Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 3 / 3 / 0
Napisałem ci na maila @totoro33

Odezwij się na telegramie.
te.me/SoltysTejZiemi
  • 4 / 5 / 0
16 września 2023psotka123 pisze:
dortmund
chce ktos moze polatac to mozna cos ogarnac jak ktos chetny to pisaccc
na czym polatać? pisz priv
  • 1 / / 0
Oelde mef, ktoś coś?
  • 1 / / 0
08 maja 2022januszmks pisze:
Ktos rezyduje w baden württemberg? Jestem od niedawna jakieś 40KM od Ulm i Aalen i chętnie bym coś ogarnął albo poprostu się z kimś skumał
Siema, ja jestem okolice Pfullingen/Böblingen, i też szukam jakichś opcji. Ktoś coś?
  • 213 / 12 / 0
Ktoś, coś w okolicy Emmerich?
Szukam dobrej kety, ale chętnie przygarnę jakiś tramal /oxy ;)

Ew jakis tg na pw proszę.
Z góry dzięki!
Dawniej dzieciaki wychowywały się przy Panu Kleksie
Teraz wychowują się przy Panu Deksie
  • 94 / 10 / 0
chetnie pomoge w dortmundzie
  • 1 / / 0
Najlepiej od Niemca między 50-80% czysty i to super wynik jak na dzisiejsze czasy
  • 2634 / 37 / 0
Wiecie gdzie znajdę zioło w Hannowerze?
45 Potem wszedł do świątyni i zaczął wyrzucać sprzedających w niej. 46 Mówił do nich: «Napisane jest: Mój DOM będzie domem modlitwy, a wy uczyniliście z niego jaskinię zbójców»9.
  • 1 / / 0
Siemanko Berlin, Frankfurt(Oder) ktoś?
  • 94 / 10 / 0
eluwina pomoge ogarnac w sumie wszystko jestem w dortmundzie
ODPOWIEDZ
Newsy
Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.

"Narkociak" próbował przemycić narkotyki do więzienia

Koci kurier z narkotykami wpadł na gorącym uczynku. Strażnicy kostarykańskiego więzienia zatrzymali kota, który do futra miał przyklejone paczki z marihuaną i crackiem. Zwierzak próbował przedostać się na teren zakładu karnego.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.