najsilniejsza? najsłabsza? sprawdź! ogólna charakterystyka odmian
ODPOWIEDZ
  • 61 / 3 / 0
@Qlop miałem kiedyś indoor auto Amnesia Haze spod LEDów i zapach miała słaby. Nie jestem do końca pewien czy to był faktycznie indoor bo raczej outdoor powinien mieć tak słaby zapach. W każdym razie działanie inne od hybryd typowa sativa.

@Crisss miałem kiedyś White Widow x (??) coś i był to indoor po curingu, zapach jaki posiadał był wyjebany w kosmos. Nie wydaje mi się żeby to był automat. Super Skunk Auto też pachniał mocno.
  • 489 / 101 / 0
@ lossu i inni zainteresowani, sorki, że dopiero teraz. Pomyślałem: po co o tym pisać, jak można pokazać. Już na jesień będę miał na sprzedaż bezzapachowe automaty. Skoro jest luka na rynku to należy ją zapełnić :korposzczur: zanim zbanują %-D Już nawet wymyśliłem hasło reklamowe: "Matka/babcia/konkubina znów spuściła ci w kiblu twoje maleństwa? Psy szczekają od 6 rano? Od dziś już nie musisz się tym martwić, jest LOS - Low Odor Strains" <w tym momencie wjeżdza muzyczka z Rocky'iego>

@fishyfish Amnezji smak to dobry trop %-D

@Crisss raczej nie zdecydowałbym się na coś z tej listy :)
  • 12408 / 2410 / 0
Z ciekawości - co to byłyby za geny i jakie ceny byś proponował ; ) ?
Ja od siebie mogę tylko dodać, że NL auto, którego miałem 2 lata temu był faktycznie mało zapachowy, choć nie kompletnie bez. Swoją drogą nie wiem czemu topy bardzo szybko zrobiły się takie jakby całe ciemno pomarańczowe. Pomimo ponad 2 lat nadal klepie elegancko i jest idealnie wilgotny. Stara, ale jara odmiana.
  • 489 / 101 / 0
Geny oczywiście top secret. Natomiast co do ceny to jak najwyższa. Musi mi wystarczyć aby opłacić "ochronke" za handel na forum. Napisz na PW jaka kwota Ciebie interesuje, porównam z ofertami nadesłanymi przez innych moderatorów.
  • 12408 / 2410 / 0
Mnie akurat bezzapachowe jakoś szczególnie nie interesują, bo kocham wąchać cycki pannom. A jak mam je w pokoju suszące się, to przez 2 dni chodzę non stop nastukany : ) Miałem już kilka razy "gości", ale jeszcze chyba żaden nie rozkminił - pewnie każdy myśli, że każda chata ma swój "zapach" : )
Pytałem raczej z ciekawości.
  • 1 / / 0
Niestety prawie kazda będzie walić skunem, może te co mają mniej THC to będą mniej śmierdziały
Uwaga! Użytkownik TyHu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?

Newsy
Stany Zjednoczone dopuszczają do sprzedaży saszetki nikotynowe ZYN

FDA: „To mniejsze ryzyko dla zdrowia niż palenie papierosów”

Wiadomości Świat Dealer fentanylu dostarczał klientom narkotyk przy pomocy drona

Z aktu oskarżenia wynika, że mieszkaniec Kalifornii używał drona do dostarczania narkotyków swoim klientom, a jeden z nich zmarł po przedawkowaniu fentanylu.

Francja: Minister: narkotyki są przyczyną 20 proc. wypadków śmiertelnych na drogach

Minister transportu Francji Philippe Tabarot powiedział w piątek, że narkotyki są przyczyną 20 proc. wypadków śmiertelnych na drogach w tym kraju. Dzień wcześniej w wypadku autobusu szkolnego zginęła 15-latka, a wstępne badanie kierowcy na obecność narkotyków dało wynik dodatni.