- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Jakieś 150mg MDMA, poczekałem jak się załadowało i wtedy jakieś 15mg 2C-B sniffem. Faza mega, sniffem 2C-B robi robotę. Przeżyłem chyba wszystko na tym tripie, chociaż trochę przeraziłem się efektów. Faza bardzo pozytywna, chociaż miałem momenty zwątpienia i typowego zapętlania się. Jednak zwała na następny dzień była dziwna. Został ten rozpierdol w głowie z dnia poprzedniego. To chyba przez zażywanie tego nosem i dołożenie mki na zejściu. Mimo to polecam.
Założenie jest takie że jesz 2-cb po emce żeby euforia przebiła zjazd po niej (jeśli go odczuwasz). Ekonomia jednak działa w drugą stronę czyli lepiej wpierw agonistę receptora, a potem releaser. Testowałem tylko pierwszą wersję i było ok, choć dla mnie za mało 2cb było bo ok 10mg przy 120mg emy.
Podeślij proszę zdjęcie tabsa na pw. Szukam teraz cb i od biedy nie wiem czy nie zamówić wersji fly, ale opinie są jakie są. Pozdro
Powiem Wam, że z nieco niedocenionej przeze mnie substancji jaką do niedawna było 2C-B, po ostatnio przeprowadzonych badaniach, Nexus sprawił, że 2C-B stało się jedną z ulubionych zabawek w mojej śluzówce
Szczerze powiem, nie pamiętam, żebym na jakimkolwiek kwasie bądź CandyFlipie miał aż tak kolorowy poranek jakiego doświadczyłem wtedy.
2C-B jest dla mnie substancją stosunkowo nową, jadłem ją w różnych dawkach i konfiguracjach, ale dotychczas uważałem za fajny imprezowy wstęp (kolorki + głupawka) przed resztą wieczoru.
Od teraz uważam, że może być kluczowym elementem imprezowego mindfucka, bo porycie czachy, którego doznałem, tak śmiesznie głupie i beztroskie, można porównać tylko z niewielką dawką LSD i THC, którego musiałbym zjeść co najmniej 400ug, żeby zafundować sobie podobne przeżycia wizualne. A wtedy głowa myślałaby o bardziej wzniosłych i głębokich/odklejonych rzeczach, które mogą przytłoczyć zamiast wprowadzać stan energicznego funu. Aż nosiło, żeby tańczyć albo chociaż robić głupoty!
Odmiennie do papierów, 2C-B sprawiło, że myślami nadal byłem całkiem sobą i całkiem blisko, zamknięte oczy wyłączały większość wizuali, a muzyka brzmiała tak jak zawsze.
Zagubienie w czasie było namacalne, próbowaliśmy w kilka osób poukładać wydarzenia z ostatnich godzin, ze zmiennym szczęściem. Lekkie pogubienie w tym co się rzeczywiście stało, a co się tylko pomyślało, no i kiedy.
Może to alkohol sprawił, że nie miałem górnolotnych oczekiwań odnośnie doznań i chciałem kolorowej rozrywki rodem z Polsatu (przy czym w tym porównaniu LSD to co najmniej TVP Kultura
I wszystko trwało jakieś maksymalnie 3 do 4 godzin, kiedy to człowiek stwierdził, że jest całkiem trzeźwy.
Wtedy dopiero wchodzi zmęczenie i rozsądek. I dupa... Znowu jesteś dorosły.
Podsumowanie substancji z wieczoru:
0,5l Bacardi w godzinach 22-02
1/2 MDMA RedBull pink ~120mg, około 3 nad ranem (oral)
1/2 MDMA Tesla yellow ~180mg - około 5 rano (oral)
1 2C-B Maybach 20mg (pink/bronze) godzina ~6 rano (sniff - pieczeeee!!)
Faktycznie, dużo mniejszy bodyload niż przyjmowane na trzeźwo.
