Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 61 / 5 / 0
okolo 25mg oxy na pelny zaladek z 2h temu i dzialanie czuc ale bez rewelacji ;// moge dorzucic 200mg trampka? lub chociaz 100 i jesli tak to czy ma to jakis efekt synergistyczny? mam calkowicie 0 tolereke na opio i chcialem poczuc te slynne noddowanie.
  • 2806 / 362 / 0
05 lutego 2021cipaczdozylnie69 pisze:
hej. po doinformowaniu sie nt oksykodonu zdecydowalem sie na podanie doustne. zmylem z oxycontinu 80 otoczke ciepla woda po czym przecialem ja na 4 rowne czesci. 1 z nich pokruszylem i zjadlem. maam nadzieje ze zadziala git.

Brałeś już wcześniej Oxy albo inne OPIO ? . jesli tak to jaka masz tolerke ?
  • 61 / 5 / 0
05 lutego 2021sclero2014 pisze:
05 lutego 2021cipaczdozylnie69 pisze:
hej. po doinformowaniu sie nt oksykodonu zdecydowalem sie na podanie doustne. zmylem z oxycontinu 80 otoczke ciepla woda po czym przecialem ja na 4 rowne czesci. 1 z nich pokruszylem i zjadlem. maam nadzieje ze zadziala git.

Brałeś już wcześniej Oxy albo inne OPIO ? . jesli tak to jaka masz tolerke ?
w przeciagu ostatnich 2 lat jakies 5 razy jadlem kode w dawkach max 300 mg i srednio cokolwiek czulem, raczej mi nie przypadla do gustu. zjadlem tez w zyciu 600mg tramca ale bedac na duzej dawce ssri wiec nie poczulem kompletnie nic. weszlo mi to 25mg oxy i wsm to jest bardzo fajne i juz wiem zeby nigdy wiecej tego nie zamawiac bo uzaleznia jak huj
  • 17 / / 0
Co do zapachu tabletek oxy to wszystkie nominaly maja charakterytyczny zapach, mi to przypomina zapach plastiku. Kiedys ktos juz o tym pisal pamietam, potem sam zwrocilem na to uwage. Mi ten zapach nawet sie podoba :). Co do postu kolegi wyzej to tak- uciekaj jak najdalej od jakichkolwiek opioidow, oxy szczegolnie. Skret po oxy jak dla mnie jest duzo gorszy niz po majce.

Co do dawek oxy dla poczatkujacych, z zerowa/niska tolerka to mysle po probie uczuleniowej na dawce 5-10mg mozna walic te 30-40mg zeby nie bylo za slabo. Za mocno raczej tez nie bedzie.

Co do OxyContinu OP to substancje pomocnicze sprawiaja, ze po zmieszaniu z woda i proba wyciagniecia zawartosci do podania IV tworzy sie "glut" uniemozliwiajacy podanie IV. W USA z tego co wiem sa juz tylko OxyContiny OP, nie ma juz OC. Stad hamerykance proponuja ponoc nawet 20-30 dolarow za tabletke 80mg OxyContinu OC. Z drugiej strony nie mam pojecia po co placic tyle za oxy skoro cwiara helu kosztuje 10 dolcow, tzw. "dub" (nie wiem jak to sie pisze dokladnie) kosztuje 20 dolarow.
  • 2806 / 362 / 0
No to jak masz praktycznie zerową tolerke na opio to 25mg oxy powinno być fajnie jak to napisałeś
  • 73 / 7 / 0
Właśnie miałem pytać czy to normalne, że oksy smakuje i pachnie trochę jak super glue lub plastik, ale widzę że to normalne z tego co piszecie, także luz.

Chyba jestem popsuty, bo opioidów nie brałem od 3 tygodni, zjadłem 40mg oksy, było słabo, więc dojadłem 20, potem drugie 20, a następnie od razu 80.

Tak więc zjadłem 160mg i troszkę grzeje, nie mówię, że nie, ale słabo w porównaniu z tym co jest napisane w FAQ.

Chuj mi w dupę, chyba będę musiał zrobić przerwę z 3 miechy, bo szkoda w ogóle kwitu na branie tego teraz... Chyba że ta tolerka to mi tak zostanie
Uwaga! Użytkownik kaduceusz666 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 56 / 4 / 0
Z czym absolutnie nie nalezy miksowac oksykodonu? Czy mdphp jest dobrym wyjsciem po zazyciu za duzej ilosci oksy jako deska ratunkowa? ?
  • 370 / 37 / 0
Broń boże
nalokson to jedyna pewna deska ratunowa
  • 3013 / 1015 / 0
czyli jednak jest coś z tym smakiem i zapachem preparatu OxyContin 10 mg, o przedł. uwalnianiu. jednak jak wcześniej wspominałem nie przeszkadza to w grzaniu, choć spotkałem się z opinią, że 10tki nie są raczej mile widziane wśród narkomanów. nie wiem czy chodzi o niską dawkę, czy też nieprzerabialność do zastrzyku.

w każdym razie mi po delikatnym spadku tolerancji teraz bardzo służy ten OxyContin, bo mogę sobie wzmocnić dosyć porządnie DHC Continus, które zażywam na co dzień.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 73 / 7 / 0
Jak myślicie, po jakim czasie tolerancja na opio powinna wrócić do zera? Jarałem hel 3 tygodnie temu, a oksy dzisiaj podziałało dość słabo. Jak będzie trzeba to poczekam z braniem opio i do majówki, no ale kurła spodziewałem się że 80mg to będzie za dużo, a jednak 160 ledwo mnie smyrnęło.

Aha, OxyContin mam 80mg, a też capi jak cyjanoakrylaty , więc to nie specyfika preparatu z 10mg / tab tylko substancji samej w sobie (lub dodatków do masy tabletkowej)
Uwaga! Użytkownik kaduceusz666 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
USA: Przedawkowane narkotyki zabiły mniej osób w 2024 roku

Liczba ofiar śmiertelnych związanych z przedawkowaniem narkotyków w Stanach Zjednoczonych znacząco spadła w 2024 roku, osiągając najniższy poziom od czasów sprzed pandemii COVID-19 – wynika z najnowszych, wstępnych danych opublikowanych 14 maja przez Centra Kontroli i Zapobiegania Chorobom (CDC).

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.

Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.