?
Czy wszystkie dawki maja taka sama budowe i nie ma roznicy ktore sie chce przerobic? Dzis zjadlem 140mg oxy lacznie, co 20 dorzucajac raz cale raz pokruszone (ciag na tramalu 500 do okolo 1000-1300 obecnie od 2 tygodni, czasem w 2 dawkach jak 200-400 dorzucalem dodatkowo, majka iv brana rowniez byla z opio, dlugie lata, ale ciagi po tydzien, tydzien przerwy minimum, nie mialem na majce ciagu dluzszego niz tydzien, przez te 10 lat jeszcze mase benzo glownie, tak ze mam spora tolerke kody nawet nie ruszam obecnie, nie biorac tramalu miesiac 450mg minimum musialbym wziac zeby konkretnie bylo) i nie powiem- fajnie- nie uwala mnie tak na glebe jak opio typu morfina, fentanyl ze lezysz albo stoisz z zamknietymi oczami i robisz narciarza jak nie lezysz :-) .
Chemiczne opio sa ponoc zwykle bardziej euforyzujace i wzmagajace aktywnosc niz makowe, zwykle bo fent dla mnie jest ciezki a to chemiczne opio. Tramal i oxy mi to pokazaly jednak. Mimo tolerki i dlugiego stazu zaczalem od 20mg calych (od jakiegos czasu boje sie czasem troche napierdalac duze dawki nie wiedzac jak dziala, poza tym tramal tez bralem o 11 jakies 800mg, a o 15 oxy zaczalem podjajadac 20stki, 40stki sie balem od razu nawet calej. Starzeje sie chyba ;-) .
Chociaz jak juz zaczne ciag to zwykle grube dawki leca. Od 15 wszamalem pierwsza 20mg cale, po godzinie 2 rozkruszone, potem 1 cala, 1 rozkruszona, 1 cala znowu kolo 22 i rozkruszona o 23. 140mg lacznie. Prosze o info czy 20 i 40 z OC na tabletce tak samo latwia sie przerabiaja. Ogolnie wychodzi czysty plyn czy mleko jak po sevredolu? Jaka dawke na pierwsze iv? 40mg? Male te tableteczki, pewnie w 1ml sie rozpisciloby nawet. Woda do iniekcji czy sol moze byc? Sol mam di iniekcji. Nie chce mi sie szukac czytajac 10 ostatnich stron z ktorym napisem sa trudniejsze do przerobienia. Ogolnie jest milusio :cheesy: .
Troche przypomina mi tramadol w poczatkowych pierwszych razach, mimo ze pierwszych 2-3 razy na tramalu nic nie przebije, majka iv tak nie zadzialala nigdy, noody non stop i przyjemnosc z wszystkiego co sie robi, nie lubie opio za bardzo typu morfina czy fent- pierwszy raz mialem okazje sprobowac wczoraj, dzien przed oxy 800mg lacznie, pozyczylem sobie krople i 1 psik zeby sprawdzic reakcje, po 5 min psujaca mi sie 8-emka dalej mnie bolala, drugie 200 po 5 min i po koljenych 15-30 min jeszcze 2 psiki- uwalenie mocne, plastrow z fenta balbym sie ruszac nawet 25tki dzielic i dorzucac, bo to roznie sie stezenie utrzymuje, podobno moze ci sie uwolnic poprzednia dawka .
zgromadzona w tluszczu, nie wiem jak to robia ludzie w ciagach jak do 4 razy dziennie mozna zejsc nawet niz walic co 1-3h przez pol dnia, ja bym sie bal- tak naprawde ryzykuje sie czy sie czy cos wiecej sie uwoni czy nie, mysle ze jednorazowo nie uwolni mi sie nic, jakbym jeszcze kiedys jakas 50teczke pod jezyk podzielona sie wezmie, zaczne od kawalka 500mcg tylko wlasnie nie wiedzialbym jak dorzucac, czy nie strace przytomnosci i nie zapomne oddychac, tak wiec z fena pentedron lecial, uwalil fena mimo wszystko i to grubo, dla mnie za ciezki,potem cos dociagalem moze jeszcze do tego fena, tramal z pente wczesniej ;
(pierwsze opio, najgorsze wjebaie, to byl wiecpierwszy twardzszy niby drag ale lek, tak ze spodziewalem sie czytajac TR na hajpie fajnego lotu pilem wtedy jedynie alko, czasem palilem MJ/Hasz z kumplami, 2 razy grzyby i 2 razy lorafen) zbyt pieknie bylo po 250mg by sie nie wjebac myslac ze robiac przerwy sie nie uzaleznie, benzo doszly i po drugim roku ciag 9 miesiecy o potem placz i zgrzytanie zebami. Wtedy jeszcze nie mialem nigdy zwaly fizycznej, przez kilka lat. Teraz dzien wezme i zwykle lipa na drugi dzien. Czuje ze sie wjebie w ten oxykodon, oby iv nie dzialal tak jak mi pisala jedna laska na maila ze nie ma rewelacji i duzo krocej dziala. Oby nie bylo jakiegos mega wjazdu i duzo bardziej euforycznego dzialania nawet jak na poczatku nie bedzie sie roznic to potem 2-4 x 40-80 bede musial iv dawac. Znieczula konkretnie, zab mnie laskocze bardziej jak nim ruszam, zaraz wyciagne ta zgnita 8emke, tak zgnita ze w dziasle polowy nie ma.
