Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 259 / 4 / 0
A ja tego tyle jadłem. Może lepiej przestać i wyrzucić, z pozytywów nic szczególnego nie zauważyłem. Kończę bo wolę dłużej nie ryzykować i tak dużo za dużo tego poszło, mimo że efektów przedawkowania nie uswiadczylem.

Mogę być w miarę spokojny, na reddicie znalazłem coś takiego
"Following 100mg, 250mg, 500mg .
Nothing to radical either good or bad . I won't worry about od though"

Czyli przedawkowanie nie jest pewnie niebezpieczne, ale lepiej nie przekraczać zalecanej dawki.

Czekam na suni, bo noopept na mnie nie działa w jakiś zauważalny sposób. Chociaż ja brałem po 800mg dziennie.
  • 229 / / 0
Ja miałem polski i australijski.
Ktoś napisał, że ginko biloba trochę reguluje to. Jutro zakupię i będę zażywał.
Zna ktoś jakieś inne sposoby jeszcze na tą rozwaloną pamięć krótkotrwałą ?
  • 210 / 17 / 0
@up

Zwiększona neurogeneza może powodować pogorszenie się pamięci krótkotrwałej.
Najlepszym sposobem na to jest regularny trening pamięci krótkotrwałej podczas kuracji. :cheesy:
  • 279 / 55 / 0
Zakończyłem pare dni temu kolejny miesieczny cykl brania noopeptu i stwierdzilem ze najlepiej skutki noopeptu czuc właśnie po zaprzestaniu zażywania. Wraca pamiec krótkotrwała, co z skutkami wczesniej podwyższonego NGF daje zadowalakace rezultaty.
  • 1262 / 17 / 0
Moje problemy z pamięcią zaczęły się gdy pojawiły się pierwsze epizody depresji.
Do dzisiaj mam napady lęku/paniki a jak wiadomo stres JEST BARDZIEJ NEUROTOKSYCZNY OD DUŻEJ CZĘŚCI RZECZY Z TEGO FORUM.
Stymulanty w dużych dawkach również. Przyczyn może być dużo.
Czy serio ktoś miał po noopepcie coś takiego bo ja pierwszy raz słyszę.

Frazy dobrze gada jakby dał mi książkę z której wie takie rzeczy to będę wdzięczny.

Ej sorry coś mi się kliknęło, sorry kolego nie chciałem całkowicie wywalać ci posta sorry :-( po prostu nie można takich pytań zadawać odnośnie gdzie ktoś co tutaj kupuje. Sorry. :wall:
Uwaga! Użytkownik NieLubieZielska nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 210 / 17 / 0
@NieLubieZielska

Ciekawe publikacje naukowe są na: http://www.ncbi.nlm.nih.gov
A z książek to polecam najbardziej "Fizjologiczne podstawy wysiłku fizycznego - Jan Górski".
Jest tam opisane działanie organizmu na wyższych obrotach ze strony
każdego układu, jeden cały dział poświęcony układowi nerwowemu.
Warta przeczytania jest też "Człowiek i jego układ nerwowy - Mieczysław Krause",
356 stron o układzie nerwowym. :D
  • 71 / / 0
Napisze ktos na mail gdzie dostac spawdzony?
Dziekuje
  • 834 / 17 / 0
Biorę od tygodnia ponad, koło 20mg na dzień, teraz 40mg na dzień, zmian nie zauwawżyłem. Chioline też biorę.
Treść postu autora to jakieś pierdolenie - tak w skrócie dla tych, którym nie chce się czytać heh
  • 24 / / 0
Tak z ciekawośći, ilu z was bierze choline z noopeptem i w jakich ilosciach (obie rzeczy).
|---[XXXXX]---
  • 410 / 18 / 0
Ja biore już 3 tydzień i widze efekty w lepszej koncentracji dopiero teraz. Poprawa o jakieś 50%. Nie ma szału ale działa. Rozważam zwiększenie z 20mg do 40 podzielonego na dwie dawki jak efekty osłabną.
Uwaga! Użytkownik Maniacal jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.

Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?

Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.