Nie żeby coś
Ale z tego co wiem, to Ty nacjololo-kibolem nie jestes
Bez pandemii czy z pandemią, za wiele sie nje zmienia.
Rząd robi obywateli w chuja, część się buntuje ale większość przesiąka propagandą, wybory, kolejny rząd robiący ludzi w chuja, znowu opozycja, znowu propaganda, wybory.. i tak sie to zapętla. A po drodze yylko uciekaja dziwki wóda i lasery.
I hawajska.
Nie ma co srac w gacie - zdechniemy i tak.
20 kwietnia 2020pawoleh666 pisze:
Bez pandemii czy z pandemią, za wiele sie nje zmienia.
20 kwietnia 2020Fatmorgan pisze: Przed 2012 szanowany poniekąd użytkownik jogurt zapowiadał koniec świata w niedługiej przyszłości, co więcej twierdził, że tacy jak on będą na szczycie cokolwiek miałoby to znaczyć.
Nie żeby coś
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Przeciez pierwotnie to bylo 2-3 tygodnie?
Nic nigdzie nie wystrzeli jak bedziecie nosic maseczke, myc rece i pilnowac higieny.
A maseczka nie po to, że wirus nie przejdzie ino po to, że jak dotykasz klamek to potem nie pchasz łap do geby.
Nic nigdzie nie wystrzeli bo... Wirus u nas był mniej wiecej 2-3 tyg przed wykryciem pierwszego przypadku.
I co ? wystrzeliło coś? Nie
JA pierdziele dajecie sie wkrecac jak dzieci.
Zwlaszcza w niedziele.
EDIT: Niestety moja teoria jest taka że wszystkie "dziadki "ANTYpis" ppo prostu chcą pokazać że rząd nie będzie im mówił kiedy mają robić zakupy jak za komuny i specjalnie idą do sklepu w innych godzinach niż ta 10-12.00 -niestety jest w mojej rodzinie jeden taki przypadek i wydaje mi się że jest to zjawisko na większą skalę... Ja też jestem AntyPis ale tego typu działanie jest skrajnie nieodpowiedzialne i popier^*()ne....
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.
Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony
Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.