Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 438 / 6 / 0
FajnieJest pisze:
Probowal ktos? Potrzebuje jakiejs relacji, opinii, recenzji.
@FJ zamawiałem z noopept.com.pl, spoko czekałem kilka dni za niecale 60 zł z przesyłką otrzymałem srebrny worek strunowy, śmieszną różdżkę %-D %-D za pomocą której trzeba odmierzać dawki 15 mg.
Jako stary nootropowy wyjadacz zapodałem najsampierw 50mg z porannym espresso i no cóż łeb mi przetrzepało !
tj. działanie znacznie bardziej odczuwalne, pomimo iż na co dzień ten rytuał składał się z z 2x 1200 memetropilu +espresso.

Kiedyś w wątku o piracetamie wspominałem Wam, że po piracetamie zauważyłem wzrost "smaka" na słodycze, wzrost masy ciała i senność popołudniu, która uniemożliwiała mi cokolwiek to tutaj to wszystko jest 3-4 razy bardziej zauważalne , chyba że jestem przeczulony ale poważnie musiałem zwiekszyć częstotliwość "basenów" z 2 do 4 , (B-K i etylofenidatu niedotykam)
żeby utrzymać wagę. Przy 187cm wzrostu ważyłem 87kg jedzac codziennie piracetam, praca siedząca / czułem się ciężko.
Odkąd jem Noopept to nagle skoczyła do 92 i już boczki bokami , i brzuch fuj :kotz:
We were young souls
on the junk-yard
now we are stunned minds
full of junk-goods

. Primum non nocere
  • 7 / / 0
Znowu jest dostępny na allegro
Uwaga! Użytkownik noopept70 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / / 0
To jak to jest z tym w Polsce?
Są jakieś pewne źródła czy jednak same podróbki?
Uwaga! Użytkownik Yucao nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4807 / 267 / 0
@koljaczek, coś mi się zdaje że bez ćwiczeń fizycznych ciężko Ci będzie dbać o wagę, genów nie oszukasz, jedni jedzą 5 obiadów dziennie i nie tyją, inni 5 obiadów w tygodniu i co tydzień mają kilogram do przodu.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 7 / / 0
Noopept jest głownie jak nie wyłącznie produkowany w Chinach
Na alibabie sa oferty fabryk o wydajności 30 ton noopeptu miesięcznie,

99-100 sprzedawców handluje noopeptem z Chin, jest on tani wiec robienie podróbek nie jest opłacalne tym bardziej ze noopapt ma charakterystyczny zapach (po prostu śmierdzi) i jest niesamowicie gorzki. W efekcie takie podróbki były by zapewne droższe niz orginalny noopept do tego
popijając go kawą od razu można udrożnić go od np. mąki ;)
Uwaga! Użytkownik noopept70 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 438 / 6 / 0
. Popieram przedmówce, ponadto RC - Nootropy robią teraz olbrzymią furorę , tak jak parę dobrych lat temy RC- Narkotyki - że jak to działa ,legalne , ale że jak to tak ;]

Noopept pierdoli takich rybo-skarpetkiem zza łóżka :) , w Hurcie (od vendora z CHRL) cene około 7 zł /g , ale napewno da się taniej ,inne racetamy feni- , oxi-, prami- kosztują psi grosz . Podobnie Sulbutiamina- remedium na wsytdliwość, to jest jeszcze tańsze aż wsytd >2zł g wychodzi. Wspaniałe, że działanie obu związków naprawdę jest odczuwalne /zauważalne.
We were young souls
on the junk-yard
now we are stunned minds
full of junk-goods

. Primum non nocere
  • 46 / / 0
Pomijając wspomniany zapach skarpetek, najgorszy jest smak, mega gorzki. Trochę się pojawiło sprzedawców, ten wspomniany wyżej, ja brałem od e-noopept.pl (+cholina) i też spoko, dobre ceny, choć nie 7zł za g ;) .

Specjalnej różnicy nie widzę między noopeptem gościa z UK z ebaya a tym. Działanie takie samo, choć mam wrażenie, że jednak w zamian za większe poczucie tu i teraz, pamięć długotrwałą i empatię, ogranicza trochę pamięć krótkotrwałą . Ktoś doświadczył czegoś podobnego? Na bluelight wspominali o tym, że może być tak przejściowo.
  • 17 / / 0
cześć wam.
używam niecały tydzień. zamawiałem z stopacne.nl. odczuwam lepsze samopoczucie, drobną poprawę pamięci (choć ta potrzebuję regeneracji po długotrwałej styczności z mj), większą pewność siebie i na razie nieznaczną poprawę koncentracji. wiadomo, że na razie zbyt krótko, by efekty były konkretne. dawki jakie przyjmuję wahają się od 30 do 40 mg dziennie. chyba zwiększę do 60 mg.
macie jakieś sprawdzone źródło, z którego można uzyskać w stu procentach pewny produkt? dodam, ze bardziej sobie cenie jakość, niż cenę, ale wiadomo, że jak można dostać identyczny (oryginalny) produkt w niższej cenie, to preferuję taką opcje.
Uwaga! Użytkownik leff nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 46 / / 0
100% pewny produkt to tylko z Rosji. Ceny za 1 opakowanie to około 40zł. Tyle, że nie natrafiłem na ani jedną aptekę oferującą wysyłkę za granicę.
  • 17 / / 0
dream yourself pisze:
100% pewny produkt to tylko z Rosji. Ceny za 1 opakowanie to około 40zł. Tyle, że nie natrafiłem na ani jedną aptekę oferującą wysyłkę za granicę.
rozumiem. mógłbyś podać dokładną nazwę produktu? może da się znaleźć na ebayu.
Uwaga! Użytkownik leff nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.

1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.

Pierwsze takie badania obaliły popularny mit

Mikrodawki LSD zyskały popularność jako potencjalna metoda leczenia ADHD, ale najnowsze badanie kliniczne wykazało, że ich skuteczność nie przewyższa placebo. Choć wiele osób wierzyło w poprawę koncentracji i samopoczucia, naukowcy nie znaleźli na to dowodów.