Dział dostępny bez rejestracji, co umożliwia zgłoszenie problemu w przypadku utraty dostępu do własnego konta. Przed napisaniem postu prosimy o przeczytanie wcześniejszych zgłoszeń i rozwiązań problemów, aby uniknąć powtórek.

Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
ODPOWIEDZ
  • 67 / / 0
Czy raport który napisałem i nie został zopublikowany, ani nie ma go w odrzuconych, powinien być widoczny dla mnie? Napisałem ostatnio TR z 2C-P pod nickiem TheVS i nie wiem co się z nim stało.
  • 895 / 8 / 120
hej, czeka w kolejce na moderację.

niestety w wakacje mamy małe opóźnienia, bo modzi podróżują.
  • 408 / 3 / 0
london5 pisze:
Dobrze by było, gdyby ktoś pouzupełniał te wszystkie luki w opisach substancji. Razi to trochę w oczy. Nowe NG ma już 2 lata a jeszcze nikt nie wykazał się inicjatywą.
Również w wolnych chwilach mógłbym pomóc. W najbliższym czasie zagłębię się w fraktalne struktury NG ;]

Mam zastrzeżenie, nie tyle techniczne a merytoryczne: widząc tytuł TR-a 'deliryczna faza na podjebanym babcinym leku' zastanawiam się, czy zabić siebie czy jego autora. Rozumiem, że gość miał coś ważnego do przekazania i chciałto obwieścić całemu światu przy okazji żrąc bromoważkę, oksybutyninę i wciągając klona w kinola, ale wydaje mi się że serwis przez takie raporty traci - może nie tyle na wiarygodności - co raczej lekko rozmija się z istotą jego istnienia.

Osobiście widziałbym bym NG jako serwis w większości (a najlepiej tylko) poświęcony TR-om po psychodelikach, dysocjantach, deliriantach i pochodnych. Naprawdę boli mnie, że na takiej stronie mieszają się odległe podróże po ayahuasce z trip-raportami (o ile to można tak nazwać, lol) nastolatków, którzy uciekli z lekcji i wymieszali paczkę acodinu z 3 piwami.

I tak - wiem, że ja tu nie rządzę i że jest to tylko i wyłącznie moja opinia, którą mam prawo wyrazić, co też czynię ;) Jednak prosiłbym się zastanowić nad tym co napisałem i ewentualnie wyciągnąć jakieś wnioski.

Pozdrawiam ;)
Uwaga! Użytkownik FrozenSynapse nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 357 / 2 / 0
Re: NeuroGroove
Nieprzeczytany post autor: grap32 »
Nie mogę założyć konta na NG. Niby rejestracja zakończona, ale nie dostaje żadnego emaila z serwisu ( mam Gmail'a i pusto w spamie).

Miał ktoś jeszcze podobny problem?
I was made for lovin' you baby
Na mocy obowiązującego prawa na terytorium Polski ZABRANIAM kopiowania moich postów, które de facto są fikcja.
  • 371 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: koniczek »
mam dokładnie to samo, wczoraj probowałem założyc konto - bez skutku, nie dostaje żadnych mejli (spam sprawdzony) :wall:
♪ P S Y T R A N C E ♫
Myco-Maniac
  • 895 / 8 / 120
Nieprzeczytany post autor: unknown »
hej! strasznie przepraszamy za problemy, po prostu zaciął się serwer pocztowy. właśnie go odblokowałem i zaraz powinny dojść wszystkie zaległe maile.
  • 67 / / 0
Nieprzeczytany post autor: DVS »
Jest możliwość zmiany maila na NG?
  • 895 / 8 / 120
Maila można zmienić w ustawieniach konta neuro?
załoga [H] ----> złapać mnie można tylko na czacie w knajpie ----> unknown
  • 67 / / 0
Nieprzeczytany post autor: DVS »
Dobra mój błąd, nie poszukałem wystarczająco dobrze.
  • 895 / 8 / 120
NeuroGroove
Ten wątek dotyczy spraw związanych z działaniem serwisu NeuroGroove
załoga [H] ----> złapać mnie można tylko na czacie w knajpie ----> unknown
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.