Tabletki na zimno przygotowujemy to wiem.
W ilu ml wody/soli rozpuscic, filtrowac 2 razy, zalewac 2 razy roztowr zeby wyciagnac jak najwiecej? 1-3ml do dawki 80mg spokojni rozpisci? Czy z napisem OC sa to te latwe do przerobienia czy te drugie?
Ide noodowac myslac o przyjemnosciach i marzeniowym planowaniu. A jak sie dluzej w takim stanie jest to ciezko wrocic wiadomo.
Nie usunęłam Twojego posta tylko dlatego, że pewnie pisałeś go 2 godziny ;) WSZYSTKIE ODPOWIEDZI NA TWOJE PYTANIA ZNAJDUJĄ SIĘ W TYM TEMACIE! Proszę używaj wyszukiwarki w prawym górnym rogu. I pisz proszę oddzielając tekst akapitami, bo takiego kloca nie da się czytac. Powinien byc warn za niechęć do zaprzyjaźnienia się z wyszukiwarką, ale tym razem Ci daruję. Pozdrawiam serdecznie - v.
Co do wjazdu i sily dzialania to rzeczywiscie po iv dziala duzo krocej? I wjazd to nic nadzwyczajnego? Ile wziac na pierwsze IV? Dzis zjadlem juz 2x40mg, jak mnie mocno porobi to minimum 40mg IV na pierwsze podejscie, jak srednio to 60mg?
Jutro probuje IV 60mg. Wystarczy 1ml soli zeby 60mg rozpuscic? Raczej na pierwszy raz dam 2-3 centy soli, ale pewnie sprobuje kiedys i 80mg w 1ml. Kiedys czyli pewnie za 2 dni :rolleyes: . Jak bedzie lipa to bede sie cieszyl ze tramal to moje njwieksze uzaleznienie- oprocz benzo ale udalo sie odstawic, choc 3/4 lat cpania na benzo bylem. To jest najwieksze kurestwo, po entym polrocznym ciagu czy potem nawet po miesiecznym odstawic sie prawie nie da. Mnie uratowalo to ze chcialem benzo odstawic, bo depresje juz przez nie mialem. Na zywiol odstawilem, dostalem klorazepat, zalatwilem relanium 1 paka 5mg starczyla.
Przepraszam za spam, juz myslalem ze jestem w dziale benzo :-) . Chcialem zaczac opisywac jak udalo mi sie zejsc, moze komus sie przydaloby, napisze jednak w odp. dziale i watku :-) .
Opiszcie, szczegolnie chodzi mi o nowych userow jak na was dziala, jak ijakie dawki bierzecie i czy duze macie doswiadczenie i tolerke na opio.
maykel musiales tym fentem strasznie tolerke podbic, ja przez poltora roku zwiekszylem dawke o 20mg lacznie( pierw 40mg kinolem tak 3 razy dziennie az do 60mg) niewiem czy kazdy tak ma ale mi w ciagu fentowym nic nie wchodzilo i niesmakowalo jak trza, a balem sie zawsze za duzo dojadac dlatego fenta trzymam na czarne godziny (wlasnie nadeszly) po poltora roku walenia tylko oxy w miare regularnych dawach skret na poziomie grypy zoladkowej, po dwoch miesiacach fenta to jeszcze prawie tydzien musialem sie garsciami klonow usypiac ...do tego okna rwie sie skakac
dlatego kable tez chowam na czarna godzine, jeszcze nie nadejszla, siorb 60mg oxy noskiem i lulajze jezuniu daj jeszcze z dziesiec lat choc tak pozyc!
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/cannaheart.jpg)
Marihuana zwiększa ryzyko rozwoju chorób serca
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/cognitivemarijuana.jpg)
Długotrwałe używanie marihuany może mieć wpływ na zdolności poznawcze
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/mmnaswiecie.png)
Mówili: "Narkotyków to ja nie chcę". Dopóki ból stawał się nie do zniesienia
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/medmjaustralia.jpg)
Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów
Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/psychodeliki-medytacja-wplyw_0.jpg)
Czy psychodeliki mogą wspierać praktykę medytacyjną? Analiza nowego badania
Czy psychodeliki mogą poprawić jakość medytacji? Nowe badanie opublikowane w PLOS ONE sugeruje, że tak! Aż 73,5% uczestników (634 osoby z 863) uznało, że doświadczenia psychodeliczne miały pozytywny wpływ na ich praktykę medytacyjną.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/sw_police_force.jpg)
Tona kokainy przechwycona. Gangsterzy wpadli, bo kupili łódź za gotówkę
Z łodzi u wybrzeży Australii skonfiskowano ponad tonę kokainy wartej niemal pół miliarda dolarów amerykańskich. Policja zatrzymała pięć osób.