ODPOWIEDZ
  • 14 / / 0
Ja mam jasne oczy, więc u mnie widać, że mam rozszerzone źrenice (chociaż uważam, że to fajnie wygląda :cheesy: ) i do tego dość długo trzyma się taki stan... chociaż różnie to bywa. Czasem mam rozszerzone źrenice tylko rano (a powiedzmy, że przyjęłam ok. 23, 24), a raz trafiłam na takie tabsy, że prawie nic po nich nie czułam (przyjęłam ok. 23) a na drugi dzień miałam źrenice rozszerzone chyba do 16 czy 17 albo i samego wieczora (i rodzice to przyczaili :-/ ). Na Sylwestra przyjęłam dwie (drugą ok. 2, 3 w nocy) i ok 9 miałam już normalne oczy.
Wymyśliłam więc sobie teorię, że te źrenice muszą być pewien czas "na powietrzu", żeby zrobiły się normalne (czyli jak całą noc tańcujesz, to rano masz oczy ok, a jak tylko pół nocy tańcujesz, a drugie pół śpisz, to rano będą rozszerzone). Ale to moja, prywatna i pewnie nie mająca z prawdą nic wspólnego, teoria :)
Uwaga! Użytkownik Xiezniczka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 381 / 6 / 0
U mnie zależy od pixy. Czasami nawet dobra pixa powoduje (taka, która zawiera MDMA a nie fetę) że źrenice są powiekszone minimalnie a czasami nawet po kiepskiej (ni to MDMA ni to feta)nie widac jaki mam kolor oczu. Tak więc wszytsko zalezy od składników. Poza tym wszytsko zależy od oświetlenia, jak się człowiek bardzo postara można jakoś to zniwelować.
"MDMA intrigued me because everyone I asked, who had used it, answered the question, 'What's it like?' in the same way: 'I don't know.' 'What happened?' 'Nothing.' And now I understand those answers. I too think nothing happened. But something seemed changed."

Alexander Shulgin, PiHKAL
  • 86 / / 0
Fasolkaaa pisze:
U mnie zależy od pixy. Czasami nawet dobra pixa powoduje (taka, która zawiera MDMA a nie fetę) że źrenice są powiekszone minimalnie a czasami nawet po kiepskiej (ni to MDMA ni to feta)nie widac jaki mam kolor oczu. Tak więc wszytsko zalezy od składników. Poza tym wszytsko zależy od oświetlenia, jak się człowiek bardzo postara można jakoś to zniwelować.
Fakt zależy od kółka i składu,ale nieraz po MDMA miałem zrenice tak wielkie jak talerze,a na fecie znowu zrenice reaguja na swiatlo i sie pomniejszaja ale na zwale wydupione w kosmos są.Nie zniwelujesz powiększonych zrenic-trzeba się po prostu wyspać bo nawet jak masz kosmicznie wyjebane to nic ci nie da np na maxa zapalone światło w domu bo i tak zrenice będą duże ,jeśli jesteś w dzień na powietrzu to nie widać rozjebanych zrenic ,w zimie jak razi śnieg w ciągu dnia to zrenice po tabletkach są tak malutke jak główki od szpilki.
  • 5299 / 104 / 0
Oczy po MDMA są piękne :)
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Też je lubię ;] Tak samo jak oczy po grzybach. Źrenice w stylu pięć złotych są jak dla mnie fizycznym symbolem tego co się dzieje wtedy we łbie - poszerzonego spojrzenia. Chciałbym całe życie mieć takie oczy. Zastanawia mnie czy jak do stanu takiego umysłu człowiek doprowadzi się samoczynnie, na przykład medytacją to czy też znikają mu tęczówki.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 5299 / 104 / 0
Istne Kurwiki w oczach :P też bym takie oczy chciał mieć cały czas.
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 74 / 2 / 0
Heh ja też bym chciał mieć takie poszerzone źrenice, ale pod warunkiem, że mi oczy nie będą uciekać do środka głowy. Bo cały czas jak zarzucam pille to mi gały spierdalaja w drugą stronę :scared: i nie mogę tego opanować :-/ Hmm... a może wie ktoś czy da się temu zaradzić jakoś? :huh:
Psychodelik, Psychodeliczny Styl, On Zaczyna Być Mną, Ja Zaczynam Być Nim....
  • 440 / 4 / 0
.
Ostatnio zmieniony 17 kwietnia 2008 przez Zielone Karty, łącznie zmieniany 1 raz.
Wskoczcie do klozetu i stańcie na głowie
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
  • 74 / 2 / 0
Nazwisko tego neurologa brzmi Tourette. Ta choroba mi nie grozi, za to zastanawiałbym się czy tobie nie grozi zespół Downa. I zbastuj, już odbij ode mnie;]
Psychodelik, Psychodeliczny Styl, On Zaczyna Być Mną, Ja Zaczynam Być Nim....
  • 1384 / 13 / 0
aby zniwelowac efekt wielkich zrenic po MDMA?? to proste wydłubac oczy -po fecie jeszcze sie jakos tam da to zamaskowac ukryc po metaamfetaminie juz jest ciezej ale jak sie zarzuci prawdziwe MDMA to tylo okulary w stylu"pan z biala laska" albo wydlubac
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Czy mija epoka narkotykowego rocka?

Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.

1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.