W mniejszych dawkach niż podana, moim zdaniem nie warto, mogąc mieć TO.
Zostałem, wraz z moją drużyną, wielkim fanem wszelkich Flipów. Candy, Hippie, teraz Nexus.
Co mamy dalej na liście?
PS czytam wciąż Wasze posty o przyjmowaniu ich w odwrotnej kolejności, ale pamiętając jakie było 2C-B na trzeźwo, chyba nie ma co się bawić. Czuję w tym zmarnowany potencjał. Nos napierdala, potem godzinny ciężki bodyload i chęć na piwo razy trzy - to moje ostatnie wspomnienia z samotnego dwacebowania. Już wolę w tym czasie być mięciusim Mdmanem!
Następnym razem robię w shulginowskiej proporcji.
23 października 2020Dualizm22 pisze: CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
Po 2 konkretnych BUCHACH! mj nawet nie zauważyłem kiedy wczytało się chyba wszystko co brałem tego dnia i dzień wcześniej. Wiem że doszły konkretne efekty CGI na oczy (ośmielę się nawet powiedzieć że trochę kwasowe). 2CB pokazało mi zupełnie nowe oblicze, takie Sromotne Pierdolnięcie - wysunęło się po przypaleniu na I PLAN - mówiąc teraz to ja tu dowodzę! Latające ikony na telefonie, ruchome ściany, otwarte okno które wydaje się wielkim tunelem/korytarzem. Przez mj faza z takiej leciutkiej spokojnej stała się trochę bardziej agresywna, z dość częstymi uderzeniami efektów specjalnych. No ze swojego doświadczenia, powiem że to połączenie jest spoko. Choć jak wspomniałem ja rano zapodałem Opio, a potem po Molly i 2CB przypaliłem, ale tylko 2 solidne buszki. Potem cała psychodela trwała intensywnie z wielokrotnymi peak'ami do 5/6.00 rano, od 7.00 już zaczynałem się troszkę męczyć, bo usnąć nie uśniesz, leci Uj wie która godzina przygody z Molly + 2CB.
Ale oczywiście nie żałuję.
No i polecam - krótko i na temat :)
P.S. Szkoda że nie mogę nigdzie dorwać pudru o którym niektórzy pisali mówię o 2CB, bo fajnie było by jebnąć MDMA w krysztale i poprawić to tym pudrem... Ambulans??
Wszędzie tylko tabletki liski sriski...
LSD found and called me.”
.-=
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/221176_r2_940.jpg)
Alkohol zabija 82 osoby dziennie. "W Radomiu jest więcej monopolowych niż w całej Szwecji"
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/psyloszwajcaria.jpg)
Szwajcaria – jedyne miejsce w Europie z legalną terapią psychodeliczną
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/germancannaclubs.jpg)
Niemiecki ekspert: trudno dostrzec w legalizacji konopi cokolwiek pozytywnego
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/ministerstwo_spraw_wewnetrznych_hiszpanii.jpg)
Hiszpania zezwala na narkotyki w samochodach
Ministerstwo Spraw Wewnętrznych Hiszpanii zaskoczyło związki zawodowe policji, wydając polecenie, aby nie karać użytkowników narkotyków znajdujących się w zaparkowanych samochodach. Decyzja ta ma na celu ochronę prywatności obywateli, ponieważ zaparkowane pojazdy uznawane są za „prywatną przestrzeń”.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/psychodeliki-medytacja-wplyw_0.jpg)
Czy psychodeliki mogą wspierać praktykę medytacyjną? Analiza nowego badania
Czy psychodeliki mogą poprawić jakość medytacji? Nowe badanie opublikowane w PLOS ONE sugeruje, że tak! Aż 73,5% uczestników (634 osoby z 863) uznało, że doświadczenia psychodeliczne miały pozytywny wpływ na ich praktykę medytacyjną.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/alkoupadek.jpg)
Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów
Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.