku bez hery) to coś się może stać?
  • 580 / 104 / 0
Nikt ci na 100 procent nie powie co się stanie, ogólnie to pregaba może podbijać działanie więc nie polecałbym jeśli ci się tolerka wyzerowała. Ale jak ci nie szkoda ryzykować zdrowia/zycia to próbuj, możliwe że wejdzie gładko. 20mg to raczej nie jest jakaś oporowa dawka
:tabletki:
  • 741 / 436 / 0
Czy w razie problemów środek pobudzający taki jak amfetamina mógłby pomóc? Ciekawi mnie to.
  • 580 / 104 / 0
W razie problemów to lepiej szukać pomocy jakiegoś kolegi, w gorszych przypadkach lekarza/pogotowania, a nie dorzucać kolejnych substancji
  • 770 / 176 / 0
W razie jakich problemów? Jak okaże się to jakaś reakcja alergiczna to niekoniecznie. 20mg to nie dawka powodująca przedawkowanie. Wtedy może się przydać feta.
  • 580 / 104 / 0
Mam tu na myśli jakieś gorsze problemy, np jakby przez połączenie z pregabą było mu za mocno (co jest mało prawdopodobne przy takich dawkach, ale możliwe) i cieżko mu się oddychało, czuł że jest ciężko, nie jakieś lekkie alergie. Wiadomo przy takich dawkach raczej nic się nie stanie, ale zawsze lepiej uważać niż nie uważać.
  • 770 / 176 / 0
Najlepiej pominąć dawkę pregabaliny. Nic się nie stanie. Ja to od 40mg zaczynałem. 20mg to jest dawka progowa. Jest na prawdę duży margines błędu. Nawet w połączeniu z pregabaliną. A alergia to raczej cięższe zaburzenie.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nie mógł pogodzić się z rozstaniem, rozsypał "biały proszek" na dachu auta byłej partnerki

36-latek dobijał się w gminie Giby (Podlaskie) do drzwi swojej byłej partnerki. Awanturował się i krzyczał, a na koniec rozsypał na dachu jej samochodu amfetaminę. Został zatrzymany przez policję. Był tak pijany, że nie był w stanie dmuchnąć w alkomat.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.