Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 229 / / 0
Mi się wydaje, że im mniejsza dawka tym lepsze działanie :D
Zażywasz jakieś leki ? Jakie dawki tego noopeptu ?
  • 286 / 12 / 0
dla sprobowania jebnąłem noopept nosem :D nie wiem jak wy, ale dla mnie wtedy działa od razu i mocno :D podjęzykowo nienawidze bo tez gorzki smak wykreca mi morde, a dożołądkowo jakos srednio na mnie działa
  • 1628 / 196 / 0
daniok2 pisze:
działa od razu i mocno
A jakie to jest to działanie? :rolleyes:
  • 286 / 12 / 0
natychmiastowe poranne obudzenie i dobry humor oraz radosc ze zdobywania wiedzy + kurewskie pobudzenie po wypiciu kawy, a jeszcze wieksze po EPH. Az mnie ciary od kawy przeszły jak po amfetaminie xD
  • 761 / 13 / 0
testerr pisze:
120-150mg/kg l-tyrozyny?
znaczy przy 70kg lykać ponad 8 do 10 gram? nie przesadzasz?
Gościu w dziale Zdrowie dał rzetelny link do tego. Rzeczywiście takie dawki poprawnie działają. Swego czasu jadłem 1g i nic nie czułem. Ponoć 1-2g to se można w kabel dawać dla placebo.

Wazę 75kg, jem 5g w dawkach 2g-1,5g-1,5g (czyli nie nawet 100mg/kg) i czuję wyraźne efekty. Dopaminowe samopoczucie, lekkie słowotoki(pewnie nasila lekko działanie Noopa), z kofeiną rzeczywiście dobra koncentracja i podniesiony próg bólu. Rano wstaje z dobrym humorem i wyspanym- po 6h kimy + ostry trening nóg.
Uwaga! Użytkownik nieobgryzampaznokci nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2873 / 298 / 0
Co ile czasu wrzucacie noopept? Ja na razie stosuję metodę rano dawka, po 8 godzinach druga i trzecie już nie biorę bo boję się że nie usnę z czym i tak mam problemy nawet na trzeźwo.

Zauważyłem też że lekko mnie boli głowa, czym to może być spowodowane?
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 479 / 15 / 0
J-23 pisze:
Nie dość, że czasami ciężej mi coś wyrazić w prosty sposób, to czasami mylą mi się słowa o zupełnie różnym znaczeniu. Nigdy w życiu nie miałem takiego czegoś.
Czy ktoś miał tak lub chociaż coś w tym stylu ?
ja miałem. m.in. dlatego też przestałem go brać. ogolnie miałem efekty odrealnienia i raczej negatywne niż pozytywne. sort z PhoenixN. inne osoby biorac z tej samej paczki nie narzekaly, aczkolwiek z 5 osob chyba tylko jedna ciagle to bierze. reszta zaprzestała.
daniok2 pisze:
dla sprobowania jebnąłem noopept nosem :D nie wiem jak wy, ale dla mnie wtedy działa od razu i mocno
a nie wali ci później z japy przez caly dzień ten noopeptowy smród? :-/
Król Jest Tylko Jeden
  • 229 / / 0
Mnie w pierwszy i drugi dzień zażywania również bolała głowa, ale jakby w środku, dziwne uczucie. Mam jakąś łyżeczke i na oko odmierzam. Raz działa doskonale, a raz tylko troche :/
  • 180 / 4 / 0
Brałem dawki najpierw ponad 200 mg dziennie (idąc logiką myślenia im więcej tym lepiej) co powodowało czasami uczucie kłucia w klatce piersiowej, nerwowość, wahania nastroju. Teraz stosuje 60 mg w jednej dawce. Nie biorę żadnych leków, oprócz multiwitaminy :-p . Odstawiłem na parę dni i negatywne efekty zniknęły, a pożądane wróciły. Myślę, że noopept ma lekką tendencję do kumulowania się w organizmie.
Jeśli chodzi o ból głowy to bynajmniej mnie boli dosyć charakterystycznie, mianowicie tylko płat czołowy (odpowiedzialny za złożone procesy poznawcze), czyli tą część mózgu na którą powinien działać. Czym jest spowodowany nie wiem, być może przez nadmierne ukrwienie.
L-tyrozyna działa bardzo dobrze np. na samopoczucie, stosowałem w dawkach 1-2 g dziennie. Jedynym negatywnym efektem jest podniesienie ciśnienia krwi.
Suddenly I knew exactly what I needed to do.
  • 229 / / 0
Ile mg może mieć miarka z tych zdjęć ?
http://postimg.org/gallery/21ayqlm6/
ODPOWIEDZ
Newsy
Ksiądz podejrzany o posiadanie mefedronu. Prokuratura prowadzi dochodzenie

Prokuratura Rejonowa w Grodzisku Mazowieckim nadzoruje postępowanie wobec księdza z Archidiecezji Warszawskiej. Duchowny usłyszał zarzuty posiadania mefedronu i jego nieodpłatnego udzielenia innej osobie.

USA: Przedawkowane narkotyki zabiły mniej osób w 2024 roku

Liczba ofiar śmiertelnych związanych z przedawkowaniem narkotyków w Stanach Zjednoczonych znacząco spadła w 2024 roku, osiągając najniższy poziom od czasów sprzed pandemii COVID-19 – wynika z najnowszych, wstępnych danych opublikowanych 14 maja przez Centra Kontroli i Zapobiegania Chorobom (CDC).

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci czekoladkami z marihuaną w parku w Wheeling

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci słodyczami z THC – psychoaktywnym składnikiem marihuany – w niedzielę po południu w parku w Wheeling na północno-zachodnich przedmieściach Chicago. Dzieci trafiły do szpitala.